• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-
30%
Lækker strik fra Claire

Lækker strik fra Claire


Lækker strik fra Claire

Lækker strik fra Claire
Skøn strik fra Claire Woman . set fra ryggen

Lækker striktrøje fra Claire Woman (emballage og tags mangler)

999,00 DKK 699,30 DKK

InStockPå lager

Lækker striktrøje fra Claire - uden emballage og tags

Denne skønne cardigan er taget retur fra en kunde, som IKKE har brugt den, men hvor emballage og tags mangler ved returneringen. Måske er det dit held, for den er så god som ny, sæsonaktuel og alligevel nedsat med 30%. Læs mere om produktet herunder:

Stærkt inspireret af den islandske sweater, har Claire Woman begået denne skønne trøje eller cardigan med det nok så ikoniske mønster. Den korte uld cardigan er blød og behagelig og gennemknappet fortil. Grundfarven er olivengrøn og den spiller virkelig godt sammen med henholdsvis blå og grå, som er valgt til mønstret. På sin vis en god gammel klassiker, der har fået en moderigtig overhaling. Afslappet og alligevel stilfuld sammen med dine yndlingsjeans, eller superfin med den ternede nederdel, som du finder her på siden. 

  • 80% lambswool
  • 20% polyamid

Vaskeråd: 

Vask din strik separat med vrangen ud. Undgå vaskepulver der indeholder optisk hvidt og undgå også iblødsætning. Vask i hånden eller benyt dit håndvaskeprogram. Du må påregne, at din pullover kan krympe med imellem 3-5%. Stræk din strik i facon mens den er våd og lad den endelig ikke tørre i direkte sollys eller i din tørretumbler. Piiling kan forekomme.