• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-
50%
Vamset og lang cardigan i uld og mohair.

Vamset og lang cardigan i uld og mohair.


Vamset og lang cardigan i uld og mohair.

Vamset og lang cardigan i uld og mohair.
Lang cardigan til kvinder i uld og mohair, set fra ryggen.

Lang cardigan til kvinder i vamset uld og mohair

999,00 DKK 499,50 DKK

InStockPå lager

Varm og vamset cardigan i uld og mohair - Claire

Lang cardigan i en lækker uldblanding med mohair. Modellen har rib ved ærmerne og påsyede lommer, samt en fin perlebroderet broche på brystet, der iøvrigt er aftagelig. Cardiganen er fremstillet i en lækker mørkgrå farve og er også forsynet med to lommer fortil. Den her sag vil du elske, at hoppe i på en bidende kold vinterdag i Danmark, og den er oplagt som overtøj både i foråret og henover sommeren.   

  • 34% Mohair
  • 34% Uld
  • 27% Polyamid
  • 5% Elastan

Det er Claire Woman der har designet denne lækre cardigan, som du iøvrigt kan være sikker på er fremstillet med stor omsorg for vores miljø, dyre velfærden og mennesker i produktionen. Claire skal i henhold til sin SA8000 certificering leve op internationale standarder i relation til det sociale ansvar. 

Vaskeråd:

Vi anbefaler at du vasker denne cardigan i hånden og iøvrigt bruger uldvaskemiddel der ikke indeholder optisk hvidt. Undgå tørretumbler, iblødsætning og direkte sollys i forbindelse med vask og tørring. Du skal påregne, at cardiganen kan krympe med imellem 3 til 5%. Stræk den i våd tilstand og vask seperat. Vask i hånden er med til at mindske de miljømæssige påvirkninger.