• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Bambus leggings

Bambus leggings dame: 

Prøv at hoppe i et par megabløde leggings i bambus og du kommer ikke ud af dem foreløbig. Du kan bruge dem som hyggetøj derhjemme, som undertøj når det er koldt, som fritidstøj, nattøj eller til yoga og andre aktiviteter.

Bambus er frem for alt blødt og behageligt, og tillader din hud at ånde. Afhængig af formål og personlig smag bør du overveje om hvorvidt du befinder dig bedst i et par der er tætsiddende eller et par der er løstsiddende.

JBS bambus tights

Jbs bambus tights

249,95 DKK
Jbs tights bambus til damer

jbs tights bambus

249,95 DKK
Bambus bukser fra Joha

Bambus leggings i delikat lysegrå farve - Joha bambus

249,95 DKK
Yoga bukser i bambus

Yoga bukser / bambus leggings i sort fra danske Joha

249,95 DKK
Sorte cykelshorts dame

Sorte cykelshorts dame

149,95 DKK
Bambus shorts sort

bambus shorts

199,95 DKK

Mere om bambus leggings:

Udvalget af bambus leggings hos Svanebutikken omfatter lige p.t. hellange leggings, da ingen af vores leverandører i øjeblikke har bambus leggings ¾ lange i sortimentet. Hvis jeg oplever efterspørgsel efter bambus tøj børn eller bambus leggings børn og herre, vil jeg selvfølgelig gerne overveje at optage det i udvalget. Du er altid velkommen til at komme med input til mig.

Bambus trusser:

Du kan finde bambus trusser der passer til de fleste af de bambus undertøjs serier du finder hos Svanebutikken. De antibakterielle egenskaber som bambus besidder bevirker at det er et meget velegnet materiale til fremstilling af undertøj. Man kan næsten kalde det for bambus body care.  Bamboo trusser fås i flere forskellige varianter, så du kan helt sikkert finde et par der passer til din smag.

Bambus undertøj tilbud:

Da Svanebutikken primært sælger slow fashion helt generelt er det ikke så tit, at du kan finde bambus undertøj tilbud, her på siden. Der vil selvfølgelig lejlighedsvis være serier der ikke sælger eller som udgår.