• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

ULDUNDERTØJ VOKSNE

Uldundertøj til kvinder og mænd:

Findes der noget bedre end at føle sig godt og blødt pakket ind i lækkert uldtøj eller uldundertøj? Det synes jeg ikke! For på mange måder er der ikke noget der kan uddistancere alle de gode egenskaber der er forbundet med uld og uldundertøj. Og derfor forkæler du ikke bare dig selv eller dine kære når du køber uldundertøj - du forkæler faktisk også vores miljø. Hvis du ikke allerede kender det uldundertøj der findes i Svanebutikken udvalg, så er det måske en ide' at starte med at finde din størrelse her: DIN STØRRELSE HER

Uldundertøj og uldens gode egenskaber

Uldundertøj til voksne er dog først og fremmest et spørgsmål om velvære, og det er præcis det du opnår, med uldens fantastiske egenskaber. Du bør ikke underkende de sundhedsmæssige faktorer, som uldundertøjet kan understøtte, med uldens helt naturlig evne til at regulere din temperatur, og iøvrigt holde din hud tør, når den udsættes for fugt. Uldundertøjet kan med andre ord medvirke til at styrke dit immunforsvar, og holde forkølelse, snue eller influenza på lang afstand. Du kan også vælge, at sætte det i kontrast til meget andet undertøj, som ofte er fremstillet i polyester og andre syntetiske materialer. Har du tid kan du læse lidt mere nederst på siden.  

Uld leggings til mænd

Lange uld underbukser til herre - Joha uld

349,95 DKK
Uld boksershort til herre

Uld underbukser herre - sort - Joha uldundertøj mænd

189,95 DKK
Mørkegrå uldsokker fra Joha

Uldsokker - Joha uldsokker til både mænd og kvinder

79,00 DKK
Brune uldsokker fra JOHA

Bløde uldsokker fra JOHA

79,00 DKK
Sorte uldsokker til kvinder og mænd

Sorte uldsokker fra JOHA

79,00 DKK
Mørkeblå uldsokker til kvinder og mænd.

Joha uldsokker - Blå Uldsokker

79,00 DKK
Lysgrå uldsokker til kvinder og mænd

Joha uldsokker - grå uldsokker

79,00 DKK
Sokker i uld, lilla til kvinder

Joha Lilla sokker - tykke uld sokker

79,00 DKK
Sort og klassisk uldsilke bluse fra danske Claire Woman.

Sort bluse i merino uld og silke fra Claire Woman

399,00 DKK
Mørkeblå uld-silke top fra Claire Woman.

Mørkeblå uldsilke top fra Claire Woman

299,00 DKK
2

Uldundertøj er lavet af naturmaterialer:

Uld er et naturmateriale, og det er den primære årsag til at ulden hjælper dig med, at regulere din kropstemperatur på en helt naturlig måde. Med uldundertøj kan du både holde varmen når det er koldt, og føle dig nedkølet når det bliver varmt. Uldundertøj til voksne er også i stand til at absorbere sved eller anden fugt fra kroppen, så du undgår at føle dig klam og fugtig, hvis du er udsat for temperatursvingninger i din hverdag.  

Som en extra bonus er uldundertøj også fantastisk at sove i. Det skyldes helt de samme mekanismer, som beskrevet ovenfor. Og det er i meget høj grad med til at give dig en mere rolig nattesøvn. Du vil ikke komme til at fryse, hvis du får sparket dynen til side i løbet af natten, og du vil heller ikke få det ubehagelig varmt, når dynen er pakket godt omkring dig. 

Sådan behandler du dit uldundertøj til voksne:

Mange undgår at købe uldundertøj til voksne, fordi de simpelthen ikke ved, hvordan uldundertøj skal behandles. Det er dog slet ikke så svært! Har du blot en vaskemaskine, som kan vaske på et uldprogram, så er du godt fra start. Brug altid uldvaskemiddel til dit uldundertøj, og vask ved 30 til 40 grader, afhængig af hvad der fremgår af din vaskelable. På den måde holder du nemt dit uldundertøj dejligt blødt og lækkert, i rigtig lang tid. Har du brug for yderligere vejledning til, hvordan du vasker og behandler dit uldundertøj til voksne, så tag endelig et kig på vores uldvaskeguide. Den finder du lige her: Guide til uldvask

Forkæl dig selv med lækkert uldundertøj

Uldundertøj er noget som alle medlemmer af familien kan have glæde af. Det er selvfølgelig allermest oplagt i de kolde måneder, men faktisk er uld og i særdeleshed uld og silke undertøjet anvendligt året rundt. Ulden kan give hele familien velvære, ulden styrker immunforsvarert og er med til at holde jer alle sunde og raske.