• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Bambus undertrøje

Bambus undertrøje: 

En bambus undertrøje er jo ikke bare en undertrøje. En undertrøje der er fremstillet af bambus, er først og fremmest ufattelig blød, og ja det er selvfølgelig oplagt også at bruge den som en lille, let og behagelig top om sommeren.

Det er et stærkt vanedannende bekendtskab at hoppe i en jbs bambus undertrøje, ja så er du jo advaret. Du vil opleve at undertrøjen bidrager til at holde din temperatur i god blance. Du kan selvfølgelig få en lang række matchende styles. Se nederste på siden for mere info.

Undertrøje i bambus - Claire

undertrøje bambus

269,00 DKK
bambus undertrøje dame - Claire

bambus undertrøje dame

269,00 DKK
Bambus top dame - Claire

bambus top dame

269,00 DKK
Undertrøje bambus - greymelange

bambus singlet

149,95 DKK
Bambus top i sort

Bambus top

149,95 DKK
JBS undertrøje bambus

jbs undertrøje bambus

149,95 DKK
jbs bambus undertrøje

jbs bambus undertrøje

149,95 DKK
JBS t shirt bambus greymelange

JBS t shirt bambus

199,95 DKK
Sort bambus t-shirt til damer - JBS

JBS bambus t shirt dame - sort

199,95 DKK

Mere om bambus undertrøjer:

Du kan vælge imellem den helt klassiske undertrøje med brede strper og chemisen med den helt tynde spaghettistrop. Når du overvejer hvad der passer bedst til dig, bør du blandt andet tænke på, hvad du skal have henholdsvis indenunder og ovenover.

Ønsker du at kaste dig ud i et fuldt undertøjs sæt i bambus, så har du mulighed for at tilkøbe en lang række produkter der matcher til undertrøjerne.

Bambus tights:

Bambus tights, bambus legging eller bambus lange underbukser er sådan set to sider af den samme sag. Måske er det lidt en tilsnigelse at kalde de løstsiddende bambus leggings for tights, så vi kan også vælge at kalde de stramtsiddende leggings for tigths og de løstsiddende for leggings. Og det er for så vidt de to valgmuligheder her i skrivende stund findes på shoppen.

 Bambus trusser

Du kan få ultralette og lækre trusser der matcher undertrøjerne og her kan du vælge imellem flere klassikere som hipster, maxitrusse og taitrusse. Fælles for jbs bambus trusser er at de alle er uden generende sømme eller kanter som er synlige under din øvrige beklædning. Bambus besidder også antibakterielle egenskaber.

Bambus nattøj

Bambus er et ektremt behageligt materiale at sove i. Har du tendes til natte sved så kan de temperatur regulerende egenskaber bambus bedsidder, hjælpe med at transpoterer sved og fugt væk fra kroppen.  

Bambus tøj

Bambus tøj og undertøj er fremstillet af bambus, der er en ekstremt hurtig voksende plante, der gror helt uden brug af pesticider eller anden gødning. Bambus absorberer mere co2 end et træ, og bidrager på den måde positivt til co2 regnskabet.