• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld leggings dame

Uldleggings:

Til dig der er en frossenpind, til cykelfolket der ved, hvor kolde lår basserne kan nå at blive, til friske piger der får røde kinder af, at arbejder ude i det fri eller som bare elsker friluftslivet, til hjemmelig hygge, til skituren, til natten, når du sover for åbne vinduer, eller når det bare er hundekoldt. 

Kombiner de fine leggings med tilhørende uld toppe eller en uld underkjole, så har du både hjemmesæt, natsæt eller et sæt til skituren. Var du på udkig efter uld/silke leggings dame, så skal jeg sende dig videre til siden her.

Mørkeblå uld leggings til kvinder

merino uld leggings - mørkeblå Joha

349,95 DKK
Sorte uldleggings med blonde

Joha uld leggings med blondekant

349,95 DKK
Uldleggings med blondekanter til kvinder

uld leggings kvinder - natur hvid m/blonde Joha

349,95 DKK
Ski undertøj til kvinder - uld leggings

lange uld underbukser dame natur hvid

349,95 DKK
Leopard leggings i merinould

Uld gamacher dame - leopardprint Joha

449,95 DKK

Joha uld leggings dame..

..hvad skal du vælge? 

Her på siden skelner jeg imellem merino uldleggings dame og uld/silke leggings dame. Så alt i alt kan du vælge imellem mere end 14 skønne styles og farver, her på Svanebutikken.dk.  

Hvad du skal vælge, beror selvfølgelig først og fremmest på dine helt egne og personlige præferencer, og så kan det jo iøvrigt være at du skal tage hensyn til f.eks. særlig senitiv hud eller noget tilsvarende. Hvis det er tilfældet, så vil jeg altid anbefale dig uld og silke, da den kombination er i besiddelse af ekstra blødhed og elasticitet. 

Merino uld leggings-dame

Uldleggings eller merino uld tights om du vil, findes egentlig i to forskellige varianter. Den ene er en helt glat legging, den anden er en ribbet uld kvalitet. Og det gælder for så vidt også for uld silke leggings. Den primære forskel er at den glatte uld er lidt mere tæt eller kompakt end den ribbede. Altså er den ribbede uld også en anelse mere "bevægelig" end den glatte. 

Det betyder i praksis også, at den ribbede uld eller uld silke kvalitet bliver en lidt mere tynd uld legging, som også er mere tilbøjelig til at strække sig. Så det er altid en god ide at overveje, om den ribbede uld måske skal være en størrelse mindre end du ellers ville købe. Se de informationer du kan finde under varebeskrivlsen også om hvordan størrelsen falder ud. 

Du kan finde Joha uld leggings, Joha uld silke leggings og du kan finde uld/silke leggings fra Engel Natur. Den primære forskel på de to brands er at Engel udelukkende producerer økologi, altså i modsætning til Joha. 

Den ribbede merinould og uld/silke kan sidestilles som lige bløde leggings, som du sagtens kan bruge til et væld af formål. Det er for eksempel oplagt at bruge dem som en del af din pyjams, og selvfølgelig særlig i kraft af den temperaturregulerende og svedabsorberende egenskab, der kan sikre dig den allerbedste søvn. 

Svanebutikken har tidligere haft uld leggings børn, men børnetøjet udgik af udvalget i foråret 2019. 

Uld gamacher dame

uld leggings og uld gamacher til damer er i princippet to sider af den helt samme sag. Det er blot synonymer der dækker over helt den samme type produkt.  Gamacher er dog et tilnavn der er opstået allerede engang i 1600 tallet, hvorimod leggings og tights oprinder fra et mere nutidigt sprogbrug.

Uld leggings dame tilbud

Du kan lejlighedsvis finde merino uld tights eller uld silke tights på tilbud hos Svanebutikken.dk. Vi sælger dog fortrinsvis slowfashion produkter og har derfor ikke så mange produkter på udsalgshylderne. Tilmeld dig gerne Svaneklubben, hvis du er interesseret i at modtage løbende kampagner.