• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Bambus bluse

Bambus bluse til kvinder: 

En blød, behagelig og lækker bambus bluse kan du bruge til et utal af formål. Den tætsiddende model er oplagt af bruge som undertrøje med lange ærmer eller specifikt som en bluse, når det gerne må være lidt afslappet.

Sidstnævnte glæder selvfølgelig også for den løstsiddende bluse, der derudover eger sig rigtig godt som yogasæt med de tilhørende bukser. Bambus her en meget nedkølende og temperaturregulerende effekt samt anibakterielle egenskaber. 

 

bluse med 3/4 ærme - bambus

bluse med trekvart ærme

299,95 DKK
Bambus bluse dame

Bambus bluse dame

299,95 DKK
Bambus bluse - greymelange

Bambus bluse - gråmeleret til damer

249,95 DKK
Sort langærmet t-shirt - dame

Sort langærmet t shirt - bambus

249,95 DKK
Bambus bluse i blød og behagelig kvalitet.

Bambus bluse - blød og behagelig

299,95 DKK

Bambus tøj til ethvert formål: 

Bambus er efterhånden blevet et populært materiale, også i stigende grad til tøj. Det gælder for bambustøj kvinder, og for bambustøj mænd. Det skal selvfølgelig ses i lyset af de mange gode egenskaber der er ved bambus, og i særdeleshed i lyset af bambus plantens meget positive effekt på co2 regnskabet.

Bambus t-shirts dame:

Ud over bluserne her på siden kan du finde et relativt stort udvalg af bambus t-shirts til damer.

Her er tale om t-shirt der matcher bluserne her, men også t-shirt som du kan bruge til at peppe din sommer garderobe lidt op med.

Bambus bukser dame: 

Du kan også finde bambus bukser, som det måske i virkeligheden er mere korrekt at kalde leggings eller tights. Der findes løstsiddende leggings som er anvendelige til f.eks. yoga, og der findes stramtsiddende bambus bukser, som du også kan bruge, specifikt som undertøj. Bambus busker til herre optages meget gerne i sortimentet, hvis vi modtager efterspørgsel efter det. Udvalget af bambus bukser omfatter også bambus underbukser til damer.

Bambus nattøj dame: 

Har du engang prøvet at sove i en bambus kjole eller bambus natkjole, så ved du sikkert allerede hvor vanedannende det er. Den super bløde bambus tillader din hud at ånde og har samtidig en nedkølende effekt på varme sommerdage. Du kan også vælge at sammensætte helt din egen komposition af en pyjamas med bambus t-shirts, bambus bluser og bambus bukser. Bambus nattøj til herrer optages meget gerne i sortimentet hvis vi oplever efterspørgsler efter det.