• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld tørklæder

Flotte og store halstørklæder eller tørklæder i uld, meriono uld eller Alpaka, fra den danske producent Claire. Halstørklæderne kan i kraft af deres størrelse, styles på kryds og tværs. Tørklæderne er fremstillet i en blød og lækker uldkvalitet, der er både åndbar og fugt absorberende. De er en oplagt mulighed for, at skabe liv til den klassiske vintergarderobe eller til, at peppe ethvert andet outfit, op med. Sidst men ikke mindst er et halstørklæde altid en fantastik god og velkommen gave, til alle medlemmer af familien. Det er nemt for ham eller hende, der skal disponere, og som den ulimative bonusgevinst er, alle halstørklæderne prodceret med stor omsorg for vores miljø. Det kan du læser mere om, her nederst på siden, hvis du har tid og lyst.   

 Halstørklæde med smukt sjalsmønster.

Halstørklæde med smukt sjalsmønster

629,00 DKK
Uld halstørklæde med skønt dyre print.

Uld halstørklæde med dyre-print

599,00 DKK
Beige tørklæde i klassisk stil med tern. billede

Beige tørklæde i klassisk stil med tern.

999,00 DKK
Uld tørklæde i lys beige billede

Uld tørklæde i lys beige

599,00 DKK
Leopard tørklæde til damer.

Leopard tørklæde til damer

599,00 DKK
Leopard halstørklæde billede

Leopard halstørklæde

599,00 DKK
Mønstret tørklæde i ren uld.

Mønstret tørklæde i ren uld

599,00 DKK
Halstørklæde grå, med spændende mønster billede

Halstørklæde grå, med spændende mønster

599,00 DKK

Halstørklæderne fra Claire er producerert med stor omtanke for både miljø og klima. Claire arbejder målrettet henimod forskellige certificeringer der understøtter FNs verdensmål og har, herunder en international SA8000 certificering, der holder løbende justist med Claires sociale ansvar, i relation til hele deres forsyningskæde. Så tidligt, som i 2008 blev Claire medlem af BSCI, en organisation med det erklærede mål, at forbedre og fremme forholdende for arbejdsstyrken, særlig i udviklingslande, samt at forhindre børnearbejde.

Du kan også være helt sikker på at Claire ikke anvender uld fra får der er klippet uden bedøvelse (mulesing). Claires leverandøre skal sammen med deres produkter, levere certifikat på at ulden er mulesing fri. 

Claire har desuden Oeko-tex 100 certificering på mange af deres produkter.