• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld tørklæder

Skønne halstørklæder, halsvarmere og huer i blød og lækker merinould. 

Flotte og store halstørklæder eller tørklæder i uld eller merino uld fra den danske producent Claire. Halstørklæderne kan i kraft af deres størrelse, styles på kryds og tværs. Tørklæderne er fremstillet i en blød og lækker uldkvalitet, og er en oplagt mulighed til at peppe vintergarderoben op med.

Sammen med det finder du også et udvalg af halsedisser og huer fra Joha. Skønt tilbehør der også er en nem og altid velkommen gaveide'. 

Halstørklæderne fra Claire er producerert med stor omtanke for både miljø og klima. Claire arbejder målrettet henimod forskellige certificeringer der understøtter FNs verdensmål og har, herunder en international SA8000 certificering, der holder løbende justist med Claires sociale ansvar, i relation til hele deres forsyningskæde. Så tidligt, som i 2008 blev Claire medlem af BSCI, en organisation med det erklærede mål, at forbedre og fremme forholdende for arbejdsstyrken, særlig i udviklingslande, samt at forhindre børnearbejde.

Du kan også være helt sikker på at Claire ikke anvender uld fra får der er klippet uden bedøvelse (mulesing). Claires leverandøre skal sammen med deres produkter, levere certifikat på at ulden er mulesing fri. 

Claire har desuden Oeko-tex 100 certificering på mange af deres produkter.