• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Engel uld silke

Engel natur dame..

og herre undertøj i den ypperste kvalitet. Fremstillet i en blandingen imellem økologisk merinould og mulberry silke, med fordelingen 70% - 30%. Det er en sammensætning der understreger de enkelte fibers karekteristika og som er med til at sikre, at Engel uld silke undertøjet bliver en enestående og komfortabel oplevelse. 

Engel har fremstillet uldundertøj i mere en 85 år og det udvalg du kan finde hos Svanebutikken består af Engel uld kvinder og Engel uld til herre. Blandingen af uld og silke er i høj grad medvirkende til at fremme dit velbefindende og kan i kraft af sine temperaturregulerende egenskaber være med til modvirke betændelses tilstande samt styrke dit immunforsvar.  

Sort ØKO undertrøje

undertrøje uld silke

269,95 DKK
åndbart t-shirt Engel Natur

åndbar t shirt - uld silke - valnød

319,95 DKK
t shirt i uld og silke

t shirt uld silke - stribet oliven/natur

399,00 DKK
Engel Natur t-shirt vinrød

engel t shirt - vinrød

319,95 DKK
Engel Natur uld silke t-shirt

Blå t-shirt dame i merinould og silke - Engel Natur

319,95 DKK
Engel undertrøje vinrød

Engel undertrøje - uld silke

269,95 DKK
Brun undertrøje til kvinder

Brun undertrøje - økologi Engel Natur

269,95 DKK
Grøn undertrøje - Engel Natur

Grøn undertrøje - økologi fra Engel

269,95 DKK
Engel Natur uld silke chemise

Blonde undertrøje i uld silke - fra Engel Natur

359,95 DKK
Engel Natur tanktop i marineblå

Blå undertrøje - Engel Natur

269,95 DKK
uldundertrøje kvinde naturhvid

Engel undertrøje uld og silke

269,95 DKK
Merino uldtrusser med silke

Merino uldtrusser økologi Engel Natur

229,95 DKK
Uldtrusser med silke - Engel Natur

Uldtrusser med silke - boyshort snit

229,95 DKK
Dametrusser i økologisk uld silke

Dametrusser med ben - sort - uld og silke

229,95 DKK
Blonde trusse fra Engel Natur

Uldne trusser med lille fin blondekant

269,95 DKK
Olivengrøn bluse - uld silke

Olivengrøn bluse - økologi Engel Natur

399,95 DKK
Engel Natur uld silke bluse - marineblå

Langærmet blonde bluse i uld

679,95 DKK
Engel Natur uld silke

Engel Natur uld silke bluse

469,00 DKK
merino tunika

Merino tunika med silke - Engel Natur

699,95 DKK
Vinrød bluse - økologisk uld silke

Vinrød bluse i uld og silke fra Engel Natur

399,95 DKK
Engel uld bluse med silke sort

Engel uld bluse med silke - sort

399,95 DKK
Silke og merino uld bluse

Merino uld bluse dame med silke - Engel

399,95 DKK
Engel bluse, marineblå

Engel bluse økologisk uld silke

399,95 DKK
Lang merino bluse

merino bluse - tunika - Engel Natur

699,95 DKK
Tynd merino uld bluse

tynd merinould bluse herre

479,95 DKK
Højhalset bluse - Engel Natur

højhalset bluse

479,95 DKK
Sort rullekrave dame - uld og silke - glat kvalitet

Sort rullekrave bluse dame - øko uld silke

479,95 DKK
mørkeblå cardigan dame

blå cardigan dame - uld silke

649,00 DKK
Engel Cardigan - vinrød

Engel cardigan

649,00 DKK
Sort uld cardigan med silke

sort uld cardigan med silke

649,00 DKK
Uld/silke legging - Engel Natur

Legging Engel Natur - vinrød - økologisk

399,95 DKK
Sorte leggings dame - økologisk

sorte leggings dame - økologiske

399,95 DKK
Engel Natur uld silke leggings

Engel Natur uld silke legging - økologisk - blå

399,95 DKK
Brune leggings- Engel natur

Brune leggings dame - Engel Natur

399,95 DKK
Engel legging - uld og silke

Engel legging dame - økologisk

399,95 DKK
Lange uld underbukser blå

lange uld underbukser til mænd - blå

429,95 DKK

Engel uld kvinder

Engel uld silke dame undertøjet er basis undertøjet til dig der værdsætter alle de gode kvaliteter ved uld, og samtidig har gjort økologi til det bevidste valg i din hverdag. Engel uldtøjet er enkelt og henvender sig til et bredt publikum i alle aldersklasser. Engel er valget hvis du ønsker dokumenteret sikkerhed for at produktionen af tøjet er blevet til med mest mulig omsorg for miljø og klima. 

Engel uld herre

Som det også er tilfædet med Engel natur dame undertrøjet så er udvalget til mænd også blevet til med en GOTS certificering som omdrejninspunkt. I forstand af stilen, er Engel natur herre serien ligeså ultra enkel, som serien til damer, og fås i forskellige farver. Et godt bud til den moderne mand der også gerne vil give noget tilbage til naturen.  

Engel uld/silke udsalg:

Som det er tilfældet med den overvejende del af Svanebutikkens sortiment, så fremstiller Engel Natur, uldundertøj efter princippet slow fashion. Du får altså ikke alene et GOTS certificert og bæredygtigt produkt i forstand af produktionsmåde, men også når det kommer til produkterne levetid. Du kan dog lejlighedsvis finde Engels produkter på tilbud i relation til en given kampagne eller produkter der udgår af sortimentet.   

Mere om GOTS og Engel uld silke: 

Når du køber Engel uld silke undertøj, køber du uld silke undertøj der er GOTS certificeret. GOTS er en omfattende blåstempling af Engel Naturs produktion og indkøb, der skal sikre, at du som forbruger, får den økologi, som du rent faktisk betaler for. 

Hvad omfatter en GOTS certificering:

Der findes efterhånden et utal af forskellige certificeringer, og det er nemt af fare vild i alle de begreber, der bliver forbundet med økologi og bæredygtighed, i det hele taget. Derfor har jeg lavet en lidt mere detaljeret beskrivelse af, hvor dybtgående en GOTS certificering egentlig er, og med det formål, at du helst skal føle dig helt tryg ved at købe Engle uld silke undertøjet. Altså kommer  her en lidt længere udredning eller forklaring:

GOTS's krav til de fibre der anvendes i uld silke undertøjet:

Når et produkt er certificerert med GOTS betyder det også, at Engel uld silke undertøjet SKAL bestå af mindst 90% naturlige fibre, og at maximalt 10% må være syntetiske fibre. I mere generel forstand gives der "køb" på brug af viskose rayon, der for eksempel bruges til fremstilling af strømper og sportstøj, hvor den tilladet grænse er 25%, og hvor mindst 70% af fibrene skal være af certificerert økologisk oprindelse.

Certificerede økologiske fibre bliver dyrket uden brug af kemikalier eller pesticider, og skal stamme fra planter der ikke er genmodificerede. Det er også obligatorisk at avl, der omfatter levende væsner, skal ske under forsvarlige og rummelige forhold. Økologisk avl skal endvidere skåne jord, vand og luft og skal ske uden brug af genmanipulation, samt i det hele taget tilgodese biodiversiteten.

GOTS's krav til kemisk behandling af de økologiske fibre:

Kemisk behandling af de økologiske fibre er kun tilladt såfremt processen er baserert på iltning. Klor behandling af uld eller brug af specifikke optiske blegemidler er forbudt. Mekanisk eller termisk behandling anses for at være harmløs og er såldes tilladt.

GOTS's krav til farvning af de økologiske fibre:

Substans der er blevet brugt til farvning eller print må ikke være skadeligt for hverken helbred eller miljøet, hvorfor denne proces skal være godkendt af det respektive certificerings myndigheder. Farve der indeholder gifitige tungmetaller, aromatiske opløsningmidler eller azo farvestoffer kan hverken godtages eller tillades.

GOTS's krav til økologiske tekstilers funktionelle egenskaber: 

For tekstiler der er forsynet med funktionelle egenskaber, som f.eks. strygefri, vandafvisende eller anti-piiling, gælder der i forbindelse med en GOTS certicering, at disse egenskaber SKAL opnås igennem mekanisk, termisk eller anden fysisk bearbejdning.

GOTS's krav til syntetiske hjælpemidler:

Syntetiske hjælpemidler må kun anvendes i forbindelse med blødgøring, filtning og fræsning. Farlige tungmetaller, formaldehyd eller aromatiske opløsningsmidler som f.eks. klor fenoler (TCP, PCP) eller halogenererede forbindelser er forbudt i alle led af produktionen. Alle substanser SKAL være bionedbrydelige og må ikke forurene jord, luft eller vand.  

GOTS's krav til tekstilers tilbehør:

Tilbehør der anvendes som f.eks. indlæg, knapper, snore eller skulderpuder, skal være af naturlige fibre eller af viskose rayon. Metal der bruges til lynlåse, knapper eller ligende SKAL være fri for nikkel eller krom og derved forhindre allergiske reaktioner.

GOTS' krav til den generelle kvalitet:

For at tilstræbe den bedst mulig kvalitet skal et GOTS certificeret produkt imødekomme et passende nivau i forhold til de funktionelle egenskaber, som f.eks. vaskbarhed, krympning, absorberingsevne m.v. Ethvert færdigt produkt der bære mærket GOTS skal leve op til strenge krav i forbindelse med sundhedsmæssige eller miljømæssige faktore.

GOTS's krav til social ansvarlighed: 

The "international Labour Organisation" har derudover definerert nogle standarder der understøtter et højt nivau for social ansvarlighed. Herunder forbud mod tvangsarbejde, børnearbejde, misbrug, diskrimination samt krav til minimuslønninger, sikkerhedsforanstaltninger og foreningsfrihed. Listen er ikke udtømmende, men gælder som minimum for at opnå en GOTS certificering. Hele konceptet GOTS understøtter i høj grad FN's 17 verdensmål.

 

 

Engel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silke