• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld silke undertøj dame

Uld silke undertøj damer

Hvis du har brugt lækkert uld silke undertøj i en længere periode, så ved du allerede, hvor mange gode ting ulden kan gøre. Ulden er perfekt til at holde dig dejlig varm igennem hele vinteren, og samtidig kan den også have en nedkølende effekt om sommeren. Uld silke undertøjet er et rigtig godt alternativ til den rene uld, og særlig hvis du er lidt sensitiv overfor den følelse ren uld kan frembringe, når den kommer tæt på huden. 

Derfor har jeg valgt også at have et stort, spændende og lækkert udvalg af uld silke undertøj til damer. Med uld silke undertøjet får du det bedste fra to verdener. Uldens temperaturregulerende og absorberende egenskaber, og i en skøn forening med den blødhed og elasticitet, som silken kan tilføre.

Vælg en kategori


Alle produkter

Sort klassisk rullekrave i uld og silke

Sort rullekrave uld silke dame - Claire Woman

499,00 DKK
Sort klassisk uld silke bluse

Tynd merinould bluse med silke - sort - Claire

399,00 DKK
2

Forskellen på uld silke og ren merino uld

Der er forskel på, hvordan uldsilke til voksne føles i forhold til den rene merino uld. Uld silken vil være blødere for dig at røre ved, da den i sagens natur er en kombination af uld og silke, hvor især silken tilføre undertøjet en større grad af blødhed og elasticitet. Til sammenligning vil den rene uld føles en lille smule mere grov og meget tættere i materialet. Af samme grund er det uld silke undertøjet, der anbefales til folk, der har en meget sart hud, eller blot elsker den bløde fornemmelse af silke mod huden. Begge materialer, uld og silke er rene naturmaterialer, og det betyder at uld silken har helt de samme egenskaber som den rene uld, og derfor også kan bidrage til, at regulere din kropstemperatur. 

Hold din krop lun året rundt

Mange forbinder brugen af uldtøj med vinterhalvåret. Men undertøjet i uld silke er i kraft, at at være meget mere let og luftigt også meget anvendeligt i sommer halvåret, og særlig behageligt i varmen. Det skyldes selvfølgelig, de temperaturregulerende egenskaber, og uld silke undertøjets evne til, at nedkøle en overophedet krop. 

Joha uld/silke dame udsalg:

Uld silke undertøjet fra Joha. Er du til kvalitet, smukt design og lækkerier til dig selv, så er Joha uldsilke undertøjet perfekt til dig. Du kan bruge uldsilke undertøjet under dit almindelig tøj, og du kan også sagtens bruge uld bluse dame, som som basis bluser, og en uld silke undertrøje kan være et rigtig godt supplement til dine sommertoppe. Designet og farverne er nøje valgt og passer til enhver garderobe. 

Danske Joha producerer nogle skønne styles i uld og uld silke, der kan bruges af både kvinder og mænd. Joha uldsilke til voksne er lavet i en utroligt høj kvalitet, hvor der er fokus på den bæredygtige produktion, uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller design.

Alle Johas kollektioner er lavet i flotte farver, herunder også neutrale farver, som kan bruges under forskellige beklædningsgenstande. Klæd dig selv og din mand i lækre uldsilkevarer og mærk, hvordan jeres velvære vil stige. Søvnen vil blive bedre, og det er meget sansynligt, at i begge vil opleve, at I bliver lagt mere immune overfor forkølelse, infektioner og tilsvarende. 

Joha uldent undertøj til kvinder har generelt en rigtig god pasform, og er både praktisk og behageligt at have på. Lige anvendeligt er det, om du er fysisk aktiv eller har et mere stillesiddende aktivitetsniveau.  Ulden holder kroppen tempereret og transporterer kropsvarmen ud fra kroppen. Derved undgår du at blive kold og fugtig, hvis du er aktiv.

Claire uld silke:

Uld og silke produkterne fra Claire Woman er som Johas også i fremstillet i en kombination af merinould og silke. Claire arbejder fortrinsvis med, at  producere og designe yderbeklædning, hvorfor du sikkert også vil finde, at Claires uld silke bluser og toppe  har en meget høj grad af finish. Af samme grund er Claires uld og silke serie virklig populær, samt en tilbagevendende basisserie.

Claire og Joha deler samme passion når det kommer til at udvise ansvarlighed i relation til både miljø, mennesker og dyrevelfærd. Begge virksomheder arbejder begge med Oeko-tex 100 certificering, er begge medlem af BSCI og arbejder i det hele taget med målrettede strategier der  understøtter  FNs 17 verdensmål. 

Engel uld silke:

Langt uldundertøj kan du også finde fra Engel Natur. Herunder uldbluser til kvinder, uld undertrøje til damer og uldunderkjole. Uld silke undertøjet fra Engel er endvidere certificerert med GOTS og har derfor de ultimative miljømæssige godkendelser.

Uld/silke undertøj damer..

.. har en hel del kvaliteter og fordele, der distancerer netop det materiale fra andre almindelige kendte stoffer. Nedenfor en lille opsummering: 

Først og fremmest får du som allerede nævnt uldens evne til at regulere din kropstemperatur, ned når det er varmt, og op når det er køligt.

Uld og silke har en fantastisk blødhed og en elasticitet der gør uld og silke kombinationen særlig let og luftig, og derfor anvendelig om sommeren.

Uld og silke er begge materialer der kommer fra naturen og af samme grund er de naturlige fibre også nedbrydelige i naturen.

Det er også uomtvisteligt at både ulden og silken kommer fra kilder, som kan fornyes og genetableres. 

Hvis du vil vide lidt mere om uldundertøjet i ren merinould kan du følge linket her: uldundertøj i ren merinould.