• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld silke

Uld silke dame...

... og herre undertøj. Uld og silke tøjet eller undertøjet her på siden er spundet af uld og silke garn, som er en kombination af merinould og silke. De allerfleste produkter er fremstillet af 70/30% merino uld og silke, og andre i 85/15%. Den glatte silketråd bidrager i meget høj grad til at blødgøre ulden, og du kommer til at opleve en elasticitet, som ikke mange materialer kan måle sig med. Læs mere om uld og silkes egenskaber nederst på siden. 

Tynd langærmet bluse uld silke

Tynd langærmet bluse - Claire Woman

399,00 DKK
Oliven grøn rullekrave bluse

Grøn rullekrave - uld silke fra Claire Woman

499,00 DKK
Uld silke rullekrave bluse - dådyrfarvet

Rullekrave merino uld og silke dådyrfarvet - Claire

499,00 DKK
Sort klassisk rullekrave i uld og silke

Sort rullekrave uld silke dame - Claire Woman

499,00 DKK
Mørkeblå uld silke rullekrave med lange ærmer

Rullekrave dame uld silke mørkeblå - Claire Woman

499,00 DKK
Uld silke rullekrave bluse

Rullekrave uld og silke naturhvid fra Claire

499,00 DKK
50%
Claire Cardigan uld silke

Claire cardigan

299,95 DKK 599,95 DKK
Glimmer strømper antrasitgrå

Glimmer strømper MP - antrasitgrå

79,00 DKK
Uldne strømpebukser

Uldne strømpebukser - sort - uldsilke

229,00 DKK
MP strømper glimmer - uld silke

MP strømper glimmer - uld og silke - blå

89,00 DKK
Blå strømpebukser dame

Uld og silke strømpebukser - mørkeblå

229,00 DKK
2

Uld silke garn:

Uld og silke metervaren eller rettere merino uld og silke stoffet bruges idag til fremstilling af såvel uldtøj som undertøj. Imodsætning til merino uld, så har naturen skabt silkefibre som glatte og med en naturlig glans. 

Merinould har en karekteristisk struktur i overfladen, og merino ulden har et naturlige indhold af keratin, der blandt andet bevirker at merinould er et langt mere blødt og behageligt bekendtskab end den klassiske uld. 

Uld og silke har hver især mange af de samme egenskaber, og jeg skal selvfølgelig ikke undlade at at opremse de allervæstenligst: antibakterielt, fugtabsorberende, temperaturregulerende og åndbart. 

Man kan næsten sige at det er fibre der er som skabt for hinanden, og ja præcis det du nyder godt af når de forenes i en lækker, let og luftigt uld/silke matervare der bruges til såvel uldtøj som uldundertøj. I det følgende får du også en kort beskrivelse af de uld og silke mærker der er aktuelle her på Svanebutikken.dk

Uld silke Joha: 

Udvalget fra Joha omfatter Joha uld/silke dame undertøj samt uld/silke herre undertøj. De fleste af Joha uld silke kollektionerne er fremstillet i en sammensætning af 85/15% merinould og silke, men ingen regler uden  undtagelse, så du kan finde få med fordelingen 70/30%. Udvalget fra Joha omfatter Joha undertrøjer uld/silke, Joha bluser uld silke, Joha leggings uld silke samt også trusser og shorts. 

Engel uld/silke:

Udvalget fra Engel omfatter Engel uld/silke dame undertøj samt uld/silke herre undertøj. Du kan derudover finde uld silke trøjer i form af rullekrave bluser fra Engel. De er ligesom de øvrige bluser anvendelige både som undertøj og tøj. Alle kollektioner fra Engel er fremstillet i GOTS certificeret økologisk merino uld og silke, med en fordeling på 70/30%. Alle uld silke produkter fra Engel er fremstillet i Tyskland. 

Claire uld/silke

Claire arbejder fortrinsvis med uld og silke i forstand af ydrebeklædning. Det betyder at udvalget her består af uld silke trøjer, rullekraver, cardigans, bluser og et stort udvalg af toppe eller tanktops. Alle uld silke produkterne fra Claire er fremstillet i Europa, desuden er alt uld silke fra Claire oeko tex 100 certificeret.

MP Danmark uld/silke

Endelig kan du finde dejlig bløde og behagelige strømpebukser eller ankel strømper fra MP Danmark. Strømper der alle er oeko tex 100 cetificerede, og ligeledes produceret i Europa.  

Uld silke undertøj dame: 

Uld silke undertøjet til damer og til herrer fås således både som GOTS certificeret undertøj, og som OEKO tex certificeret undertøj. Den væsentligste forskel er at det GOTS certificerede er dyrket efter alle økologiske foreskrifter, og det er en OEKO tex vare ikke. Den sidstenævte certificering omfatter dog at materialerne ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier. 

Uld silke bluse dame:

I denne katgeori vil du også kunne finde en hel del bluser til såvel mænd som kvinder, der fint egner sig ikke alene som undertøj, men også som ganske afslappet hverdagsbeklædning. Bluserne findes således i et utal af varianter, i glat eller ribbet kvalitet, med eller uden blonder og med det til fælles at det er noget af det mest behagelige at ha' på. 

Uld silke top dame:

Som det er tilfældet med bluserne kan du ligeledes finde en del undertrøjer der også sagtens kan bruges som små fine toppe, når temperaturene begynder at inviterer til det. Ihvertfald får du maximalt udnytte af din garderobe, når du investerer i beklædning der kan bruges hele året rundt.