• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Brun uldsilke undertøj serie til kvinder

Joha uld silke serie - dådyrfarvet / nøddebrun

Denne uld silke serie fra Joha , som er nøddebrun eller dådyrfarvet, har fortjent lidt ekstra opmærksomhed. Serien hedder Sara, og den findes også i en hel sort variant. Kender du Johas uld og silke produkter i forvejen, ved du måske allerede at serien er liiige lovlig stor i størrelserne, og derfor anbefaler jeg helt generelt, at du lige "gearer" en størrelse ned i denne her serie. Men farven er bare virkelig skøn og den understreger på en fin måde, den enkelthed som denne serie er indbegrebet af. 

Det her får du når du køber Joha uld silke:

Joha besidder et kæmpestort knowhow når det kommer til at producerer og designe uld, samt uld silke produkter. Joha startede for mange år tilbage med at producerer sine produkter udelukkende til børn, og har i samme forbindelse valgt at fokuserer på, at skabe slidstærkt og holdbart uldtøj.

Det betyder blandt andet, at uld og silke produkterne fra Joha undergår en Total Easy Care behandling, der bevirker at produkterne kan holde til den daglige slitage, og samtidig hermed klare en relativt hård medfart, når det bliver vasket igen - og igen. 

Herunder skal det selvfølgelig nævnes, at Easy Care behandlingen foregår med den sunde fornuft, vi bare er nødt til at omgive os med, anno 2020. Det betyder at der bruges genanvendt vand og, at der ikke udledes nogen former for kemikalier i naturen. 

Johas uld silke produkter er alle Oeko-tex 100 certificerert, hvilket også er din sikkerhed for, at behandlingen foregår uden brug af sunhedsskadelige kemikalier. 

Uld og silke er, ligesom uld et rent naturmateriale, hvor kilden kan både fornys eller reetableres. Af samme årsag er dine uld og silke produkter også helt og aldeles bionedbrydelige og efterlader ikke spor i form at micro plastik o.l. 

Med Joha uld og silke får du desuden et produkt der er helårsanvendeligt. I kraft af uld og silkes egenskaber kan du holde varmen om vinteren, og være nedkølet om sommeren. Ulden er temperaturregulerende og iøvrigt absorberende, hvilket også holder din hud tør og sund.

Så her har du muligheden for at passe rigtig godt på dig selv, samtidig med at du passer godt på vores miljø, og dermed klimaet.