• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

ULD leggings og trusser

Uld leggings dame 

Til dig der er en frossenpind, til cykelfolket der ved, hvor kolde lår basserne kan nå at blive, til friske piger der får røde kinder af, at arbejder ude i det fri eller som bare elsker friluftslivet, til hjemmelig hygge, til skituren, til natten, når du sover for åbne vinduer, eller når det bare er hundekoldt. 

Kombiner de fine leggings med tilhørende uld toppe eller en uld underkjole, så har du både hjemmesæt, natsæt eller et sæt til skituren. Var du på udkig efter uld/silke leggings dame, så skal jeg sende dig videre til siden her.

 

 

 

Ski undertøj til kvinder

skiunderbukser dame sort - Joha

349,95 DKK
Mørkeblå uld leggings til kvinder

joha leggings marineblå

349,95 DKK
Uldleggings med blondekanter til kvinder

hvide leggings uld med blonde

349,95 DKK
Leopard leggings i merinould

leopard leggings dame

449,95 DKK
Sorte uldleggings med blonde

Joha leggings uld med blonde

349,95 DKK
Ski undertøj til kvinder - uld leggings

lange skiunderbukser dame natur

349,95 DKK
Uld underbukser til damer

Uld underbukser dame - sort merinould

139,95 DKK
Råhvide dame uldunderbukser fra Joha

Uld underbukser dame - Joha uldundertøj voksne

139,95 DKK
mormor underbukser uld, bambus og silke

mormor underbukser

149,95 DKK
mormor trusser - uld - silke og bambus

mormor trusser

149,95 DKK

Joha uld leggings dame - hvad skal du vælge? 

Her på siden skelner jeg imellem merino uld leggings dame og uld/silke leggings dame. Så alt i alt kan du vælge imellem mere end 14 skønne styles og farver, her på Svanebutikken.dk.  

Hvad du skal vælge, beror selvfølgelig først og fremmest på dine helt egne og personlige præferencer, og så kan det jo iøvrigt være at du skal tage hensyn til f.eks. særlig senitiv hud eller noget tilsvarende. Hvis det er tilfældet, så vil jeg altid anbefale dig uld og silke, da den kombination er i besiddelse af ekstra blødhed og elasticitet. 

Merino uld leggings findes egentlig i to forskellige varianter. Den ene er en helt glat legging, den anden er en ribbet uld kvalitet. Og det gælder for så vidt også for uld silke leggings. Den primære forskel er at den glatte uld er lidt mere tæt eller kompakt end den ribbede. Altså er den ribbede uld også en anelse mere "bevægelig" end den glatte. 

Det betyder i praksis også, at den ribbede uld eller uld silke kvaliteten giver en lidt mere tynd uld legging, som også er lidt mere tilbøjelig til at strække sig. Så det er altid en god ide at overveje, om den ribbede uld måske skal være en størrelse mindre end du ellers ville købe. Se de informationer du kan finde på den specifikke vare og om hvordan størrelsen falder ud.  

Du kan finde Joha uld leggings, Joha uld silke leggings og du kan finde uld/silke leggings fra Engel Natur. Den primære forskel på de to brands er at Engel udelukkende producerer økologi, altså i modsætning til Joha. 

Den ribbede merinould og uld/silke kan sidestilles som lige bløde leggings, som du sagtens kan bruge til et væld af formål. Det er for eksempel oplagt at bruge dem som en del af din pyjams, og selvfølgelig særlig i kraft af den temperaturregulerende og svedabsorberende egenskab, der kan sikre dig den allerbedste søvn. 

Svanebutikken har tidligere haft uld leggings børn, men børnetøjet udgik af udvalget i foråret 2019.