• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

ULD strik og cardigans

Skønne cardigans og uldstrik

Her finder du et lille lækkert udvalg af dejlige sweatre, cardigans eller strik trøjer, hvor det selvfølgelig er ulden er spiller den overvejende rolle. Det er klassikere, som du næsten ikke kan undvære at have i din garderobe, og som reelt er anvendelige det meste af året, ihvertfald når man bor i lille Dannevang, hvor alt er muligt, rent vejrmæssigt. Både en sweater - og en lang eller kort cardigan kan fint bruges som overtøj i mange af forårs- og efterårsmånederne, og samtidig som den beklædningsgenstand du har over en skjorte og under en jakke om vinteren. Nemt af smide over skulderne - nemt og let at opbevare i tasken, let og lunt at pakke sig ind i - alt  afhængig af hvad vejret inviterer til. 

Sort strik bluse - merinould

Sort strik bluse

799,95 DKK
Tynd strik bluse i pink

Tynd strik bluse i pink

799,95 DKK
Beige bluse dame - merinould

Beige bluse dame

799,95 DKK
Tynd uld bluse - lyseblå

Tynd uld bluse

799,95 DKK
Sommer cardigan - dueblå

Sommer cardigan

999,95 DKK
Cardigan merino uld dame

Cardigan merino uld dame

999,95 DKK
Grå cardigan dame

Grå cardigan dame

999,95 DKK
Ferskenfarvet cardigan i ren merinould.

Strik cardigan dame - ferskenfarvet merinould

999,95 DKK
Uld silke cardigan til damer fra Claire Woman

Uld silke cardigan til kvinder med lille fin blondekant

599,00 DKK
Strik poncho i blød og let merino uld.

Blød og let poncho i 100% ren merinould

699,95 DKK
Poncho uld - mørkegrå merinould

poncho uld - i lækker mørkegrå farve

699,95 DKK
Uld poncho fra Claire

Uld poncho fra Claire - flaskegrøn

699,95 DKK
Leopard tørklæde i merinould

Leopard tørklæde - sort og gråt print

449,95 DKK
Leopard hue - 100% merinould

Leopard hue - 100% ren merinould

169,95 DKK

Loungewear i merinould fra Joha

Med introduktion af 2020 kollektionerne, har Joha også lancerert en rigtig lækker loungewear serie der egentlig også udvider JOHAs egen produkt mæssige horisont. Loungewear er med andre ord en ny sti som Joha hermed betræder, og den glæder vi os da virkelig meget til, at følge. Den dådyrfarvede eller nøddebrune serie som du kan se her på siden er lavet i 100% ren, blød og lækker merinould og den består af uld leggings, uld sweater, uld cardigan samt også en hue og en halsedisse til de voksne piger. 

Cardigans og uldstrik fra Claire Woman

Claire Woman anvender også primært merinoulden til produktion af deres uldstrik, cardigans m.v. Som det kendetegner Claires produkter generelt, vil du opleve, at der virkelig er kræset for fremstillingen af det enkelte produkt. Og det gælder både i forhold til designet og i forhold til deres målsætning om, at producerer på en forsvarlig og bæredygtig måde. Der er ikke overladt så meget til tilfældighederne, og kvalitet taler jo helt sit eget sprog. I vinterhalvåret kan du også findet et stort udvalg af halstørklæder i uld eller merinould her hos Svanbutikken. Se mere her: halstørklæder i uld