• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld tørklæder

Uld tørklæder - uld halstørklæder - halsedisser

Lækre uld tørklæder, -halstørklæder og halsedisser, som kan hjælpe dig med at holde på varmen, samtidig med at din hud får lov til at ånde. De flotte tørklæder her er alle fremstillet med merinould eller jomfru merinould som fast ingrediens. Du får med andre ord et blødt, bekvemt og lækkert tørklæde, der endvidere er blevet til på ansvarlig vis. Som et godt alternativ til uld tørklædet kan du finde uld halsedisser der egner sig rigtig godt til sport eller anden fysisk aktivitet. 

Tørklæde fra Pure Pure

merino halstørklæde med kashmir

599,00 DKK
Pure Pure merino tørklæde

merino tørklæde med kashmir

599,00 DKK
Halstørklæde uld - antrasitgrå

halstørklæde uld

369,00 DKK
Uld halstørklæde - sort - unisex

Uld halstørklæde

369,00 DKK
Merino uld tørklæde - marineblåt

Merino uld tørklæde

369,00 DKK
halsedisse til mænd uld silke

halsedisse til mænd

199,95 DKK
Halsedisse merinould - aqua

halsedisse merinould

149,95 DKK
uld halsedisse dame

uld halsedisse dame

149,95 DKK
50%
Chokobrun halsedisse med krave

halsedisse uld dame

199,95 DKK 399,95 DKK
50%
Halse disse med krave

halsedisse uld

199,95 DKK 399,95 DKK

Uld halstørklæde dame

Uld halstørklæderne til damer er sammensat af tørklæder fra Claire Woman, Pure Pure samt af halsedisser fra Engel Natur og Joha. Uld halstørklæderne fra Claire er mega store og måler i omegnen af 70 x 200 cm. Uld tørklæderne fra Pure Pure har en lidt mere beskeden størrelse, hvilket selvfølgelig også afspejler sig i prisen. Det typiske mål på tørklæderne fra Pure Pure er 24 x 180 cm. Tørklæderne fra begge leverandører er enkle, uden frynser og i 100% ren merinould.

Halsedisserne finder du fra både Joha og fra Engel Natur. Halsedisserne fra Engel er fremstillet i en kombination af uld og silke, mens de samme fra Joha kan være enten i merinould eller i uld og silke. 

Uld kashmir tørklæde dame

Pure Pure har i sin årlige sæson kollektion valgt at kombinerer merinoulden med et lille stænk af kashmir, der føjer lidt extra blødhed til ulden. Sæson kollektionen fra Pure Pure omfatter også alt hvad hjertet kan begære af uld tilbehør som handsker, pandebånd og huer. Så der er al mulighed for at finde alt det der skal til at peppe vinterfrakken op. Dem kan du også finde her på siden. Find mærker øverst på siden og vælg derefter Pure Pure, så får du et samlet overblik over den flotte kollektion.

Uld halstørklæde mænd

Er du på udkig efter noget til ham, så er de helt klassiske tørklæder fra Pure Pure særdeles velegnede også til ham. Tørklæderne er helt enkle, uden fryser og i farver der også passer ham. Du kan finde tørklæder til ham i antrasitgrå, sort og marineblå. Tørklæderne er aflange og måler ca. 24 x 180 cm. 

Ud over tørklæderne kan du finde halsedisser der er fremstillet med henblik på at passe til mænd. Det er Joha eller Johansen, som er ophavsmand til halsedisser til ham.