• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld undertøj

Merino uld undertøj til mænd og kvinder

Her finder du uld undertøj til kvinder og til mænd. Uld undertøj i den bedste og blødeste kvalitet. Alle produkter er fremstillet med merinould, eller i en kombination med silke, iøvrigt med stor omtanke for miljø og klima. Uld inderst på kroppen giver kroppen de bedste betingelser for at være i temperaturmæssig balance, og uld er samtidig svedabsorberende og åndbart. Du kan derfor sagtens bruge uld både når det er koldt og når det er varmt, og det er lige så velegent som vandreundertøj som sommeren, som skiundertøj om vinteren. Vil du snævre feltet ind finder du undertøjet til mænd her.

Uld silke underkjole fra Joha

Joha uld silke underkjole med fine detaljer

399,95 DKK
MP strømper glimmer - uld silke

MP strømper glimmer

89,00 DKK
merino strømper i uld silke

merino uld strømper dame

89,00 DKK
MP glimmerstrømper - flaskegrøn

MP glitterstrømper i uld - flaskegrøn

79,00 DKK
Strømper med glimmer - sort

Strømper med glimmer

89,00 DKK
Glimmer ankel strømper - nougat

glimmer ankelstrømper

79,00 DKK
40%
Trefarvet patchwork

merino uld plaid

221,25 DKK 369,95 DKK
40%
Uldplaid grå og sandfarvet

Uldplaid grå

221,25 DKK 369,95 DKK
40%
Uld plaid blå

Uldplaid blå

221,25 DKK 369,95 DKK
3

Svanebutikkens udvalg af uld undertøj

Svanebutikken har anno 2020 alt andet uld undertøj end uld undertøj børn.

Hos Svanebutikken er det en erklærert målsætning, at udvælge og arbejde med leverandører og produkter der i stor udstrækning kan og vil bidrage til at skåne vores miljø. Det er med det som udgangpunkt, at vi primært har uld undertøj eller uld silke undertøj, der der er enten Oeko-tex 100 eller GOTS certificerert, og således fri for sundhedsskadelige kemikalier.

Vores samarbejdspartnere arbejder aktivt og målrettet på, at understøtte FN's 17 verdensmål, og er blandet andet meget engagerede i at skabe gode forhold for de mennekser der arbejder i produktionen. Det foregår via medlemskab af forskellige organisationer som f.eks. BSCI samt Social Accountability International. 

Den uld som uldundertøjet er fremstillet af er endvidere 100% mulesing fri og det er din sikkerhed for, at dyrerne ikke lider overlast i forbindelse med at de opdrættes. 

Sådan vælger du uld undertøj:

Du skal selvfølgelig tage udgangpunkt i det konkrete behov du har, og måske også tidspunktet for anskaffelsen. Måske er det en god ide' at prøve dig lidt frem, så du får en fornemmelse af kvalitet og velvære, inden du gør dig en større investering. 

Sådan behandler du dit uld undertøj:

Er du i tvivl om hvordan du passer på dit uldundertøj, så vil du givetvis blive overraske over, hvor nemt det er. I udgangspunktet skal du følge de anvisninger du finder på vaskelablen i uldtøjet. Når det så er sagt, så tåler alt det uld undertøj du finder på Svanebutikken, helt almindelig maskinvask.

Vil du bidrage til at passe ekstra godt på dit uldundertøj og på miljøet, så kan du indimellem, og med fordel, vælge at hænge det ud til lufning, meget gerne i friskt og fugtigt vejr, og endelig ikke i direkte sollys. Læs eventuelt mere om uldvask her på vores vaskeguide: Guide til uldvask  

Uld undertøj børn og uld undertøj baby udgik af Svanebutikkens sortiment primo 2019.