• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Ammeindlæg i uld

Ammeindlæg uld:

Ammeindlæg uld har til formål, at holde dit bryst varmt, så du undgår kulde. Et ammeindlæg i uld, absorberer samtidig den overskydende mælk, og det holder dig tør, og huden får lov til at ånde. Faktorer der alle er med til, at modvirke eventuel inflamation eller svamp, på et i forvejen meget følsomt sted.  

Joha ammeindlæg uld har, som uddybet nederst på siden, inkasserert 5 stjerne ud af 6 mulige i en test, som Vores Børn har iværksat. Det flotte resulatat af testen, understøtter det faktum, at Joha laver de bedste ammeindlæg i uld.

Ammeindlæg kan med uldens egenskaber, som bekrevet ovenfor, give dig, og herunder din lille baby, den ultimative beskyttelse imod blandt andet brystbetændelse. Det har du særlig brug for, når sæsonerne skifter, og især på vores breddegrader, hvor der kan være meget mærkbar forskel på udendørs - og indendørs temperaturene.  

Joha laver tre modeller der alle er genanvendelige ammeindlæg. Tykke uld ammeindlæg, tynde ammeindlæg og ammeindlæg i en kombination af uld og silke. Du vælger selvfølgelig den model, der passer bedst til dit personlige behov, som kan varierer en del i  forhold til, hvor meget mælk der løber til dine bryster, hvor meget du lækker og hvor langt du er henne i selve processen med at amme. Det er meget sandsynligt, at du i starten af amningen, og inden mælkeproduktionen har regulerert sig selv, har brug for ammeindlæg, og ikke nødvendigvis senere.  

Størrelserne på ammeindlæg uld

Størrelserne finder du herunder produkterne. Har du brug for hjælp til størrelsen, så vil jeg meget gerne guide og hjælpe dig. Du er altid velkommen at ringe eller skrive.

Uld ammeindlæg fra joha med lomme til engangsindlæg

Uld ammeindlæg fra Joha - Hvide ammeindlæg

99,00 DKK
Hvide uld ammeindlæg fra Joha

Uld Ammeindlæg - Tykke ammeindlæg Joha

99,00 DKK
Ammeindlæg sort uld med plads til engangsammeindlæg

Joha ammeindlæg uld - Sorte ammeindlæg Joha

99,00 DKK
Uldsilke ammeindlæg fra Joha med plads til engangsammeindlæg

Ammeindlæg uld silke - Joha

149,00 DKK
Tykke ammeindlæg fra Joha

Ammeindlæg - Ekstra tykke ammeindlæg - Joha

99,00 DKK

Størrelserne på ammeindlæg uld

 Ammeindlæg m/lomme

  Diameter Omkreds
 S/M 13 cm 42 cm
 M/L 15 cm 48 cm

 

Ekstra tykke ammeindlæg

  Diameter Omkreds
 S 11 cm 43 cm
 M 15 cm 38 cm
 L 17 cm 49 cm
 XL 22 cm 59 cm

Mere viden om ammeindlæg uld:

Det tynde ammeindlæg er syet med en ekstra lomme, som gør det muligt for dig at indsætte et engangs ammeindlæg. Det er med til at holde dig ekstra tør og gør det nemt for dig at skifte engangs indlægget, så ofte, som du har behov for det. Det tynde ammeindlæg findes både i ren uld, og i en kombinationen af uld og silke. Denne type ammeindlæg fås i to størrelser, som er S/M og M/L.

Det andet ammeindlæg er de ekstra tykke uld modeller. Det er dobbelt lags merino uld og den type ammeindlæg kan fås i fire forskellige størrelser, som er: S, M, L og XL.

Certificeringer af ammeindlæg uld: 

De ammeindlæg du finder hos Svanebutikken, er alle Oeko-tex 100 certificerede, og det er din sikkerhed for, at ammeindlæggende er produceret uden brug af sundhedsskadelige kemikalier. Desuden er Joha BSCI godkendt, hvilket betyder at de skal opretholde et forsvarligt arbejdsmæssigt og sikkerhedsmæssigt niveau overfor deres medarbejdere i produktionen. Produktionen foregår i Europa. 

Vaskbare ammeindlæg - og sådan vasker du dem:

Du kan vaske dine uld ammeindlæg på flere måder. Enten kan du tage ammeindlæggene med i bad og vaske dem i en god shampoo. Vrid dem forsigtigt og læg dem til tørre på radiatoren.

Eller du kan vælge at vaske dem i maskinen på uldprogram. Husk uldvaskemiddel. Også her er det godt, at lade dem tørre på radiatoren.

Test af ammeindlæg uld - hos Voresborn.dk

Hos Vores Børn har de testet ammeindlæg uld, bomuld og engangs. Og Joha ammeindlæg har fået 5 stjerner ud af 6 mulige. I testen har de især lagt vægt på, at Joha ammeindlæg har en virkelig god pasform, også til den store barm. Desuden viser testen, at mange er meget glade for den ekstra funktionalitet, der ligger i den ekstra lomme, hvor man kan tilføje brug af engangs ammeindlæg.