• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld huer

Uldne huer til ham og til hende

Skønne og varme huer til både ham og til hende. Undgå at fryse om ørene med en dejlig blød hue i enten uld, uld silke eller uld og kashmir. Huer huer dig ikke rigtig, så kan du måske have glæde af et blødt og lækkert pandebånd istedet. De uld huer du finder i Svanebutikkens udvalg er alle fremstillet i Europa.  

Leopard hue - 100% merinould

Leopard hue - 100% ren merinould

189,95 DKK
Strikket uld hue til mænd

Uld hue herre - antrasitgrå

329,00 DKK
joha uld/silke hue

joha uld/silke hue - antrasitgrå

249,95 DKK

Uld hue dame:

Udvalget af uld huer til damer er sammensat af produkter fra danske Joha, og tyske Pure Pure. Sidstenævnte har økologi som forretningsgrundlag, og arbejder meget målrette med både GOTS og IVN certificeringer. 

Uld huerne kan være meget fine og femininie og du kan også finde nogle der er mere casual. Så forhåbentlig finder du også noget der appellerer til din personlige smag. 

Tynd uld hue dame:

Såvel Joha som Pure Pure laver huer i flere tykkelser, herunder også meget lette og luftige uld huer der kan være lige så anvendelige i relation til styling, som det er et spørgsmå om at holde varmen. Måske ligger det i sagens natur, at du finder det allerstørste udvalg af huer når efteråret begynder at gøre sit indtog, omkring september måned.  

Pandebånd dame uld:

Er det ikke lige din kop the, at få trukket en varm hue ned over dine øren, ja så kan du jo fint bruge et pandebånd i uld, som et godt alternativ. Såvel huer som pandebbånd i uld til damer, er dog fortrinsvis en efterårsvarer, der sagtens kan være udsolgt hen over sommermånederne. Kig eventuelt ind igen i august september, hvor de nye efterårs- og vinterkollektioner lander. 

Uld hue herre:

Udvalget at uld huer til mænd er fortrinsvis fra danske Joha, der måske også er bedre kendt under brandet Johansen, når det er til mænd. Kender du allerede herre serierne fra Joha, er det næppe nødvendigt at slå på tromme for den gode kvalitet. 

Merino uld hue dame:

For os i branchen er det næsten underforstået at uld der bruges til såvel huer som til undertøj altid er den tynde og fine merino kvalitet. Ihvertfald er det en fællesnævner for de producenter du finder her hos Svanebutikken.dk   

Hvad er en beanie:

Under vores beskrivelser af huerne vil du sikkert støde på begrebet en beanie. Og hvad er så det?. Kort fortalt er en beanie en meget tynd strik hue, som blandt andet egner sig godt til brug under enten en cykelhjælm, skijhælm eller noget tilsvarende. En beanie er typisk syet sammen af tre trekanter, og er samlet med syninger også i toppen. En beanie har altså ikke kvaster eller anden pynt der forekommer at være lidt upraktisk i den selvsamme forbindelse. 

Beanien er måske bedre kendt som et decideret mode fænomen, særlig til mænd, hvor den længe har været en fast bestanddel af gadebilledet eller "uniformen" om du vil. Så brug beanien helt som du lyster, og hele året rundt.