• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

MÆRKER

Svanebutikkens mærker

Uldundertøj og mærker hos Svanebutikken.dk - Velkommen til Svanebutikkens udvalg af mærker. 
Her på webshoppen har jeg nøje udvalgt 7 helt fantastisk og kvalitative  mærker til dig. Joha, Claire, Engel, JBS, Hirsch, PurePure og MP strømper. 7 mærker, som hver især står inde for kvalitet, social ansvarlighed og særdeles gode priser på uld, uldsilke og bambus produkter. 

Hos Svanebutikken er der især fokus på det inderste lag på kroppen. Det inderste lag har stor betydning for dig og dit velbefindende og dermed også din generelle sundhed - og det er netop derfor at JOHA, Claire Engel,PurePureMP, JBS og Hirsch er valgt til at repræsenterer Svanebutikkens udvalg. 

Ulden (i alle former) er med til at holde kroppen varm, når temperaturen er lav, ligesom ulden kan virke nedkølende, når det er varmt. Ulden lader kroppen ånde, hjælper din hud med iltbalancen og får eventuel fugt og sved til at fordampe fra kroppen. Bambus har mange af de sammme egenskaber som uld. Uld og bambus er meget nemmere at behandle end du sikkert tror, og idag kan du vaske stort set alt dit uld og bambus i maskinen. Se uldvaske-guiden og kom godt igang med dit uldtøj og bambustøj. 

Brug bjælken i skærmens venstre side til at navigere rundt i de forskellige mærker eller brug linket her:  JOHA, Claire og MP 

Med efteråret 2020 blev Svanebutikkens udvalg udvidet med endnu et skønt uldmærke. Det betyder såldedes at du idag, også kan finde økologiske produkter på Svanebutikken.dk. Det handler helt konkret om uldundertøj fra Engel, og det kan du læse meget mere om på de følgende sider: Engel uld samt Engel uld silke.

Med foråret 2021 blev udvalget af bambus undertøj udvidet ganske betrageligt, da vi har indgik aftale med JBS of Denmark,og vi forhandler således idag også JBS's bambus undertøj serie til kvinder.  

Med efteråret 2021 blev udvalget af økologi udvidet til også af omfatte lækkert tilbehør i certificeret merinould fra såvel Hirsch Natur og PurePure. Hirsch arbejder udelukkende med fremstilling af økologiske sokker, ligesom Pure Pure fortrinsvis arbejder med design og produktion af lækkert tilbehør. Begge brands finder du primært i et større udvalg, når vores højsæson melder sig, og i perioden fra august til februar/marts. 

Vælg en kategori