• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld silke t-shirts dame

Bløde og behagelige t-shirts uld silke:

Først og fremmest skal du tage stilling til om du er havnet i den rigtige kategori, for ud over udvalget i uld og silke, har jeg også et stort udvalg af uld t-shirts, som du kan finde lige her: uld t-shirts. Skal man sondre imellem uld og uld silke, så er den rene uld meget tættere i vævningen end uld silken. Silken bibringer en stor del elestacitet, blødhed og lethed til strikken. Derfor er uld silken mere anvendelig hele året rundt. Brug din uld silke t-shirt indenunder om vinteren og brug den som en helt almindelig t-shirt om sommeren, så får du maximal udnytte af dine uld silke t shirts. De er alle i en kvalitet og et design, som sagtens kan tåle at blive vist frem.

blå/hvid stribet t-shirt Joha

blå og hvid stribet t shirt

269,95 DKK
Øko t-shirt fra Engel Natur

Øko t-shirt

299,00 DKK
Engel Natur uld silke t-shirt

Blå t-shirt dame i merinould og silke - Engel Natur

299,00 DKK
Sort uldsilke t-shirts

Sort T-shirts i uld silke til kvinder, Joha

269,95 DKK
T-shirts dame - uldsilke

Hvid t-shirt i uld og silke - Joha

269,95 DKK
Blå t-shirts uldsilke fra Joha

Blå uld silke t-shirt til kvinder fra Joha

259,95 DKK
Grå t-shirt Joha til damer

Grå uld silke t-shirt fra Joha

269,95 DKK

Sådan skåner du din uld t-shirts allerbedst:

Faktisk er det ikke strengt nødvendigt at vaske din t-shirt hver eneste gang du har haft den på. Det skyldes selvfølgelig det faktum at uld og uld silke har nogle selvrensende og svedabsorberende egenskaber, der er med til at skåne uldtøjet. Din uld t-shirt er rigtig glad for, at blive luftet ude i den friske luft, hvor den bliver så god som ny, efter en times tid. Dog skal du ikke efterlade din uld t-shirt i direkte sollys, da det selvfølgelig vil blege uldtøjet. Du kan finde flere gode råd til din uldvask her i vores uldvaske guide.

Uld t-shirten er en nem og uundværlig beklædningsgenstand:

Hvis du lige var omkring vores uldvaske guide, så har du allerede fundet ud af, at en uld t shirt er supernem at have med at gøre, uanset om du vælger din uld t-shirt i merinould eller i kombinationen uld og silke. Selve vasken kræver ikke så meget af dig og som en kæmpebonus behøver du ikke, at bruge tid på at stryge din uld t shirt. Derudover skal der en hel del til, at den krøller, så den er bare SÅ nem at pakke i en ferie kuffert eller blot at opbevare i din garderobe. 

Men der er selvfølgelig mange andre gode grunde til, at vælge uld t-shirten, eller andet uldtøj til, og en af de mere tungtvejende er hensynet til vores miljø. Uld og uld silke er, blandt andet, naturlige fibre der kan nedbrydes i naturen.