• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld poncho

Uld poncho dame - merinould

Lette og luftige ponchoer i 100% merinould. Ponchoerne er super lette og nemme at have med i en kuffert eller at opbevare i tasken. Lige så lette at trække over hovedet når vejret er lidt omskifttelig, og ja det er det jo ofte, på disse breddegrader. Du kan også sagtens bruge den lækre poncho til at skabe helt dit eget look.  

Uld poncho dame - kanelfarvet

Uld poncho dame

699,95 DKK
Poncho uld dame - oliven

Poncho uld dame

699,95 DKK
Sort poncho - merinould

Sort poncho

699,95 DKK
Tynd uld poncho marineblå

Tynd uld poncho - marineblå

699,95 DKK
Leopard tørklæde i merinould

Leopard tørklæde - sort og gråt print

449,95 DKK

Tynd uld poncho

Den tynde uld poncho som du kan finde her på siden er fremstillet af Claire Woman. Ponchoen fra Claire er et basis produkt, eller et slow fashion produkt, der dog kommer i nogle nye og spændende farver ind imellem.   

Den ultra tynde poncho fra Claire er fremstillet af 100% merinould, som er oeko tex 100 certiifceret. Det beyder at ulden er fri for kemikalier, der kan have en skadelig virkning. Claire samarbejder blandt andet med Süd Wolle Group om udvikling af de mange skønne merinould produkter, der pryder Claires efterhånden meget omfattende program.  

Claire Woman har i forbindelse med den grønne omstilling valgt at flytte fokus mere på bæredygtige og bionedbrydelige materialer, så som uld, uld silke og bambus. Netop produkter som du også kan finde i Svanebutikkens udvalg. 

Ponchoerne i den lette og luftige merinould er på alle måder en nem løsning. Både når de skal transporteres med rundt, når de skal i brug og når de skal anskaffes. Ponchoen findes udelukkende i one size, passer de fleste og er derfor også en meget oplagt gave ide.