• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Bambus t-shirt dame

Bambus t-shirts dame

Udvalget her på siden omfatter bambus t-shirts dame JBS og JOHA samt bambus t-shirt til kvinder fra Claire Woman. De 2 førstnævnte brands udmærker sig ved at være meget enkle og dermed anvendelige som både ydre- og underbeklædning.

De lidt mere farvestrålende og printede bambus t-shirt fra Claire er lavet med det formål at skabe liv og lidt fornyelse til din garderobe.

Claire t-shirt lyseblå bambus

claire t shirt

299,95 DKK
Claire Woman T-shirt - bambus

claire woman t shirt

299,95 DKK
40%
T-shirt i bambus - guldprintet

T-shirt bambus - koral

178,75 DKK 299,95 DKK
40%
Bambus tee - Claire Woman

bambus tee

178,75 DKK 299,95 DKK
JBS t shirt bambus greymelange

JBS t shirt bambus

199,95 DKK
Bambus t-shirt dame - lysgrå

bambus t shirt dame - lækker grå farve

229,95 DKK
Sort bambus t-shirt til damer - JBS

JBS bambus t shirt dame - sort

199,95 DKK
Bambus t shirt fra Joha - sort

Bambus t shirt - ultra blød kvalitet

229,95 DKK
40%
Bambus hjemmesæt - t-shirt og bukser

hjemmesæt damer

358,75 DKK 599,95 DKK

Mere om bambus tøj kvinder:

Har du ikke tidligere haft den uforbeholdne fornøjelse, det er at tage en kølig bambus t-shirt, bambus kjole eller bambus bluse på, på en varm sommerdag, ja så burde du faktisk gøre dig selv, den tjeneste. På en behageligheds-skala bliver bambus sammenlignet med både cashmere og med silke, og ikke nok med det, så besidder bambus sort set alle de samme gode egenskaber som uld.

Bambus t-shirt

Bambus er i udgangspunktet en meget miljøvenlig græsart. Bambus påvirker co2 regnskabet i meget positiv retning og absorbere mere co2 end f.eks. træer gør. Bambus er endvidere en hurtigvoksende plante, der gror helt uden brug af pesticider eller anden gødning.  

Bambus bukser dame

Ud over de bambus t-shirt, som du finder på denne side, kan du finde tilhørende bambus bukser dame, som vi har valgt at kalde leggings. Dem finder du vej til når du klikker på hovedkategorien bambus undertøj dame (den blå bjælke øverst på siden). Korte bambus bukser til kvinder eller bambus shorts er meget velegnede som nattøj, hvor du finder dem i netop den kategori.

Bambus strømper til kvinder

Har du fået smag for det smør bløde bambus tøj, så kan det varmt anbefales at suppelere garderoben med yderst behaglige bambus strømper, som du også finder her på siden. Bambus udemærker sig ved at holde dine fødder tørre og sunde, og har endvidere antibakterielle egenskaber. 

Bambus tøj mænd 

Bambus t-shirts til mænd har vi i skrivende stund ikke i programmet. Dog udvider vi gerne vores sortiment såfremt efterspørgslen viser sig at være til stede. Det samme gælder for så vidt for bambus tøj børn. Så lad mig gerne høre, hvis du har konkret ønsker i den retning.