• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uldundertrøje dame

Uld undertrøje damer:

Ulden hjælper kroppen med at holde på varmen, den lader din hud ånde og er samtidig svedabsorberende. Så en uldundertrøje allerinderst kan gøre en stor forskel i forhold til hverdagens temperaturudsving. Uanset om du har et fysisk arbejde, hvor du er i konstant bevægelse, eller om du her et meget stille siddende arbejde, hvor der kan være risiko for træk, så gør ulden inderst den helt store forskel, fordi den medvirker til at regulerer din kropstemperatur. 

Joha uld undertrøje til kvinder.

Merino uldundertrøje dame - mørkeblå Joha

249,95 DKK
Sort uldundertrøje med blonde kanter

Sort uldundertrøje med blonder - Joha

229,95 DKK
Hvid uld undertrøje til kvinder

Joha uld undertrøje dame hvid - Joha

229,95 DKK
Sort uldundertrøje til kvinder

Merino uld undertrøje dame sort - Joha

249,95 DKK
Hvid ski undertrøje til kvinder

Skiundertrøje uld natur hvid - dame Joha

249,95 DKK
Grå uldundertrøje

Joha uld undertrøje - gråmeleret

249,95 DKK
Sort uldsilke undertrøje

Uld silke undertrøje kvinde - sort Joha

299,95 DKK
Hvid uldsilke undertrøje kvinder

Joha uld silke undertrøje dame naturhvid

299,95 DKK
Mørkeblå Joha uldsilke undertrøje til kvinder

Silke uld undertrøje - Joha mørkeblå

299,95 DKK
Grå uldsilke undertrøje til damer

Joha uld silke undertrøje - grå

299,95 DKK

Joha uldundertrøje dame:

Lidt hjælp til at vælge den bedste for dig: 

Måske har du ikke tidligere købt uldent undertøj eller uldundertrøjer fra Joha og har brug for hjælp til at finde den rette størrelse?. Hvis ja, så klikker du blot på fanen størrelsesguide, og den finder du lige ved siden af varebeskrivelsen.

Har du svært ved at vælge model og farve? Så forstår jeg det godt. Der er mange skønne modeller at vælge imellem. Hvis det er til hjælp, så tænk på, hvad formålet er med din nye uldundertrøje. Skal du bruge den til sport eller fritid? Vil det være en god ide med blondekanten? Måske skal du bruge undertrøjen til sport, og finder det lidt upraktisk med for mange blonder? Så bør du vælge en skiundertrøje.

Alle de uldundertrøjer til kvinder som du finder her på siden er blevet til med stor omsorg for vores miljø og klima. Det indebærer blandt andet at undertrøjerne er fuldstændig fri for sundhedsskadelige kemikaler. Det certifikat der følger med kaldes Oeko-tex 100 certificering.

Merino uldundertrøje dame:

Fandt du ikke hvad du søgte her på siden så bør du kigge på mulighederne i kategorien uld silke undertøj. Her finder du et lækkert udvalg af Joha samt Engel uld/silke undertrøjer til damer. Det kan være at du ønsker dig nogle flere farver at vælge imellem, eller det kan være at du har en senitiv hud der skal tages ekstra hensyn til.

Langærmet uldundertrøje dame: 

Søger du en ulden undertrøje med korte ærmer eller en undertrøje med lange ærmer, så er det selvfølgelig også et valg du kan gøre dig her på siden. En langærmet uldundertrøje kvinder, finder du ved at kigge i den kategori der hedder uld bluser, ligesom en kortærmet uldundertrøje findes i kategorien uld t-shirts. Alt samlet under uldundertøj dame. 

Uldundertrøje dame tilbud: 

En meget stor del af de produkter du finder på Svanebutikken.dk er slow fashion produkter der ikke er udsat for de store modemæssige udsving. Det betyder også, at du sjældent finder uld undertøjet på udsalg. Men ingen regler uden undtagelse, for det sker selvfølgelig at kollektioner eller farver meldes fra eller til. Så kig bare fordi indimellem. 

Uldundertøj sæt dame: 

Måske er du havnet her på siden fordi du konkret har søgt på undertrøjer til kvinder, altså i uld. Måske kan du have glæde af at gå på opdagelse i de andre kategorier der omhandler uldundertøj til damer. Du kan også finde uldunderbukser til damer eller uldtrusser til damer der matcher mange af undertrøjerne her på siden.