• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

MÆRKER

Vælg en kategori

  


Joha babytøj, undertøj og nattøj er EU blomst certificeret. Joha er især kendt for deres kvalitet og sjove motiver og farver.

Deres tøj tåler at blive vasket igen og igen. Joha babytøj og Joha undertøj har været på det danske og det skandinaviske i mere end 40 år. 
Joha gør meget for at skåne miljøet og ved at certificerer deres tøj med EU-miljøblomster er også med at skabe tilliden til os forbruger. 
Hos Svanebutikken er det et meget populært mærke og derfor er jeg også ekstra stolt af, at være Joha forhandler. Joha til dig, der elsker kvalitet til dig barn.

 

Müsli

Müsli by Green Cotton er et brand under by Green Cotton, og er naturligvis også et økologisk GOTS certificeret brand ligesom resten af by Green Cotton. 

 

Mamalicious

Mamalicious Ventetøj er også kommet til i Svanebutikken. Mamalicious ventetøj er nøje udvalgt til dig, som venter dig. Tøj, som kan kombineres sammen med dit eget tøj. Ventetøj af en rigtig lækker kvalitet, som kan vaskes i maskinen. Mamalicious findes i flere styles, men mangler du nogle varer, som du syntes vil kunne gøre din graviditet endnu bedre, så sig endelig til. Jeg vil meget gerne høre fra dig.

 

 

MP Danmark 

MP Strømper er et lækkert danske mærke, som har fundet sin plads her i butikken. De laver de mest fantastiske strømper og strømpebukse. Uld og uldbomuld strømper til de mindste og de lidt større unger. De har en super god pasform og holder faconen selv efter mange vaske. Det er også uld sokker til de helt små du kan finde her. Kig her under MP Strømper.                

 

Melton

Melton strømper hos Svanebutikken. Melton er også et godt dansk strømpe marked, som jeg er stolt af at have med i butikken. Jeg har valgt basis strømper og 5 pk strømper i mit sortiment. Deres strømper er kvalitets strømper og super gode til baby og børnefødder. Du kan finde Melton strømper her.

 

Fossflakes

 

Fossflakes laver de bedste ammepuder. Fossflakes er dansk. Udviklingen og fremstilling af Fossflakes produkter foregår alt sammen i Danmark. Produkterne er Oeko-tex mærket. Fossflakes er fremstilles af 100% extenderede polyethylen polymerer. Ammepuden er allergivenlig og kan vaskes i maskinen og tørres i tumbleren. 

Produktet blev lagt i kurven

Til kassen

Shop videre