• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld huer

Uld huer til ham og til hende

Skønne og varme huer til både ham og til hende. Undgå at fryse om ørene med en dejlig blød hue i enten uld, uld silke eller uld og kashmir. Huer huer dig ikke rigtig, så kan du måske have glæde af et blødt og lækkert pandebånd istedet. De uld huer du finder i Svanebutikkens udvalg er alle fremstillet i Europa.  

Hue fra Pure Pure

Hue merino uld dame med kashmir

299,00 DKK
Leopard hue - 100% merinould

Leopard hue - 100% ren merinould

169,95 DKK
pandebånd dame i uld

pandebånd dame uld

299,00 DKK
joha uld/silke hue

joha uld/silke hue

199,95 DKK
20%
Joha uld hue

Joha uld hue

119,00 DKK 149,95 DKK
Joha beanie dame

Joha beanie dame

149,95 DKK
Hue merinould - fuchsia

hue merinould - fuchsia

149,95 DKK
Beanie til mænd

merino uld hue herre

309,00 DKK

Uld hue dame:

Udvalget af uld huer til damer er sammensat af produkter fra danske Joha, og tyske Pure Pure. Sidstenævnte har økologi som forretningsgrundlag, og arbejder meget målrette med både GOTS og IVN certificeringer. 

Uld huerne kan være meget fine og femininie og du kan også finde nogle der er mere casual. Så forhåbentlig finder du også noget der appellerer til din personlige smag. 

Uld hue herre:

Udvalget at uld huer til mænd er fortrinsvis fra danske Joha, der måske også er bedre kendt under brandet Johansen, når det er til mænd. Kender du allerede herre serierne fra Joha, er det næppe nødvendigt at slå på tromme for den gode kvalitet.  

Hvad er en beanie:

Under vores varebeskrivelser til huerne vil du sikkert støde på begrebet en beanie. Og hvad er så det?. Kort fortalt er en beanie en meget tynd strik hue, som blandt andet egner sig godt til brug under enten en cykelhjælm, skijhælm eller noget tilsvarende. En beanie er typisk syet sammen af tre trekanter, og er samlet med syninger også i toppen. En beanie har altså ikke kvaster eller anden pynt der kan forekomme at være lidt upraktisk i den forbindesle. 

Beanien er måske bedre kendt som et decideret mode fænomen, særlig til mænd, hvor den længe har været en fast bestanddel af gadebilledet eller "uniformen" om du vil. Så brug beanien helt som du lyster.