• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld silke

Uld silke til kvinder - og til mænd

Uld og silke tøjet eller undertøjet her på siden er spundet af uld og silke garn, som er en kombination af merinould og silke. De allerfleste produkter er fremstillet af 70/30% merino uld og silke, og andre i 15/85%. Den glatte silketråd bidrager i meget høj grad til at blødgøre ulden, og du kommer til at opleve en elasticitet, som ikke mange materialer kan måle sig med. Læs mere om uld og silkes egenskaber nederst på siden. 

Dådyrfarvet rullekrave bluse i uld og silke fra Claire Woman.

Uldsilke bluse med rullekrave

499,00 DKK
Sort og klassisk rullekrave bluse fra Claire Woman i uld og silke.

Sort uldsilke rullekrave bluse, Claire Woman

499,00 DKK
Mørkeblå uldsilke rullekrave med lange ærmer

Bluse med rullekrave i uldsilke - Mørkeblå

499,00 DKK
Uld silke bluse med rullekrave - Claire Woman

Uld silke bluse med rullekrave og lange ærmer

499,00 DKK
Kort cardigan med knapper

kort cardigan med knapper

599,95 DKK
Marineblå cardigan dame

marineblå cardigan dame

599,95 DKK
Claire Cardigan uld silke

Claire cardigan

599,95 DKK
Grøn Cardigan - Claire Woamn

Grøn cardigan dame

599,95 DKK
Uld silke cardigan til damer fra Claire Woman

Uld silke cardigan til kvinder med lille fin blondekant

599,00 DKK
Uldne strømpebukser

Uldne strømpebukser - uld silke

239,95 DKK
MP strømper glimmer - uld silke

MP strømper glimmer

89,00 DKK
Strømper med glimmer - sort

Strømper med glimmer

89,00 DKK
Blå strømpebukser dame

Uld og silke strømpebukser

239,95 DKK
Uldsilke ammeindlæg fra Joha med plads til engangsammeindlæg

Joha uld silke ammeindlæg

149,95 DKK
2

Uld og silke garn

Uld og silke garn eller rettere merino uld og silke garn bruges idag til fremstilling af såvel uldtøj som undertøj. Imodsætning til merino uld, så har naturen skabt silkefibre som glatte og med en naturlig glans. 

Merinould har en karekteristisk struktur i overfladen, og merino ulden har et naturlige indhold af keratin, der blandt andet bevirker at merinould er et langt mere blødt og behageligt bekendtskab end den klassiske uld. 

Uld og silke har hver især mange af de samme egenskaber, og jeg skal selvfølgelig ikke undlade at at opremse de allervæstenligst: antibakterielt, fugtabsorberende, temperaturregulerende og åndbart. 

Man kan næsten sige at det er fibre der er som skabt for hinanden, og ja præcis det du nyder godt af når de forenes i let, luftigt og lækkert uldtøj eller uldundertøj. I det følgende får du også en kort beskrivelse af de uld og silke mærker der er aktuelle her på Svanebutikken.dk

Joha uld/silke: 

Udvalget fra Joha omfatter Joha uld/silke dame undertøj samt uld/silke herre undertøj. De fleste af Joha uld silke kollektionerne er fremstillet i en sammensætning af 85/15% merinould og silke, men ingen regler uden en  undtagelse, og det er den grønne uld silke serie, der består af 70/30%. Samme kollektion findes også i sort. Joha uld/silke kollektionerne er alle oeko-tex 100 certificerede og fremstillet i Europa

Engel uld/silke:

Udvalget fra Engel omfatter Engel uld/silke dame undertøj samt uld/silke herre undertøj. Du kan derudover finde uld silke rullekrave bluser fra Engel, der ligesom de øvrige bluser er anvendelige både som undertøj og tøj. Alle kollektioner fra Engel er fremstillet i GOTS certificeret økologisk merino uld og silke, med en fordeling på 70/30%. Alle uld silke produkter fra Engel er fremstillet i Tyskland. 

Claire uld/silke

Claire arbejder fortrinsvis med uld og silke i forstand af ydrebeklædning. Det betyder at udvalget her består af uld silke rullekrave bluser, bluser og et stort udvalg af toppe eller tanktops. Alle uld silke produkterne fra Claire er fremstillet i Europa, desuden er alt uld silke fra Claire oeko tex 100 certificeret.

MP Danmark uld/silke

Endelig kan du finde dejlig bløde og behagelige strømpebukser eller ankel strømper fra MP Danmark. Strømper der alle er oeko tex 100 cetificerede, og ligeledes produceret i Europa.