• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld silke nattøj

Uld silke nattøj dame

Her finder du et lille lækkert udvalg af nattøj i uld og silke eller i ren merinould. Alt sammen blødt og lækkert nattøj der kan holde din temperatur i balance i løbet af natten. Dermed også sagt at nattøjet kan  bidrage til at forbedre din nattesøvn og dit velbefindende. Nederst på siden finder du en kort beskrivelse af Joha uld silke dame nattøj samt uld silke nattøj fra Engel Natur. 

Uld silke natkjole - økologisk

Engel natkjole - økologisk - flot snit

549,95 DKK
Uld silke natkjole - vinrød

Uld silke natkjole / tunika i lækker vinrød farve

499,00 DKK
Økologiske leggings i uld/silke

Leggings merinould og silke - økologi fra Engel Natur

459,00 DKK
Uld silke underkjole fra Joha

Joha uld silke underkjole med fine detaljer

399,95 DKK
Joha uld og silke underkjole

Lækker uld og silke underkjole i sort fra Joha

399,95 DKK
Uld natkjole i mørkeblå merinould fra danske Joha.

Mørkblå uld natkjole i blød merinould- uldnattøj

459,95 DKK
Joha natkjole - merinould

joha natkjole

459,95 DKK

Uld nattøj kvinder:

Joha nattøj:

Uld silke nattøj og uld silke undertøj er stort set to sider af den samme sag, og har fuldstændig den samme funktionalitet. De sæt du finder her på siden er således sammensat af de dele du også kan finde i undertøjet. Sættene her er sammensat for at gøre det så nemt som muligt for dig, at shoppe på Svanebutikken, men du kan i virkligheden bare sammensætte en Joha pyjamas helt efter dit eget valg. 

Engel nattøj:

Uld silke nattøjet fra Engel, og særlig kjolerne er fremstillet målrettet til brug som nattøj. Men ellers kan du også vælge at sammensætte din egen Engel pyjamas med elemeter af undertøjet. Nattøjet fra Engel er fremstillet efter  økologiske principper, og er også GOTS certificeret. Det betyder at du kan være 100% sikker på at nattøjet ikke indeholder rester af kemikaler der kan fremkalde allergiske reaktioner. 

Fælles for uld silke nattøjet:

Uld silke nattøj kan meget vel gå hen og blive en af de bedste investeringer du har gjort dig. Når jeg er er skråsikker på, at uld silke nattøjet kan og vil forbedre din søvn, så er det dels baseret på tilbagemeldinger fra kunder, men også på de følgende fakta:

Uld silke og uld har en positiv indvirkning på din huds repiration og iltning, det betyder at din hud kan ånde frit. De svedabsorbende og temperaturreglerende egenskaber, henholdsvis køler og varmer i takt med omgivelserne, og øger dit velbefindende ganske betrageligt, og særlig hvis du lider af nattesved, hedeture m.v.

Uld silke nattøj er ultra blødt og behagelig at have på, og nej det kradser så bestemt ikke spor. Hvis du har issues med uld tæt på huden, bør du vælge den højeste andel af silke i nattøjet, som vil være 30%. Og elles vil jeg bare sige sov godt, for det er jeg sikker på at du kommer til.