• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

ULDUNDERTØJ VOKSNE

Findes der noget bedre end at føle sig godt - pakket lækkert ind i blødt uldtøj? Det synes jeg ikke. 
Jeg er selv helt vild med ulden og den egenskaber. Uldundertøj er ikke blot noget, vi bør iklæde vores børn, men også noget, som vi burde forkæle os selv med! Og det kan du her hos Svanebutikken. Forkæle dig selv med hverdagsluksus i uld.  Start her med at finde DIN STØRRELSE HER

Uldens gode egenskaber

Uldundertøj til voksne skal først og fremmest købes på grund af uldens gode egenskaber. I modsætningen til undertøj, der er lavet i polyester eller andet unaturligt materiale, vil du med uldundertøj til voksne opnå en helt anden form for komfort. Læs mere under produkterne. 

Vælg en kategori


Alle produkter

Grå t-shirts Joha til damer

Grå uldsilke t-shirt fra Joha

249,95 DKK
Uldsilke lange underbukser fra joha

Grå uldsilke shorts fra Joha

149,95 DKK
Uld silke leggings til kvinder fra Joha

Grå uldsilke leggings voksne fra Joha

299,95 DKK
Grå uldsilke chemise fra Joha

Grå uldsilke chemise fra Joha

199,95 DKK
Uld underbukser fra Joha til kvinder

Grå uldsilke hipster fra Joha

129,95 DKK
Blå t-shirts uldsilke fra Joha

Blå uldsilke t-shirt til voksne fra Joha

239,95 DKK
2

Da uld er et naturmateriale, er det nemlig med til at hjælpe med at regulere din kropstemperatur på en helt anden måde. Med uldundertøj til voksne kan du holde på varmen, uden at du kommer til at svede helt vildt. Uldundertøj til voksne transporterer nemlig sveden, sådan at du ikke vil føle dig klam og fugtig, når du bærer det under dit normale tøj. 

Derudover, så er uldundertøj også fantastisk at sove i! Da uldundertøj til voksne hjælper dig med at regulere din kropstemperatur, vil du ikke svede på samme måde i løbet af natten. Dette er med til at give dig en mere rolig nattesøvn. Du vil ikke komme til at fryse, når du kommer til at sparke dynen af i løbet af natten, men heller ikke kommer til at svede, når dynen er pakket godt omkring dig.

Hvordan du skal behandle dit uldundertøj til voksne

Mange undgår at købe uldundertøj til voksne, da de simpelthen ikke ved, hvordan uldundertøjet skal behandles. Det er dog slet ikke så svært! Så længe du har en vaskemaskine, som kan vaske på et uldprogram, så er du godt kørende. Tilsæt en smule uldvaskemiddel til din uldvask, og vask uldundertøjet til voksne ved 40 grader. På den måde holder du nemt dit uldundertøj dejligt blødt og lækkert, sådan at du kan bruge det flere år frem i tiden. Hvis du har brug for mere vejledning til, hvordan du skal vaske og behandle dit uldundertøj til voksne og børn, så tag et kig på vores uldvaskeguide.

 

Forkæl dig selv med lækkert uldundertøj

Uldundertøj er ikke kun til de små i familien. Resten af familien har mindst lige så godt af at bruge lækkert uldundertøj i årets koldeste måneder. Derfor har det danske mærke Joha også udviklet skønt uldundertøj til voksne, sådan at hele familien kan blive forkælet med lækkert uld. Ulden er med til at give hele familien velvære, og det vil samtidig hjælpe jer godt på vej, når det kommer til at undgå vinterens forkølelser!