• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-
15%
uld cardigan fra Hust and Claire

uld cardigan fra Hust and Claire


uld cardigan fra Hust and Claire

uld cardigan fra Hust and Claire
Hust & claire cardigan

Anmeldelser

Fået 4/5 stjerner fra 1 kundeanmeldelse.

- d. 01.12.2017
4 stjerner ud af 5
Vi har været SÅ vilde med denne fra min dreng på 1 1/2 år sov i den ude en kold efterårsdag første gang. Designmessigt minder den lidt om Johas klassiske uld, men det er bare mere raffineret i kvaliteten, dolder formen meget bedre, stort set ingen fnuller og så føler det utroligt blødt og lækkert. Varmen bliver transporteret fint og vi oplevede aldrig problemer med varmereguleringen. Som prikken over i’et har denne cardigan de fineste knapper! 😍 Herhjemme har den helt erstattet fleecen, da den er meget mere lækker og lunere end fleecen. Vi bruger den også tit til længere bilture, hvor den er rarere at have på end en jakke. Så alt i alt kan vi varmt anbefale denne fine cardigan som passer til alt!!

Hust and Claire uld Cardigan

279,96 DKK 237,96 DKK

På lager

Uld cardigan

Uld cardigan fra Hust and Claire.
Tætvævet uld, som holder på varmen og holder kulden ude. Cardigan lukkes foran med knapper. Bløde knapper, som er nemme at åbne og lukke. Fast rib kant ved ærmer og forneden. 

  • 100% merino Oeko-tex uld
  • Kan vaskes i maskinen
  • Brug uldvaskemiddel

Cardigan til store og små

Varm og blød cardigan til alt slags vejr. Ulden holder på varmen, når vinden og temperaturen er kold. Samtidig lader ulden også kroppen ånde. Og transportere varmen væk fra kroppen.

Cardigan fra Hust and Claire kan bruges til middagsluren i barnevognen. Til køreturen eller til de kølige dage i haven.

Produktet blev lagt i kurven

Til kassen

Shop videre