• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld silke rullekrave

Tynd rullekrave dame:

Smukke og meget anvendelige rullekrave bluser fra såvel Claire Woman, som fra Engel Natur. Størsteparten er fremstillet i blød og lækker kvalitets merinould, kombineret med silke, samt med en fordeling på 70% merinould og 30% silke. Enkelte i 100% merinould. En sikker vinder til dig, der elsker den komfort, man opnår med uld produkter, i det hele taget. Ulden udemærker sig ved at være både temperaturregulerende og svedabsorberende, hvilket i meget høj grad fremmer dit velvære ved noget, der sidder relativt tæt til kroppen.

Oliven grøn rullekrave bluse

Grøn rullekrave - uld silke fra Claire Woman

499,00 DKK
Uld silke rullekrave bluse

Rullekrave uld og silke naturhvid fra Claire

499,00 DKK
Uld silke rullekrave bluse - dådyrfarvet

Rullekrave merino uld og silke dådyrfarvet - Claire

499,00 DKK
Mørkeblå uld silke rullekrave med lange ærmer

Rullekrave dame uld silke mørkeblå - Claire Woman

499,00 DKK
Sort klassisk rullekrave i uld og silke

Sort rullekrave uld silke dame - Claire Woman

499,00 DKK
Rullekrave i uld og silke

rullekrave i uld og silke - Claire Woman

499,00 DKK
Sort rullekrave dame - uld og silke - glat kvalitet

Sort rullekrave bluse dame - øko uld silke

479,95 DKK
Højhalset bluse - Engel Natur

højhalset bluse

479,95 DKK

Merino uld rullekrave til dame: 

Hvorfor skal du vælge en rullekrave bluse?

En rullekrave bluse er ikke bare en hvilken som helst bluse. En rullekrave kan faktisk gøre noget magisk for dig, og selvfølgelig særlig hvis du har et eller andet du gerne vil skjule under den. Men faktisk tænker jeg mere på den optiske magi, for den tryller nemlig for dig. Den sørger for at fremhæve dit ansigt mere end noget andet, og samtidig forlænger den din krop, så du ser lidt højere ud. En rullekrave bluse er ALTID elegant, og du kan gå lige fra arbejde og i byen, når du smider en blazer over.   

Uld rullekraverne fra Claire Woman

Fælles for uldsilke rullekrave bluserne fra Claire Woman er, at de har den dejligste facon og pasform. De er fremstillet i en let ribbet uld silke kvalitet, som også er meget strækbar. Det kan derfor godt være en god ide' at vælge en størrelse mindre end normalt. Derudover finder du enkelte styles fra Claire i 100% ren merino. 

Uldsilke rullekraverne fra Claire er fremstillet i Europa og Claire gør helt generelt en kæmpe indsats for, at understøtte FN's verdensmål. Både når det kommer til de mennesker der arbejder i produktionen, til dyrevelfærdet, sidst men ikke mindst, til vores hårdt prøvede klode og miljøet. 

Silke uld rullekraverne fra Engel Natur

Fælles for uldsilke rullekrave bluserne fra Engel Natur er, at de er fremstillet i en helt glat uldsilke kvalitet, der ikke har sømme i siderne. Det er rigtig rart at være fri for irritterende sømme, særlig hvis du skal være aktiv, og som en lille bonus, så ser det flot ud uden. 

Engel Natur arbejder udelukkende med økologisk avl og produktion, og har en GOTS certificering der blåstempler hele den process. Så svæger du til økologi, så vil Engel være det mest naturlige valg for dig.

Uld rullekrave dame..

sådan vasker du dem - og de er utrolig nemme at holde. De kan vaskes i din maskine på uldprogram eller håndvaskeprogram, og så tørre de helt utrolig hurtigt. Tænk på, at vask er belastende for vores miljø, og at du ikke nødvendigvis behøver, at vaske rullekraven - efter hvert eneste brug. Du kan med fordel hænge rullekraven på en bøjle og ud i den friske luft, hvilket iøvrigt skåner uldtøjet.