• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Ammeindlæg i uld

Ammeindlæg uld fra Joha. Joha laver fantastiske ammeindlæg i uld i både koksgrå og råhvide. 100% merino uld. Joha laver tre modeller. Tykke uld ammeindlæg, tynde ammeindlæg og uldsilke ammeinlæg. Du skal vælge den model, der passer bedst til dit behov. Fælles for ammeinlæggene i uld er, at indlægget holder dit bryst varm. Så du undgår kulde og træk. Ulden suger også den ekstra mælk, så du ikke føles våd. Og sidste men ikke mindst, så lader ulden huden ånde.

Se størrelserne 

Størrelserne finder du herunder produkterne. Har du brug for hjælp til størrelsen, så vil jeg meget gerne guide og hjælpe dig. Du er altid velkommen at ringe eller skrive.

hvid uld ammeindlæg fra joha

Uld ammeindlæg fra Joha - Hvide ammeindlæg

99,00 DKK
Hvide uld ammeindlæg fra Joha

Uld Ammeindlæg - Tykke ammeindlæg Joha

99,00 DKK
Ammeindlæg uld - sort ammeindlæg uld

Joha ammeindlæg uld - Sorte ammeindlæg Joha

99,00 DKK
Uldsilke ammeindlæg fra Joha

Ammeindlæg uld silke - Joha

129,00 DKK
Tykke ammeindlæg fra Joha

Ammeindlæg - Ekstra tykke ammeindlæg

99,00 DKK

Størrelserne på ammeindlæg i uld

 Ammeindlæg m/lomme

  Diameter Omkreds
 S/M 13 cm 42 cm
 M/L 15 cm 48 cm

 

Ekstra tykke ammeindlæg

  Diameter Omkreds
 S 11 cm 43 cm
 M 15 cm 38 cm
 L 17 cm 49 cm
 XL 22 cm 59 cm

 Mere viden om ammeindlæggene

Den tynde udgave af ammeindlæggene er syet med en ekstra lomme, som gør det muligt for dig at indsætte et engangsammindlæg. Det er med til at holde dig ekstra tør og gør det nemt for dig at skiftet engangsindlægget, hvis du lægger meget mælk.

Denne model findes både i uld og uldsilke.
Ammeindlæggene med lommer fås i str. S/M og M/L.

Den anden skønne ammeindlæg er de ekstra tykke uld modeller. Det er dobbelt lags merino uld.  Denne model fås i str. S, M, L og XL.

Vask af uld ammeindlæggene

 

Du kan vaske dine uld ammeindlæg på flere måder. Enten kan du tage ammeindlæggene med i bad og vaske dem i en god shampoo. Vrid dem forsigtigt og læg dem til tørre på radiatoren.

Eller du kan vælge at vaske dem i maskinen på uldprogram. Husk uldvaskemiddel. Og her er det godt at lade dem tørre på radiatoren.

 

Test af ammeindlæg hos Voresborn.dk

Test af amme 

Hos Vores Børn.dk har de testet ammeindlæg i uld, bomuld og engangs. Og Joha ammeindlæg har fået 5 ud af 6 stjerner. I testen har de især lagt vægt på, at Joha ammeindlæg har gode pasformer. Også til store barme. Dertil viser testen også at flere har haft glæde af, den ekstra lomme til et engangs ammeindlæg.