• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uldstrømpebukser til kvinder

Uld strømpebukser voksen:

Her finder du de allerbedste uld strømpebukser til kvinder fra MP Danmark. MP Danmark har både producerert og designet strømpebukser til kvinder i over 75 år. Strømpebukserne fra MP er strikket med en fasthed der faktisk øger strømpernes elasticitet i både hæl og tå. MP har egen fabrik, hvor strømperne strikkes med Oeko-tex 100 certificeret garn. Nedenfor kan du finde en kort beskrivelse af de 3 serier med uld som vi forhandler. 

Uldne strømpebukser

Uldne strømpebukser - sort - uldsilke

229,00 DKK
Strømpebukser uld silke - choko

Strømpebukser uld og silke chokobrun

229,00 DKK
Grå strømpebukser uld silke

grå strømpebukser uld silke dame

229,00 DKK
Blå strømpebukser dame

Uld og silke strømpebukser - mørkeblå

229,00 DKK
Sorte uld strømpebukser dame

Sort uld strømpebukser dame - mønstret

249,95 DKK

Merino uld strømpebukser dame:

Denne type MP uld strømpebukser kan du finde hos Svanebutikken:

Fælles for alle strømpebukserne her er at det er varme strømpebukser til damer, som indeholder uld i en eller anden form. Og selvom vi ikke sælger en masse farverige strømpebukser, så er de bestemt ikke kedelige. 

Strømpebukserne med mønster:

Hvis du søger strømpebukser i uld, hvor der sker noget festligt, så bør du kigge efter strømpebukserne med mønster. Dem finder du i nederste række her ovenover og de er virklig flotte så snart du trækker i dem. Det kan dog være vanskeligt at se på billederne. 

Strømpebukser bomuld kvinder:

MP uld strømpebukserne med bomuld på indersiden og uld på ydersiden er en meget populær serie, og selvfølgelig fordi den tilgodeser den meget sensitive hud, samtidig med at den gi'r dig uldens gode varme. Dem finder du i den miderste række ovenfor.

Uld silke strømpebukser:

Endelig er vi glade for at MP omsider har introducerert en uld silke serie, som jo har den blødhed og elesticitet, du måske allerede kender fra vores uld silke undertøj. Du finder strømpebukserne i uld silke i den øverste række her på siden.