• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

ENGEL ULD

Engel uld - GOTS certificerert og økologisk.  

Engel Natur har en erklæret målsætning om at produceret økologisk og bæredygtigt undertøj. Bæredygtighed ligger i hele Engel Naturs dna og de arbejder derfor seriøst med certificeringer der understøtter både deres egen målsætning, men i høj grad også FN's 17 verdensmål. På den baggrund bærer uld og uld silke undertøjet fra Engel Natur en GOTS certificering, som din sikkerhed for, at produktet er fremstillet efter godkendte bæredygtige principper. Har det din interesse kan du læse mere om Engel Natur og deres certificeringer nederst på siden. 

Engel producerer primært kollektioner i uld og silke, der iøvrigt består af en ultra blød blanding af økologisk merinould og mulberry silke. Fordelingen er 70% uld og 30% silke. En kombination der giver den ypperste følelse af velvære og uden nogen former for eventuelt ubehag ved ulden. 

Engel Natur uld silke t-shirt

Blå t-shirt dame i merinould og silke - Engel Natur

299,00 DKK
Engel Natur uld silke chemise

Blonde undertrøje i uld silke - fra Engel Natur

299,00 DKK
Engel Natur tanktop i marineblå

Blå undertrøje - tanktop i uld silke - Engel Natur

229,00 DKK
Engel Natur uld silke leggings

Engel Natur uld silke legging - økologisk -marineblå

339,00 DKK

Engel Natur - værd at vide om Engel uld:

Bæredygtigt undertøj i alleryderste forstand

Engel Natur er en famileejet tysk virksomhed, der har producerert uldtøj i snart 85 år. 1982 blev skelsættende for Engel, da det blev året, hvor man i virksomheden besluttede sig for, at indføre en meget mere bæredygtig og konsekvent stragegi, herunder udelukkende at arbejde med naturlige materialer og fibre. 

På den baggrund er det også en selvfølge, at Engel Natur udelukkende anvender råvare fra kilder der kan genetableres, er meget opmærksomme på industriens miljø mæssige påvirkninger, og således heller ikke tillader brug af stoffer der er skadelige for enten sundheden eller miljøet. Engel  tilstræber at undgå enhver form for affald eller spild og der holdes løbende justits med, at der i produktionen  tages ansvar for miljøet. Denne kontrol foretages endvidere af uafhængige og certificerede miljølaboratorier og institutter. 

En del af Engel Naturs bæredygtige stragegi omfatter, at produktionen, der iøvrigt er beliggende i Tyskland, primært afvikles ved hjælp af energi der kommer fra vedvarende kilder som sol og vand. 

Engel Naturs økologiske certifceringer:

Engel Natur er stiftende medlem af det nuværende IVN ( En international sammenslutning af naturlige tekstilproducenter). Engel Natur er også med initiativtager til at ensrette standarden for økologiske tekstil produkter, og Engel Natur fortsætter i præcis den ånd med at fremme og forbedre, ikke udelukkende de økologiske, men også de sociale standarder.

Engel Natur og IVN og IVN BEST:

Kvalitetsmærket NATURTEXTIL IVN og IVN BEST certifikatet kendetegner tekstiler der udelukkende består af økologiske producerede naturfibre. Der tages hensyn til de miljømæssige påvikninger i hele produktionsprocessen, fra dyrkning af fibre til det helt færdige produkt, sammen med foreskrevne sociale standarder i alle de virksomheder der indgår i forsyningskæden.

Med hensyn til miljøvenlighed, social kompatibilitet og troværdighed repræsentere IVN BEST de højeste miljøstandarder, der er opnåelige i tekstilindustrien anno 2020.  Engel Natur er som nævnt stiftetende medlem af denne organisation. Flere oplysninger : indsæt link her

Engel Natur og GOTS:

Tekstiler der er fremstillet af mindst 70% til 100% økologisk producerede naturlige fibre kan tildeles Global Organic Textile Standard certifikatet, det som du måsker kender som GOTS. Miljøkravene strækker sig endviderer til hele produktionskæden, sammen med overholdelse af sociale standarder. Kravene til en GOTS certificering er en smule mildere end kravene til en IVN BEST certificering. Engel Natur har opnået GOTS certificering på en stor del af deres uld silke undertøj. Flere oplysninger : indsæt link 

Engel Natur og Grüner Knopf: 

Den grønne knap er et tysk fænomen, og en statslig tekstil organisation der til dels basere deres certificeringen på allerede bestående certifikater, som f.eks. GOTS og IVN BEST. I modsætning til IVN og GOTS er det ikke alle faser i produktionen der bliver testet i hele produktionskæden. For at opnå denne certificering stillles der imideltid meget strenge krav med udgangpunkt i virksomhedes due dilligence. Engel Natur var blandt en af de første virksomheder i Tyskland, der opnåede denne certificering. 

Engel UldEngel UldEngel UldEngel UldEngel UldEngel UldEngel UldEngel Uld