• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Joha

Til alle os, der elsker JOHA. Her på siden finder du de allerfleste undertøjs kollektioner til voksne fra danske Joha. Her går kvalitet, komfort og design hånd i hånd, og her får du alle muligheder for at iklæde dig det skønneste uld eller uld silke undertøj - også med rigtig god samvittighed.

Joha har de sidste 50 år produceret kvalitets undertøj til både voksne og børn. Tøjet er producerert efter bæredygtige principper, herunder er det Oeko-tex 100 certificerert, samt Woolmark godkendt, og det giver dig garanti for kvalitet, miljøbevidsthed samt omsorg for de mennesker der er involverert i produktionen af uldtøjet. Jeg er vild med Joha, og det er mine kunder også. Her hos Svanebutikken finder du derfor Danmarks største udvalg af uld og uld silke undertøj til voksne. Her kan du finde mere information om de respektive: Joha uld og Joha uld og silke

Vælg en kategori


Alle produkter

Ammeindlæg sort uld med plads til engangsammeindlæg

Joha ammeindlæg uld - Sorte ammeindlæg Joha

129,95 DKK
Uld ammeindlæg fra joha med lomme til engangsindlæg

Uld ammeindlæg fra Joha - Hvide ammeindlæg

129,95 DKK
Hvide uld ammeindlæg fra Joha

Uld Ammeindlæg - Tykke ammeindlæg Joha

129,95 DKK
Uldsilke ammeindlæg fra Joha med plads til engangsammeindlæg

Joha uld/silke ammeindlæg

149,95 DKK
Tykke ammeindlæg fra Joha

Ammeindlæg - Ekstra tykke ammeindlæg - Joha

129,95 DKK
2

JOHA til voksne - kan holde til at blive brugt

Ved siden af dit velbefindende ved at bruge uld eller uld silke undertøjet, er det selvfølgelig vigtigt at uldtøjet er nemt at håndtere i hverdagen, og det har Joha prioriteret. Med Joha får du uld undertøj, der rent faktisk kan tåle at blive brugt og vasket i vaskemaskinen, rigtig mange gange, uden at tøjet mister sin farve eller facon. JOHA leverer kvalitets uld undertøj der også kan stå distancen, når der er behov for at det skal vaskes ofte, og det skal det når du bruger ulden inderst inde. 

Klæd dig selv med social ansvarlighed

Alle Johas uldundertøjs kollektioner bliver producerert med omtanke for miljø, dyre velfærd og mennesker. Johas uldtøj er blandt andet Oeko-tex 100 certificerert, og det er din sikkerhed for at uldundertøjet ikke indeholder  sundhedsskadelige kemikalier. Derudover kan Joha bryste sig af at være godkendt af Woolmark, hvilket betyder at JOHA skal efterleve en vis standard når det kommer til kvalitet og produktion af bæredygtige tekstiler. Joha har ligeledes modtaget Animal Welfare certifikatet.

Endelig er Joha medlem af BSCI, en organisation der holder justits med, at deres medlemmer skal leve op til en etisk og moralsk standard, når de kommer til det personale der arbejder i produktionen, og det omfatter krav i forbindelse med lønninger, sikkerhed og miljøet. 

Dansk design i over 50 år

En af de ting, der kendetegner Joha, er deres enkle og skandinaviske design æstetik, som går igen i alle deres uldundertøjs serier. JOHA blev grundlagt tilbage i 1963, og virksomheden har således over 50 års erfaring med at designe og producerer uld og uld silke undertøj i meget høj kvalitet. Allerede fra de tidlige år af JOHAs eksistens har der været fokus på kompromisløs kvalitet, lækkert design og en fantastisk pasform, og det er netop de grundstene der har båret JOHA frem til at være et af de allermest populære mærker, indenfor sit felt.

Svanebutikken har været Joha forhandler i snart 10 år, og du kan ud over Joha undertøj til voksne også finde JOHA nattøj. Det er vores mission at sælge slow fashion, hvorfor du sjældent vil finde JOHA udsalg her på siden.

 - Fit 400x400 - Fit 400x400 - Fit 400x400 - Fit 400x400 - Fit 400x400