• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld leggings dame

Merino uld leggings dame:

Til dig der er en frossenpind, til cykelfolket der ved, hvor kolde lår basserne kan nå at blive, til friske piger der får røde kinder af, at arbejder ude i det fri eller som bare elsker friluftslivet, til hjemmelig hygge, til skituren, til natten, når du sover for åbne vinduer, eller når det bare er hundekoldt. 

Kombiner de fine leggings med tilhørende uld toppe eller en uld underkjole, så har du både hjemmesæt, natsæt eller et sæt til skituren. Her kan du vælge imellem 100% merino og merinould med silke.

Mørkeblå uld leggings til kvinder

merino uld leggings - mørkeblå Joha

349,95 DKK
Sorte uldleggings med blonde

Joha uld leggings med blondekant

349,95 DKK
Ski undertøj til kvinder

lange uldne underbukser til kvinder - sort Joha

349,95 DKK
Uldleggings med blondekanter til kvinder

uld leggings kvinder - natur hvid m/blonde Joha

349,95 DKK
Glat, enkel og praktisk

lange uld underbukser dame natur hvid

349,95 DKK
Leopard leggings i merinould

Uld gamacher dame - leopardprint Joha

449,95 DKK
Hvid uld silke legging dame

Hvide leggings dame i uld og silke

369,95 DKK
Joha uldsilke leggings til kvinder

Uld silke leggings til dame - mørkeblå

349,95 DKK
Joha uld silke leggings

Joha merino legging med silke - stålgrå

369,95 DKK
Uld og silke leggings fra Joha.

Joha uld silke leggings dame - grøn

429,95 DKK
Sorte uldsilke leggings kvinder

Joha uld silke leggings til kvinder - sort

369,95 DKK
Engel legging - uld og silke

Engel legging dame - økologisk

399,95 DKK
Økologiske uld silke leggings

Legging Engel Natur - vinrød - økologisk

399,95 DKK
Brune leggings- Engel natur

Brune leggings dame - Engel Natur

399,95 DKK
Sorte leggings dame - økologisk

sorte leggings dame - økologiske

399,95 DKK

Joha uld leggings dame..

..hvad skal du vælge? 

Her på siden skelner jeg imellem merino uldleggings dame og uld/silke leggings dame. Så alt i alt kan du vælge imellem mere end 16 skønne styles og farver.  

Hvad du skal vælge, beror selvfølgelig først og fremmest på dine helt egne og personlige præferencer, ligesom du måske skal tage hensyn til en  særlig senitiv hud eller det konkrete formål. 

Uldleggings eller merino uld tights om du vil, findes egentlig i to forskellige varianter. Den ene er en helt glat legging, den anden er en ribbet uld kvalitet. Og det gælder for så vidt også for uld silke leggings. Den primære forskel er at den glatte uld er lidt mere tæt eller kompakt end den ribbede. Altså er den ribbede uld også en anelse mere "bevægelig" end den glatte. 

Det betyder i praksis også, at den ribbede uld eller uld silke kvalitet bliver en lidt mere tynd uld legging, som også er mere tilbøjelig til at strække sig. Så det er altid en god ide at overveje, om den ribbede uld måske skal være en størrelse mindre end du ellers ville købe. Se de informationer du kan finde under varebeskrivlsen også om hvordan størrelsen falder ud. 

Engel uld silke leggings

Du kan finde Joha uld leggings, Joha uld silke leggings og du kan også finde uld/silke leggings fra Engel Natur. Den primære forskel på de to brands er at Engel udelukkende producerer økologi, altså i modsætning til Joha der arbejder med oeko tex certificering.  

Engel har endvidere simplificeret deres uld og silke verden til at omfatte een og samme model, dog så forefindes i et utal af forskellige farver. 

Uld gamacher dame

uld leggings og uld gamacher til damer er i princippet to sider af den helt samme sag. Det er blot synonymer der dækker over helt den samme type produkt.  Gamacher er dog et tilnavn der er opstået allerede engang i 1600 tallet, hvorimod leggings og tights oprinder fra et mere nutidigt sprogbrug.

Uld leggings dame tilbud

Du kan lejlighedsvis finde merino uld tights eller uld silke tights på tilbud hos Svanebutikken.dk. Vi sælger dog fortrinsvis slowfashion produkter og har derfor ikke så mange produkter på udsalgshylderne. Tilmeld dig gerne Svaneklubben, hvis du er interesseret i at modtage løbende kampagner.