• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Køredragt uld

 

Vælg din køredragt i uld her

Hvad er en køredragt? En køredragt er til at have på – uden på det almindelige tøj. Køredragten er til køreturen eller  middagsluren. Den skal være fleksibel og barnet skal kunne bevæge sig i den uden problemer.

En køredragt skal være nem at tage på og af igen. Derfor er mange køredragter lavet med lynlåse eller knapper, der går helt ud i benene – så de er nemme at putte barn i. Fordelen ved at bruge en køredragt til dit barn, er at den holder sammen på det hele. Uanset om dit barn er lille eller stor, så kan det være en udfordring at samlet tøjet midt på – det hjælper køredragten med.

Hvornår skal du bruge en køredragt?

En køredragt er en heldragt, du kan bruge til dit barn, når hun/han skal ud og sove i barnevognen. Eller når I skal på tur. Enten i bilen, klapvognen eller barnevognen. En køredragt er typisk i uld, fleece eller strikket bomuld. Til de kolde vintermåneder er ULD køredragten at foretrække. Den var varm og den kan regulere varmen for barnet. Den er åndbar og hjælper kroppen til at komme af med varmen igen.

Råhvid ulddragt

Råhvid ulddragt med knapper fra JOHA

399,95 DKK
Lavendel køredragt fra HUST and CLAIRE

Hust and Claire køredragt

499,95 DKK
blå uld dragt

Blå køredragt fra Hust & Claire

449,95 DKK
Joha uld køredragt i merinould

Joha ulddragt med baggy bagdel

349,00 DKK
Joha køredragt med lynlås

Joha uld køredragt med lynlås

499,95 DKK
Joha ULD køredragt med knapper

Joha ulddragt - Koksgrå ulddragt med knapper

399,95 DKK
Brun køredragt fra JOHA

Køredragt i uld fra JOHA

499,95 DKK
25%
Blød brun ulddragt

JOHA brun køredragt

374,95 DKK 499,95 DKK

Hvad skal dit barn have på inden under en køredragt?

Jeg anbefaler at du bruger lag-på-lag metoden. Det er en nem og enkelt måde at regulerer temperaturen på. Babyer fra 1 år til 1 1/2 år kan ikke selv mærke eller regulerer varmen. Derfor er det op til dig og mig, at være deres varmetermostat. 
Derfor anbefaler jeg altid uld inderst. Alt slags uld er jeg fortaler for. En uldsilke, uld bomuld eller uld body inderst. Det er den bedste hjælper til dit barn. En body i uldmateriale kan suge varmen og væsken, når det bliver for varmt. Og holde på varmen, når temperaturen falder. Ved at bruge en ULD body inderst undgår du også at barnet bliver våd, kold og klam – og med en sikker udsigt til en gang forkølelse.

Næste lag er så tøjet. Tøjet kan være en heldragt, todelt sæt tøj eller et par leggings og en god bluse.
Og sidste lag er køredragten.
På den måde kan du styre varmen og temperaturen. Og dit barn er klædt godt på til middagsluren barnevognen eller køreturen.

 

Sådan vasker du køredragten i uld

Køredragterne fra JOHA og Hust & Claire kan vaskes i maskinen. På uldprogram og med uldvaskemiddel. Uld vaskemidlet tilfører ulden lanolin og pleje, så ulden holder længere. 
Almindeligt vaskemiddel indholder nemlig enzymer, der nedbryder ulden. Derfor er det vigtigt, at du altid bruger uldvaskemiddel til køredragten i uld.

Sørg for at lukke lynlåsen eller knappe knapperne inden du vasker i maskinen. Det er med til at holde faconen. Stræk og forme ulden i våd tilstand, når den kommer ud af maskinen. Så sikre du dig også, at faconen holder.
Lad dragten tørre på et håndklæde (gerne på et varmt badeværelsegulv).


Når det så er sagt, så vil jeg anbefale dig at springe vasken over – engang imellem. Det er nemlig ikke nødvendigt at vaske den hver gang. Du kan med fordele hænge dragten ud i fugtigt vejr og lade en tørre i vinden eller i solen. Det vil give den samme dejlig friske duft, som vasken kan gøre. Ulden er selvrensende, når bare der kommer fugt og sol nok i processen.

 

Hvilken køredragt skal du vælge?

Der er 3 ting du skal beslutte dig for - inden du køber en køredragt.

1. Vil du have med lynlås lukning eller med knapper?

2 - 3. Vil du have med dobbelt lukning ved fødderne?

 

Som du kan se på billederne herunder, så kan du vælge køredragterne i uld i flere modeller. Joha har lavet to modeller med knappe lukning. Disse modeller er uden dobbelt lukning ved fødder og hænder.

Den anden model er med lynlås lukning og med dobbelt lukning ved fødder og hænder. Hust & Claire modellen er også med lynlås og dobbelt lukning. 

Begge modeller er super gode - så valget er dit. Hvad vil du være bedst for dig i din hverdag? 
Hvis du har spørgsmål eller brug for mere vejledning, så er du altid velkommen til at skrive til mig på: kontakt@svanebutikken.dk eller kontakte mig på 26620775

 

1 2

Produktet blev lagt i kurven

Til kassen

Shop videre