• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Bambus undertrøje

Bambus undertrøje: 

En bambus undertrøje er jo ikke bare en undertrøje. En undertrøje der er fremstillet af bambus, er først og fremmest ufattelig blød, og ja det er selvfølgelig oplagt også at bruge den som en lille, let og behagelig top om sommeren.

Det er et stærkt vanedannende bekendtskab at hoppe i en jbs bambus undertrøje eller en JOHA-bambus chemise, ja så er du jo advaret. Du kan ovenikøbet få en lang række matchende styles. Se nederste på siden for mere info.

Undertrøje bambus - greymelange

undertrøje bambus

149,95 DKK
Bambus top i sort

Bambus top

149,95 DKK
JBS undertrøje bambus

jbs undertrøje bambus

149,95 DKK
jbs bambus undertrøje

jbs bambus undertrøje

149,95 DKK
JBS t shirt bambus greymelange

JBS t shirt bambus

199,95 DKK
Sort bambus t-shirt til damer - JBS

JBS bambus t shirt dame - sort

199,95 DKK

Mere om bambus undertrøjer:

Du kan vælge imellem den helt klassiske undertrøje med brede stropper og chemisen med den helt tynde spaghettistrop. Når du overvejer hvad der passer bedst til dig, bør du blandet andet tænke på, hvad du skal have henholdsvis indenunder og ovenover.

Ønsker du at kaste dig ud i et fuldt undertøjs sæt i bambus, så har du mulighed for at tilkøbe en lang række produkter der matcher til undertrøjerne.

Bambus tights:

Bambus tights, bambus legging eller bambus lange underbukser er sådan set to sider af den samme sag. Måske er det lidt en tilsnigelse at kalde de løstsiddende bambus leggings for tights, så vi kan også vælge at kalde de stramtsiddende leggings for tigths og de løstsiddende for leggings. Og det er for så vidt de to valgmuligheder her i skrivende stund findes på shoppen.

 Bambus trusser

Du kan få ultralette og lækre trusser der matcher undertrøjerne og her kan du vælge imellem flere klassikere som hipster, maxitrusse og taitrusse. Fælles for jbs bambus trusser er at de alle er uden generende sømme eller kanter som er synlige under din øvrige beklædning. Bambus underbukser med gylp – altså til herre – optages gerne i sortimentet hvis vi oplever efterspørgsel efter det – så fat ”pennen”.

Bambus tøj børn

 Bambus tøj til børn eller bambus undertrøjer til børn har tidligere været en del af Svanebutikkens udvalgt, inden det blev besluttet at koncentrere indsatsen omkring uld, uld silke og bambus til voksne.