• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld tørklæder

Merino uld tørklæde:

Lækre uld tørklæder, -halstørklæder og halsedisser, som kan hjælpe dig med at holde på varmen, samtidig med at din hud får lov til at ånde. De flotte tørklæder du finder her er alle fremstillet med merinould eller jomfru merinould som fast ingrediens. Du får med andre ord et blødt, bekvemt og lækkert tørklæde, der også er blevet til på ansvarlig vis. Som et godt alternativ til uld tørklædet kan du finde uld halsedisser der egner sig rigtig godt til sport eller anden fysisk aktivitet. 

55%
Merino tøkelæde - pink

uld halstørklæde damer

269,95 DKK 599,95 DKK
50%
PURE PURE - merino og kashmir

merino tørklæde med kashmir

324,50 DKK 649,00 DKK
halsedisse til mænd uld silke

halsedisse til mænd - Joha

249,95 DKK
55%
Grønt uld tørklæde - Claire

tørklæde uld - grønt

269,95 DKK 599,95 DKK

Uld tørklæde dame:

Uld halstørklæderne til damer er sammensat af tørklæder fra Claire Woman, Pure Pure samt af halsedisser fra Engel Natur og Joha. Uld halstørklæderne fra Claire er mega store og måler i omegnen af 70 x 200 cm. Uld tørklæderne fra Pure Pure har en lidt mere beskeden størrelse, hvilket selvfølgelig også afspejler sig i prisen. Det typiske mål på tørklæderne fra Pure Pure er 24 x 180 cm. Tørklæderne fra begge leverandører er enkle, uden frynser og i 100% ren merinould.

Halsedisserne finder du fra både Joha og fra Engel Natur. Halsedisserne fra Engel er fremstillet i en kombination af uld og silke, mens de samme fra Joha kan være enten i merinould eller i uld og silke. 

Uld kashmir tørklæde dame:

Pure Pure har i sin årlige sæson kollektion valgt at kombinerer merinoulden med et lille stænk af kashmir, der føjer lidt extra blødhed til ulden. Sæson kollektionen fra Pure Pure omfatter også alt hvad hjertet kan begære af uld tilbehør som handsker, pandebånd og huer. Så der er al mulighed for at finde alt det der skal til at peppe vinterfrakken op. Dem kan du også finde her på siden. Find mærker øverst på siden og vælg derefter Pure Pure, så får du et samlet overblik over den flotte kollektion.

Uld halstørklæde herre:

Er du på udkig efter noget til ham, så er de helt klassiske tørklæder fra Pure Pure særdeles velegnede også til ham. Tørklæderne er helt enkle, uden fryser og i farver der også passer ham. Du kan finde tørklæder til ham i antrasitgrå, sort og marineblå. Tørklæderne er aflange og måler ca. 24 x 180 cm. 

Ud over tørklæderne kan du finde halsedisser der er fremstillet med henblik på at passe til mænd. Det er Joha eller Johansen, som er ophavsmand til halsedisser til ham.