• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Persondatapolitik hos Svanebutikken.dk

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Svanebutikken.dk er et privatejet selskab af Hanne Østergård.
Hanne Østergård er dataansvarlig og den eneste, der har adgang til de personoplysninger som anvendes til dit køb hos Svanebutikken.dk

I forbindelse med dit køb hos Svanebutikken har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Dine betalingsoplysninger
Din eller dit barns tøjsstørrelse

Disse personoplysninger behandler jeg (Hanne Østergård) i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen.

Ved ordre i webshoppen hos Svanebutikken.dk skal du acceptere at jeg må behandle dine personoplysninger i forbindelse med ekspedition af din ordre, og at jeg må kontakte dig via e-mail i relation til den aktuelle ordre.

Dine personoplysninger gemmer jeg i webshoppen på Svanebutikken.dk
Webshoppen er hosted af Shoporama.

  • Lovmæssigt gemmer jeg mit regnskabsmateriale i 5 år. Fra det år, ordren er blevet ekspederet og faktureret i.
  • Dine persondata bruges også i interne statistikker i forhold til indkøb og salg. I dette tilfælde er alle data anonymiseret.
  • Dit navn og e-mailadresse bliver i forbindelse med din ordre brugt til at sende dig en venlig opfølgning på din ordre. For at sikre mig, at du er tilfreds med dine varer og dit køb.
  • Hvis du skriver til direkte til kontakt@svanebutikken.dk – vil jeg gemme din mail året ud. Herefter vil mailen blive slettet.
  • Når du bestiller dine varer hos Svanebutikken vil dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til fragtfirmaet GLS med henblik på levering af dine indkøb.
  • Hvis du ønsker at få dine personoplysninger slettet, skal du henvende dig skriftligt til kontakt@svanebutikken.dk

 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.
Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af min e-mails eller ved at kontakte mig på kontakt@svanebutikken.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mit nyhedsbrev og tilbud.

 

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af dine personoplysninger.
Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Datanedbrud

Da Svanebutikken.dk ikke arkiverer personoplysninger lokalt på egne drev, er der indgået aftale med databehandlerne, om at datanedbrud skal anmeldes til både Datatilsynet og Svanebutikken.dk senest 72 timer efter et evt. brud på persondatasikkerheden.

I denne forbindelse skal anmeldelsen hos databehandleren vurderer, hvilke risici nedbruddet indebærer og hvilke konsekvenser nedbruddet kan have for de registrede.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Svanebutikken.dk
CVR-nr. 33550936
Dyrehavevej 17
8370 Hadsten
Tlf.: 26620775
E-mail: kontakt@svanebutikken.dk

  • Hvis der er fejl i dine oplysninger hos mig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).
    Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
  • Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
  • Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personligoplysninger til at kun at består af opbevaring, fx. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
  • Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
  • Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbrev) vil blive slettet 2 år jf. reklamtionsretten efter at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at klage over Svanebutikkens behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Privatpolitikken hos Svanebutikken er opdateret maj 2018

Af Hanne Østergård, Ejer
Svanebutikken.dk
tlf. 26620775

Cvr. nr. 33550936

Produktet blev lagt i kurven

Til kassen

Shop videre