• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Bambus t-shirt dame

Bambus t-shirts dame

Udvalget her på siden omfatter bambus t-shirts dame JBS og JOHA samt bambus t-shirt til kvinder fra Claire Woman. De 2 førstnævnte brands udmærker sig ved at være meget enkle og dermed anvendelige som både ydre- og underbeklædning.

De lidt mere farvestrålende og printede bambus t-shirt fra Claire er lavet med det formål at skabe liv og lidt fornyelse til din sommergarderobe.

T shirt bambus - himmelblå

T shirt bambus - flot blå farve

299,95 DKK
Bambus t shirt dame - mintgrøn

Bambus t shirt dame - pastelgrøn

299,95 DKK
Sandfarvet t shirt i bambus

Sandfarvet t shirt i blød og behagelig bambus

299,95 DKK
Karrygul t shirt i bambus

Karrygul t shirt med guldprintet budskab

299,95 DKK
Bambus t shirt fra Joha - sort

Bambus t shirt - ultra blød kvalitet

229,95 DKK
Bambus t-shirt dame - lysgrå

bambus t shirt dame - lækker grå farve

229,95 DKK
JBS t shirt bambus greymelange

JBS t shirt bambus

199,95 DKK
Sort bambus t-shirt til damer - JBS

JBS bambus t shirt dame - sort

199,95 DKK

Mere om bambustøj kvinder:

Har du ikke tidligere haft den uforbeholdne fornøjelse, det er at tage en kølig bambus t-shirt, bambus kjole eller bambus bukser på, på en varm sommerdag, ja så burde du faktisk gøre dig selv – og miljøet den tjeneste. På en behageligheds-skala bliver bambus sammenlignet med både cashmere og med silke, og ikke nok med det, så besidder bambus sort set alle de samme gode egenskaber som uld.

Økologisk bambus t-shirt

Bambus er i udgangspunktet en meget miljøvenlig græsart. Bambus påvirker co2 regnskabet i meget positiv retning og absorbere mere co2 end f.eks. træer gør. Derfor betragtes bambus i udgangspunktet som meget bæredygtig og næsten på linje med økologi, også selvom den ikke som sådan er dyrket med økologi for øje. 

Bambus bukser dame

Ud over de bambus t-shirt, som du finder på denne side, kan du finde tilhørende bambus bukser dame, som vi har valgt at kalde leggings. Dem finder du vej til når du klikker på hovedkategorien bambus undertøj dame (den blå bjælke øverst på siden). Korte bambus bukser til kvinder eller bambus shorts er meget velegnede som nattøj, hvor du finder dem i netop den kategori.

Bambus tøj mænd 

Bambus t-shirts til mænd har vi i skrivende stund ikke i programmet. Dog udvider vi gerne vores sortiment såfremt efterspørgslen viser sig at være til stede. Det samme gælder for så vidt for bambus tøj børn. Så lad mig gerne høre, hvis du har konkret ønsker i den retning.