• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

ENGEL ULD SILKE

Gots certificeret undertøj i uld og silke fra Engel Natur

Den ypperste kvalitet, som Engel Natur fremstiller af deres uldundertøj, er blandingen imellem økologisk merinould og mulberry silke, med fordelingen 70% - 30%. Det er en sammensætning der understreger den enkelte fibers karekteristika og som er med til at sikre, at Engel uld silke undertøjet bliver en både enestående og komfortabel oplevelse. 

Blandingen af uld og silke er med til at sikre en behagelig følelse og kan i kraft af sine temperaturregulerende egenskaber være med til, at styrke dit immunforsvar og dermed modvirke betændelses tilstande. Engel uld silke silke er desuden så let og luftigt, at den kan anvendes hele året rundt. 

Vinrød bluse - økologisk uld silke

Vinrød bluse i uld og silke fra Engel Natur

369,00 DKK
Uld/silke legging - Engel Natur

Uld/silke leggings dame - økologisk - vinrød

349,00 DKK
Dametrusser i økologisk uld silke

Dametrusser med ben - sort - uld og silke

169,00 DKK
Sort rullekrave dame - uld og silke - glat kvalitet

Sort rullekrave dame i blød uld og silke kvalitet

489,00 DKK
Øko t-shirt fra Engel Natur

Øko t-shirt - gråmelerert uld silke - Engel Natur

299,00 DKK
Blonde trusse fra Engel Natur

Uldne trusser med lille fin blondekant

249,00 DKK
Økologiske leggings i uld/silke

Leggings merinould og silke - økologi fra Engel Natur

459,00 DKK
Uld silke natkjole / tunika - vinrød

Uld silke natkjole / tunika i lækker vinrød farve

499,00 DKK
Uld silke natkjole - økologisk

uld silke natkjole - økologisk - flot snit

579,00 DKK
Undertrøje uld silke - Engel

Undertrøje uld silke - gennemført økologi

249,00 DKK
Gråmeleret uld silke bluse fra Engel Natur

Gråmeleret uld silke bluse fra Engel Natur - økologisk

359,00 DKK
Økologiske leggings merinould og silke

Økologiske leggings i merino uld og silke

349,00 DKK
Engel Natur uld silke bluse - marineblå

Blonde bluse - økologisk uld silke - fra Engel Natur

529,00 DKK
Engel Natur uld silke t-shirt

Blå t-shirt dame i merinould og silke - Engel Natur

299,00 DKK
Engel Natur uld silke chemise

Blonde undertrøje i uld silke - fra Engel Natur

299,00 DKK
Engel Natur tanktop i marineblå

Blå undertrøje - tanktop i uld silke - Engel Natur

229,00 DKK
Engel Natur uld silke leggings

Engel Natur uld silke legging - økologisk -marineblå

339,00 DKK

Mere om GOTS og Engel uld silke: 

Når du køber Engel uld silke undertøj, køber du uld silke undertøj der er GOTS certificeret. GOTS er en omfattende blåstempling af Engel Naturs produktion og indkøb, der skal sikre, at du som forbruger, får den økologi, som du rent faktisk betaler for. 

Hvad omfatter en GOTS certificering:

Der findes efterhånden et utal af forskellige certificeringer, og det er nemt af fare vild i alle de begreber, der bliver forbundet med økologi og bæredygtighed, i det hele taget. Derfor har jeg lavet en lidt mere detaljeret beskrivelse af, hvor dybtgående en GOTS certificering egentlig er, og med det formål, at du helst skal føle dig helt tryg ved at købe det Engle uld silke undertøjet. Altså kommer  her en lidt længere udredning eller forklaring:

GOTS's krav til de fibre der anvendes i uld silke undertøjet:

Når et produkt er certificerert med GOTS betyder det også, at Engel uld silke undertøjet SKAL bestå af mindst 90% naturlige fibre, og at maximalt 10% må være syntetiske fibre. I mere generel forstand gives der "køb" på brug af viskose rayon, der for eksempel bruges til fremstilling af strømper og sportstøj, hvor den tilladet grænse er 25%, og hvor mindst 70% af fibrene skal være af certificerert økologisk oprindelse.

Certificerede økologiske fibre bliver dyrket uden brug af kemikalier eller pesticider, og skal stamme fra planter der ikke er genmodificerede. Det er også obligatorisk at avl, der omfatter levende væsner, skal ske under forsvarlige og rummelige forhold. Økologisk avl skal endvidere skåne jord, vand og luft og skal ske uden brug af genmanipulation, samt i det hele taget tilgodese biodiversiteten.

GOTS's krav til kemisk behandling af de økologiske fibre:

Kemisk behandling af de økologiske fibre er kun tilladt såfremt processen er baserert på iltning. Klor behandling af uld eller brug af specifikke optiske blegemidler er forbudt. Mekanisk eller termisk behandling anses for at være harmløs og er såldes tilladt.

GOTS's krav til farvning af de økologiske fibre:

Substans der er blevet brugt til farvning eller print må ikke være skadeligt for hverken helbred eller miljøet, hvorfor denne proces skal være godkendt af det respektive certificerings myndigheder. Farve der indeholder gifitige tungmetaller, aromatiske opløsningmidler eller azo farvestoffer kan hverken godtages eller tillades.

GOTS's krav til økologiske tekstilers funktionelle egenskaber: 

For tekstiler der er forsynet med funktionelle egenskaber, som f.eks. strygefri, vandafvisende eller anti-piiling, gælder der i forbindelse med en GOTS certicering, at disse egenskaber SKAL opnås igennem mekanisk, termisk eller anden fysisk bearbejdning.

GOTS's krav til syntetiske hjælpemidler:

Syntetiske hjælpemidler må kun anvendes i forbindelse med blødgøring, filtning og fræsning. Farlige tungmetaller, formaldehyd eller aromatiske opløsningsmidler som f.eks. klor fenoler (TCP, PCP) eller halogenererede forbindelser er forbudt i alle led af produktionen. Alle substanser SKAL være bionedbrydelige og må ikke forurene jord, luft eller vand.  

GOTS's krav til tekstilers tilbehør:

Tilbehør der anvendes som f.eks. indlæg, knapper, snore eller skulderpuder, skal være af naturlige fibre eller af viskose rayon. Metal der bruges til lynlåse, knapper eller ligende SKAL være fri for nikkel eller krom og derved forhindre allergiske reaktioner.

GOTS' krav til den generelle kvalitet:

For at tilstræbe den bedst mulig kvalitet skal et GOTS certificeret produkt imødekomme et passende nivau i forhold til de funktionelle egenskaber, som f.eks. vaskbarhed, krympning, absorberingsevne m.v. Ethvert færdigt produkt der bære mærket GOTS skal leve op til strenge krav i forbindelse med sundhedsmæssige eller miljømæssige faktore.

GOTS's krav til social ansvarlighed: 

The "international Labour Organisation" har derudover definerert nogle standarder der understøtter et højt nivau for social ansvarlighed. Herunder forbud mod tvangsarbejde, børnearbejde, misbrug, diskrimination samt krav til minimuslønninger, sikkerhedsforanstaltninger og foreningsfrihed. Listen er ikke udtømmende, men gælder som minimum for at opnå en GOTS certificering. Hele konceptet GOTS understøtter i høj fra FN's 17 verdensmål.

Engel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silkeEngel uld silke