• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

GUIDES

Svanebutikken guider dig til det bedste resultat

Her finder du inspiration og guides til uldvask, tøjvask, hjælp til størrelser mv. Jeg har samlet de gode hjælpeværktøjer og guides, som jeg bruger til alle mine søde kunder. Det kan være hjælp til uldtøjvasken, til at finde den rette størrelse og meget mere. Er du i tvivl om størrelserne og pasformen er du altid velkommen til at ringe på 53709222 eller send en mail på anni@svanebutikken.dk

- jeg måler gerne et givent produkt eller giver dig min bedste råd til hvilken størrelse du skal vælge.

Det er også vaskeråd til alle uld produkterne. Du er også altid velkommen til kontakte butikken, hvis du har spørgsmål til hvordan du behandler ulden fra Joha. Joha uld kan både vaskes i maskinen på uld program, og du kan med fordel hænge tøjet ud til luftning i fugtigt vejr.

Uld bruges af de fleste fra oktober og hel frem til marts, april måned. Det er i disse måneder, at det inderste lag skal kunne klare distancen i forhold til kulde og varme. Ulden danner luftbobler, som kan absorberer meget mere varme/væske og fugt end alm. bomuld.

Til sidst kan du også her få nogle få og brugbare vasketips, som er med til at bevarer dit tøj. Det er med til at bevarer materiales egenskaber i form af farver, pasform og absorberende effekt.