• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Bambus trusser

Bambus trusser 

Bambus besidder nogle helt naturlige antibakterielle egenskaber, der på lige fod med uld, gør bambus til et yderst velegnet materiale at lave undertøj af. Udvalget opmfatter primært JBS bambus trusser, og det skal ses i lyset af JBSs mangeårige kompetance på netop det felt. 

Uanset om du vælger bambus hipster dame, bambus maxi trusse dame eller bambus tai trusse dame, får du et par trusser der er fremstillet med stor indsigt i din komfort og jeg er sikker på, at du kommer til at elske dem. 

jbs bambus underbukser - maxitrusse

jbs bambus underbukser

99,95 DKK
Bambus underbukser kvinder

bambus underbukser kvinder

99,95 DKK
Bambus trusser til kvinder - tai

JBS bambus trusser til kvinder

99,95 DKK
JBS bambus trusser - tai model

jbs bambus trusser

99,95 DKK
Bambus hipster sort

Bambus hipster sort

99,95 DKK
bambus hipster dame

bambus hipster dame

99,95 DKK

JBS bambus kvinder 

Udvalget fra JBS omfatter ud over det du finder på siden her både bambus g-streng og bambus bh, som Svanebutikken indtil videre ikke har optaget i sortimentet. Savner du respektive, må du hjertens gerne kontakte mig. Og det samme gælder for så vidt for bambus herre trusser.

Ved siden af trusser kan du tilkøbe, bambus undertrøjer, bambus t-shirts og bambus tights dame. Bambus tights er det samme som bambus leggings, og dem finder du ved at klikke på bambus undertøj dame i den blå bjælke øverst.

Bambus tøj og undertøj har en meget positiv miljømæssig påvirkning, og det betyder også at rigtig mange tøjproducenter og fabrikanter har øget fokus på at få netop det materiale i spil i kollektionerne. Du er sikkert også støt på mange udenlandske initiativer, som f.eks. boody bambus. Det er nu min grundlæggende filosofi at vi i størst mulig udstrækning skal bakke op om de danske brands her også gør en aktiv indsats for at fremme miljøet.

JBS er blandt andet igang med tilegnet sig en FSC-certificering af hele deres bambus produktion. Det betyder kort sagt, at JBS køber og dyrker bambus, efter meget forsvarlige principper. FSC skal blandt andet sikre, at der IKKE drives rovdrift på bambus planten.