• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

MÆRKER

Svanebutikkens mærker

Uldundertøj og uld mærker hos Svanebutikken.dk - Velkommen til Svanebutikkens udvalg af mærker. 
Her i webshoppen har jeg nøje udvalgt 6 helt unikke og særlige mærker til dig. Joha, Claire, Engel, JBS, Hirsch og MP strømper. 6 mærker, som hver især står inde for kvalitet, social ansvarlighed og særdeles gode priser på uld, uldsilke og bambus produkter. 

Hos Svanebutikken er der især fokus på det inderste lag på kroppen. Det inderste lag har så stor betydning for dig og dit velbefindende og dermed også din generelle sundhed - og det er netop derfor at JOHA, Claire Engel, MP, JBS og Hirsch er valgt til at repræsenterer Svanebutikkens udvalg. 

Ulden (i alle former) er med til at holde kroppen varm, når temperaturen er lav, ligesom ulden kan virke nedkølende, når det er varmt. Ulden lader kroppen ånde, hjælper din hud med iltbalancen og får eventuel fugt og sved til at fordampe fra kroppen. Bambus har mange af de sammme egenskaber som uld. Uld og bambus er meget nemmere at behandle end du sikkert  tror, og idag kan du vaske stort set alt dit uld i maskinen. Se uldvaske-guiden og kom godt igang med dit uldundertøje. 

Brug bjælken i skærmens højre side til at navigere rundt i de forskellige mærker eller brug linket her:  JOHA, Claire og MP 

Med efteråret 2020 føjer vi endnu et skønt uld mærke til vores repetoir, og kan allerede nu vise dig de allerførste kollektioner. Se og læs mere om det på de følgende sider: Engel uld samt engel uld silke.

Med foråret 2021 er udvalget af bambus undertøj udvidet ganske betrageligt, da vi har indgået aftale med JBS of Denmark,om forhandling af deres skønne bambus undertøj til kvinder. 

 

Vælg en kategori


Alle produkter

uld og silke kjole med striber

joha silke uld kjole - kobber striber

399,95 DKK