• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Bambus nattøj

Bambus nattøj:

Nattøj er ikke nødvendigvis tænkt som noget du bare skal holde varmen i. Nattøj er helårs anvendeligt, så snart det er fremstillet af materialer som kan regulere din kropstemperatur. Og det kan bambus nattøjet, der virker ufattelig nedkølende på en varm sommernat. Har du engang prøvet at sove i bambus ved du at det næsten kan sammenlignes med en silke natkjole eller en silke pyjamas.

Hører du til dem der bare sover i ”Chanel no. 5”, så kan du sagtens få brug for nattøj dame, når du skal overnatte sammen med venner og bekendte i sommerhuset eller noget tilsvarende.

Bambus natkjole / underkjole sort

Bambus undertøj - bambus underkjole sort - Claire Woman

299,95 DKK
Bambus natkjole / underkjole fra Claire Woman.

Hvid bambus underkjole - bambus undertøj - Claire

299,95 DKK
Natkjole Dame

Natkjole dame - Sort bambus natkjole fra JOHA

279,95 DKK
Grå bambus natkjol

Grå natkjole til voksne - JOHA bambus natkjole

279,95 DKK

Mere om bambus nattøj dame:

Her har du alle muligheder for at sammensætte en pyjamas helt efter dit eget ønske. Du kan mixe matche på kryds og på tværs, så stort set alle dine ønsker bliver indfriet. Eller du kan vælge dig en natkjole.

Bambus har sort set alle de samme egenskaber som uld, og i tilgift er bambus planten en plante der faktisk overstiger et træs evne til at absorbere co2. Derfor giver det selvfølgelig rigtig god mening, at bambus er kommet mere og mere i spil.

Det betyder også at det ikke kun er damerne forbeholdt at hoppe i det bløde og behagelige materiale. Man kan både få bambus nattøj baby, bambus nattøj børn, bambus nattøj mænd eller om du vil bambus nattøj til herre. Svanebutikken forhandler lige p.t. alene udvalget til damer, men skal gerne på opfordring udvide til nogle af de før omtalte kategorier.