• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Bambus kjole

Bambus kjole: 

Er du havnet her på siden, så har du sikkert søgt efter en bambus kjole. Det forstår jeg til fulde, for det er nok den allermest bekvemme og behagelige beklædningsgenstand du ka’ tænke dig.

Uanset om du har brug for en bambus kjole til natten – eller til dagen, så kan du finde den her. Bambus i en blød og lækker kvalitet der gi’r din kjole det flotteste fald, som er åndbar og behageligt at have på. 

Claire Kjole - sort bambus

claire kjole

549,95 DKK
Kjole Claire - blød bambus

kjole claire

549,95 DKK
Grå bambus natkjol

Joha natkjole bambus

279,95 DKK
Natkjole Dame

Natkjole bambus dame

279,95 DKK
Bambus underkjole - dueblå

Bambus underkjole

299,95 DKK
Bambus natkjole / underkjole fra Claire Woman.

Hvid bambus underkjole - bambus undertøj - Claire

299,95 DKK
Bambus natkjole / underkjole sort

Bambus undertøj - bambus underkjole sort - Claire Woman

299,95 DKK
Nat t-shirt dame - bambus

nat t shirt dame

389,95 DKK
Sort sove t-shirt til kvinder

sove t shirt dame

389,95 DKK

Hvad er der egentlig forskellen på den bambus kvalitet der bruges til bambus nattøj til kvinder og bambustøj til kvinder?  

Bambus viskose kan som alt andet stof sagtens mixes med andre materialer, og er det tilfældet vil du selvfølgelig også opleve forskelle i tekstur, tykkelse og ”appearance”.

Hos Svanebutikken kan du følgelig finde bambus tøj og bambus nattøj der er fremstillet af næsten ren bambus viskose, eller bambus produkter, der er en kombination af økologisk bomuld og bambus.

Du vil opleve at den rene bambus kvalitet er lidt tungere og lidt mere basstand end den bambus kvalitet der er kombineret med bomuld.

Om det er den ene eller den anden kvalitet der bliver anvendt, afhænger ofte af producenten, så her får du lige et par guidelines, så du kan tage stilling til hvad der passer bedst til dig.

Om bambus kjolerne fra JBS of Denmark:

De kjoler der er produceret af JBS of Denmark er fremstillet med henblik på at fungere som bambus nattøj til kvinder. Materialet JBS anvender er en kombination af bambus viskose og økologisk bomuld.

Sammensætningen er som følger: 65% bambus viskose, 30 % økologisk bomuld og 5 % elastan. Råmaterialet er oeko tex 100 certificeret. Materialet er relativt let.

Den bambus viskose JBS anvender er endvidere FSC certificeret, og det betyder at der føres kontrol med at der ikke drives rovdrift på råvaren, så bambus plantagen kan nå at regenerer sig selv.

Om bambus kjolerne fra Claire Woman:

Claire producerer både bambus pyjamas, bambus underkjoler samt kjoler der er designet med det formål at fungere som ydrebeklædning. Fælles for bambus produkterne fra Claire, er at de er fremstillet i en sammensætning af 95% bambusviskose og 5% elastan. Bambus viskosen er oeko tex 100 certificeret. Den mere rene bambus kvalitet forekommer både lidt tungere og tykkere, og derfor også mere velegnet til yderbeklædning.

Stilmæssigt kan de små underkjoler sagtens fungere som en let sommerkjole, men det kræver nok, at du stadig er lidt ”sprød i betrækket”.

Om bambus kjolerne fra JOHA:

Johas bambusserie til kvinder er primært fremstillet med henblik på at fungerer som bambus nattøj til kvinder. De a-formede kjoler her på siden er dog fremstillet i den rene og lidt tunge bambus viskose, hvor sammensætningen er 96% bambus viskose samt 4% elastan. Også denne viskose er oeko tex 100 certificeret, og JOHA producerer sine produkter i Europa.