• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld handsker

Uld handsker og uld vanter

Jeg syntes ikke selv at der findes noget værre end at fryse om hænder eller fødder for den sags skyld. Det har en sjælden evne til at forplante sig i hele kroppen, og den eneste tanke man kan tænke, det er "jeg fryser". Derfor har det været oplagt at føje uld handsker eller vanter til det øvrige udvalg af uldtøj og uldlækkerier her på siden. Jeg håber du vil tage godt imod det. 

 

Fingervanter uld

fingervanter uld

239,00 DKK
merino uld handsker m/kashmir

merino uld handsker med kashmir

299,00 DKK
uld fingerhandsker - pudder

Uld fingerhandsker

299,00 DKK
Tynde uld handsker dame

Tynde uld handsker

239,00 DKK
Uld handsker dame

uld handsker dame

239,00 DKK
Joha vanter i uld - herre

Joha vanter uld

169,95 DKK
Uld handsker herre

uld handsker herre

169,95 DKK

Vinter handsker:

Her finder du vinter handsker eller vanter til både ham og til hende. Uanset og du foretrækker vanter eller handsker, så kan du sagtens finde et varmt og lækkert par her på siden. Handskerne er alle fremstille med uld som fællesnævner, heraf nogle med Oeko tex 100 certificering, og andre med IVN certificering. Check altid varebeskrivelsen for konkrete specs om den vare du har udset dig. 

Uld handsker dame:

Som noget ganske nyt med a/w 2021 kan du finde Pure Pure by Bauer hos Svanebutikken. Pure Pure er et tysk mærke der udemærker sig ved at fokuserer på økologi og naturlige materialer. Pure Pure er godkendt til at fremstille GOTS og de er også medlem af IVN. 

Også med virkning fra efteråret 2021 kan Joha tilbyde uld handsker og uld vanter til både kvinder og mænd. Det giver måske sig selv, at du også kan finde de nye produkter fra Joha på Svanebutikken.dk. 

Uld handsker herre:

Joha har som sagt netop introducerert nogle spændende uld hansker og uld vanter der også passer til mænd. Hvis du allerede kender Joha eller Johansen mærket, så er jeg sikker på at du allerede kender den kvalitet, som Joha repræsentere.    

Pure Pure har udvalgte produkter i deres sortiment som er fremstillet med det formål at være unisex, altså at passe til både månd og kvinder. Du kan selvfølgelig finde nogle af de respketive uld handkser her på denne side og du skal i givet fald kigge efter en str. 9 i udvalget.