• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Bambus strømper

Bambus strømper dame (og herre)

Bambus besidder mange af de samme egenskaber som uld. Bambus er også temperaturregulerende og antibakterielt, og det gør bambus til et suverænt godt materiale at lave strømper og undertøj af. Har du tendens til varme fødder eller søger du blot et let, blødt og behageligt bud på din ny favorit strømpe, så er det her du skal begynde. Her finder du bambus strømper fra MP Denmark og JBS of Denmark.

dame strømper i bambus

dame strømper - bambus

29,95 DKK
rosa strømper i bambus - JOHA

rosa strømper - bambus

29,95 DKK
Tynde strømper i bambus

tynde strømper - bambus

29,95 DKK
tynde bambus ankelstrømper

tynde ankelstrømper - bambus

29,95 DKK
Sorte bambus strømper unisex

sorte bambus strømper

29,95 DKK
Ankelstrømper bambus - unisex

ankelstrømper bambus

29,95 DKK
50%
Bambus ankelstrømper fra MP

bambus ankelstrømper

29,50 DKK 59,00 DKK
Bambus footies JBS

bambus footies

159,00 DKK
JBS bambus strømper 4-pack

Jbs bambus strømper

199,95 DKK

Bambus strømper MP

MP har rigtig mange års kompetence i fremstilling af strømper og beskæftiger sig IKKE med andet. MP laver de suverænt bedste bambus strømper, der samtidig har et meget feminint udtryk. 

Bambus strømper JBS

JBS laver bambus strømper uden søm, der på samme tid er en meget billige bambus strømper. Her får du virkelig valuta for pengene. Dog er det samtidig strømper der er fremstillet efter princippet one-size fits all. Så ligger du i den lidt høje ende af størrelses skalaen, skal du overveje om du får den bekvemmelighed du ønsker i en one-size strømpe. 

Økologiske bambus strømper

Den grønne omstilling er selvfølgelig på dagsordenen hos alle producenter, og valget af bambus er næsten i sig selv et skridt i den rigtige retning. Bambus planten absorbere mere co2 end et træ, den gror flittigt helt uden brug af pesticider, og samtidig med det kan bambus planten trives uden særlig meget vand. Af samme årsager sidestilles den meget nøjsomme bambusplante med at være økologisk næsten i sig selv og i udgangspunktet.