• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uldkjole

Uldkjole dame

En kjole kan nu bare NOGET. En kjole har næsten lige så mange "ansigter" som måden du vælger at style den på. Afslappet med et par sneakers, eller lidt mere fin med et par flotte støvler eller en hæl. Kjolerne HER kan nu langt, mere end at se godt ud, de kan mestre at holde din kropstemperatur i skak, og de medvirker til at fremme din huds naturlige respiration. Her finder du uldkjoler til både dagen og til natten.

Uld natkjole i mørkeblå merinould fra danske Joha.

Mørkblå uld natkjole i blød merinould

499,95 DKK
Uld silke underkjole fra Joha

Joha uld silke natkjole med fine detaljer

449,95 DKK
Joha uld og silke underkjole

Joha kjole i uld silke - sort - ribbet

449,95 DKK
Lang merino bluse

merino bluse - tunika - Engel Natur

699,95 DKK
merino tunika

Merino tunika med silke - Engel Natur

699,95 DKK

Uldkjole til kvinder:

Fælles for kjolerne her på siden er at de er fremstillet i fin og tynd merinould, eller i en kombi af uld og silke. Begge naturlige materialer der lader din hud ånde, regulerer din kropstempratur og kort sagt fremmer dit velvære. Udvalget er sammensat af hverdagskjoler fra Claire Woman i 100% ren merino samt under- og natkjoler fra henholdsvis Joha og Engel Natur. 

Strikket uldkjole:

For at starte med det første. Claire Woman er og bliver nok Svanebutikkens erklærede designdarling. Claire dyrker i reglen det lidt enkle snit, og formår samtidig at understrege netop det med en, og til tider flere finurlige detaljer. Kjolerne her er selvfølgelig ikke en undtagelse. Fælles for Claires strikkjoler i merinould er at de er fremstillet i 100% ekstrafine merino fra den tyske råvareproducent Südwolle. Det er halv lange uldkjoler der fint egner sig til  de kolde dage på kontoret.  

JOHA uld kjole: 

JOHA har fortinsvis uld til inderst inde på programmet. Således er kjolerne fra JOHA beregnet til at bruge enten som underkjoler, eller som natkjoler. Du kan finde kjoler fra JOHA i 100% ren merinould, og du kan finde nogle i uld og silke. Uanset om du vælger det ene eller det andet får du dig med sikkerhed en kjole, som du vil befinde dig rigtig godt i. Kjoler i uld eller uld og silke kan medvirke til at fremme din nattesøvn, og i særdeleshed hvis du kæmper med gener som nattesved eller ditto kulde. 

Joha er en dansk producent der fremstiller sine produkter i Europa og altid med en oeko-tex 100 certificering i ryggen. Det sikre dig et produkt der er ikke indeholder rester af sundhedsskadelige stoffer eller kemikaler. 

Engel Natur tunikaer:

I katagorien her har jeg også valgt at placerer de lækre tunikaer i uld og silke fra Engel Natur. Dem kan du vælge at bruge som nattøj / natkjole, eller du kan bruge dem som tunika sammen med dine slacks eller jeans. Engel Natur der fremstiller de skønne tunikaer har udelukkende økologi på sin dagsorden, og du får et produkt der er fremstillet efter alle de krav og foreskrifter der ligger i en GOTS certificering.