• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

uldkjole

Uldkjole dame

En kjole kan nu bare NOGET. En kjole har næsten lige så mange "ansigter" som måden du vælger at style den på. Afslappet med et par sneakers, eller lidt mere fin med et par flotte støvler eller en hæl. Kjolerne HER kan nu langt, mere end at se godt ud, de kan mestre holde din kropstemperatur i skak, og de kan fremme din huds natrulige respiration. Her får du ren velvære med i købet. 

Der er ingen produkter, kom tilbage senere.

Vinterkjoler:

Fælles for kjolerne er på siden er at de er fremstillet i fin og tynd merinould, eller i en kombi af uld og silke. Begge naturlige materialer der lader din hud ånde, regulerer din kropstempratur og fremmer dit velvære. Udvalget er sammensat af hverdagskjoler fra Claire Woman i 100% ren merino, under- og natkjoler fra Joha, og som noget helt nyt kjoler fra .........., der har helt sit eget særpræg, og er godt skåret, både bogstavelig og i overført betydning.

Merino uld kjole dame

For at starte med det sidste kan du som noget helt nyt finde dig nogle ret skønne og bløde merino uld kjoler fra  ........ ,,,, har helt sin egne signatur i form af den ikoniske lidt flossede kant der er blevet håndskåret. Det gi'r kjolerne og ivøvrigt de andre produkter fra .... et på samme tid casual og lidt særpræget look. ... er et nyt produkt hos Svanebutikken.dk. 

Strikkjole merinould

Claire Woman er og bliver nok Svanebutikkens erklærede designdarling. Claire dyrker i reglen det lidt enkle, og formår samtidig at understrege netop det med en eller flere finurlige detaljer. Og ja, kjolerne her er selvfølgelig ikke en undtagelse. Alle fremstillet i 100%  ekstrafine merino fra den tyske producent Südwolle. 

JOHA uld kjole: 

JOHA har fortinsvis uld til inderst inde på programmet. Således er kjolerne fra JOHA beregnet til at bruge enten som underkjole, eller som natlkjoler. Du kan finde kjoler fra JOHA i 100% ren merinould, og du kan finde nogle i uld og silke. Uanset om du vælger det ene eller det andet får du dig med sikkerhed en kjole, som du vil befinde dig rigtig godt i, og som på toppen kan medvirke til at fremme din nattesøvn, og særlig hvis du kæmper lidt med gener som nattesved eller ditto kulde. 

Joha er en dansk producent der fremstiller sine produkter i Europa og altid med en oeko-tex 100 certificering, der sikre dig et produkt der er ikke indeholder rester af sundhedsskadelige stoffer eller kemikaler.