• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Ammeindlæg i uld

Ammeindlæg har til formål, at holde dit bryst varmt, så du undgår kulde. Et ammeindlæg i uld, absorberer samtidig overskydende mælk, det holder dig tør, og huden får lov til at ånde. Faktorer der alle er med til, at modvirke eventuel inflamation eller svamp, på et i forvejen meget følsomt sted.  

Johas ammeindlæg i uld har, som uddybet nederst på siden, inkasserert 5 stjerne ud af 6 mulige i en test, som Vores Børn har iværksat. Det flotte resulatat af testen, understøtter det faktum, at Joha laver fantastiske ammeindlæg i uld.

Uldens egenskaber kan, som bekrevet ovenfor, give dig, og herunder din lille baby, den ultimative beskyttelse imod brystbetændelse. Det har du  særlig brug for, når sæsonerne skifter, på vores breddegrader, hvor der kan være meget mærkbar forskel på udendørs - og indendørs temperaturene.  

Joha laver tre modeller. Tykke uld ammeindlæg, tynde ammeindlæg og ammeindlæg i en kombination af uld og silke. Du vælger selvfølgelig den model, der passer bedst til dit personlige behov, som kan varierer meget i forhold til, hvor meget mælk der løber til dine bryster, hvor meget du lækker og hvor langt du er henne i selve processen med at amme. Det er meget sandsynligt, at du i starten af amningen, og inden mælkeproduktionen har regulerert sig selv, har brug for ammeindlæg og ikke nødvendigvis senere.  

Se størrelserne 

Størrelserne finder du herunder produkterne. Har du brug for hjælp til størrelsen, så vil jeg meget gerne guide og hjælpe dig. Du er altid velkommen at ringe eller skrive.

hvid uld ammeindlæg fra joha

Uld ammeindlæg fra Joha - Hvide ammeindlæg

99,00 DKK
Hvide uld ammeindlæg fra Joha

Uld Ammeindlæg - Tykke ammeindlæg Joha

99,00 DKK
Ammeindlæg uld - sort ammeindlæg uld

Joha ammeindlæg uld - Sorte ammeindlæg Joha

99,00 DKK
Uldsilke ammeindlæg fra Joha

Ammeindlæg uld silke - Joha

149,00 DKK
Tykke ammeindlæg fra Joha

Ammeindlæg - Ekstra tykke ammeindlæg

99,00 DKK

Størrelserne på ammeindlæg i uld

 Ammeindlæg m/lomme

  Diameter Omkreds
 S/M 13 cm 42 cm
 M/L 15 cm 48 cm

 

Ekstra tykke ammeindlæg

  Diameter Omkreds
 S 11 cm 43 cm
 M 15 cm 38 cm
 L 17 cm 49 cm
 XL 22 cm 59 cm

Mere viden om ammeindlæggene

Den tynde udgave af ammeindlæggene er syet med en ekstra lomme, som gør det muligt for dig at indsætte et engangsammindlæg. Det er med til at holde dig ekstra tør og gør det nemt for dig at skiftet engangsindlægget, så ofte, som du har behov for det. 

Denne model findes både i ren uld og i kombinationen uld silke.
Ammeindlæggene med lommer fås i str. S/M og M/L.

Den andet ammeindlæg er de ekstra tykke uld modeller. Det er dobbelt lags merino uld.  Denne model fås i str. S, M, L og XL.

Certificeringer: 

Ammeindlæggene er alle Oeko-tex 100 certificerert og det er din sikkerhed for, at ammeindlæggende er produceret uden brug af sundhedsskadelige kemikalier. Desuden er Joha BSCI godkendt, hvilket betyder at de skal opretholde et forsvarligt arbejdsmæssigt og sikkerhedsmæssigt niveau overfor deres medarbejdere i produktionen. Produktionen foregår i EU. 

Vask af uld ammeindlæggene

Du kan vaske dine uld ammeindlæg på flere måder. Enten kan du tage ammeindlæggene med i bad og vaske dem i en god shampoo. Vrid dem forsigtigt og læg dem til tørre på radiatoren.

Eller du kan vælge at vaske dem i maskinen på uldprogram. Husk uldvaskemiddel. Også her er det godt, at lade dem tørre på radiatoren.

Test af ammeindlæg hos Voresborn.dk

Hos Vores Børn.dk har de testet ammeindlæg i uld, bomuld og engangs. Og Joha ammeindlæg har fået 5 ud af 6 stjerner. I testen har de især lagt vægt på, at Joha ammeindlæg har gode pasformer. Også til store barme. Dertil viser testen også at flere har haft glæde af, den ekstra lomme til et engangs ammeindlæg.