• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-
50%
Lysgrå uld cardigan til damer fra Claire Woman.

Lysgrå uld cardigan til damer fra Claire Woman.


Lysgrå uld cardigan til damer fra Claire Woman.

Lysgrå uld cardigan til damer fra Claire Woman.
lange cardigans til kvinder

Lang uld cardigan dame, lysegrå fra Claire Woman

1.299,00 DKK 649,50 DKK

InStockPå lager

Lang uld cardigan dame, lys grå, fra Claire

Lysgrå, lang og superlækker cardigan i en blandig af Alpaka uld og uld. Der er omvendt rib hele vejen rundt i udskæringen og ved håndled. Den er ultra blød og gør sig godt til enten lange bukser eller en nederdel. Cardiganen er desuden forsynet med to lommer foran.

  • Alpaka uld 32%
  • Uld 32%
  • Polyamid 30%
  • Elastan 6%

Køber du denne cardigan fra Claire Woman kan du endvidere være sikker på, at der er taget hensyn til miljø, mennesker og dyrevelfærd. Claire blev allerede i 2008 medlem af BSCI, en organisation der er blevet til, med det formål, at forbedre arbejdsvilkårne i produktionen. Claire er ligeledes certificereret med SA8000, der som international standard sikre overholdelse af socialt ansvar, også tilbage i forsyningskæden. 

Vaskeråd:

Vi anbefaler at du vasker denne cardigan i hånden, eller på uldvaskeprogram i din maskine. Brug uldvaskemiddel og undgå iblødsætning. Du skal regne med, at din  cardigan krymper med imellem 3 til 5%. Stræk din cardigan i facon efter vask og vask den seperat. Brug aldrig tumbler til uld og undgå at lade den tørre i direkte sollys.