Køb dine julegaver allerede i dag - og få dem pakket fint ind. Gaverne kan byttes til og med 31.01.19
  • 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

AMMEPUDE

Ammepude fra Fossflakes er designet og udviklet til at give barnet og dig den ebdste støtte under amningen. Ammepuden fra Fossflakes er astma- og allergivenlig. Ammepuden er Oeko-tex godkendt. Fyldet er patenteret Fossflakes, som er en form for syntetisk dun. Fyldet har samme effekt som traditionelle dun men den holder fyldigheden længere selv den vaskes tit.

Det er vigtigt at støtte og skåne dine skuldre, dine arme og din nakkke, når du sidder og ammer. Dertil er det også vigtigt at dit barn ligger godt og blødt, så han/hun kan koncentrer sig om at få mad. Det skal gerne være en hyggelig tid og der skal være ro omkring dig og dit barn, så får I den bedste oplevelse ved måltiderne.

Den allergivenlige ammepude er nem at vedligeholde. Den kan vaskes ved 60 grader - og det kan du gøre så ofte du vil. Vasken af ammepuden er med til at holde stævmider og aller allergnere væk. Du kan anbringe ammepuden i tørretumbleren i 10 min ved svag varme (max 60) grader. Hvis du køber din ammepude hos Svanebutikken.dk kan du altid få den byttet eller få pengene tilbage. Se butikkens handelsbetingelser.

Søger du også uld ammeindlæg? Joha laver uld ammeindlæg i flere modeller. Se ammeindlæg i uld her.

Sådan bruger du din ammepude bedst

Ammepuden er selvfølgelig udviklet til den tid, hvor du ammer. Men jeg har selv haft stor fornøjelse af min ammepude - både før og efter amningen. Dertil har min søn også haft glæde af ammepuden, da han begyndte at sidde selv.

Hvis du har lyst til at læse mere om, hvordan du kan bruge ammepuden, så kig med her: Brug din ammepude bedst - Se mere her.

Produktet blev lagt i kurven

Til kassen

Shop videre