• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Hirsch

Økologiske uldsokker

Her finder du en lille samling af uldsokker i hel ren og økologsik uld. Uldsokkerne fra Hirsch er for en stor del unisex sokker, som kan bruges af både damer og herre. Sokker i ren uld er efter min opfattelse, de bedste vandresokker du kan anskaffe dig, og det skyldes selvfølgelig uldens evne til at holde din fødder både tørre, varme eller nedkølende. Det er lige så oplagt, at bruge dem på skituren, da ulden tilsvarende kan være med til at modvirke frostskader. 

Stribede uldsokker

Strikkede sokker dame uld

149,95 DKK
øko uldsokker med striber

øko uldsokker med striber

149,95 DKK
Øko merino uld sokker

merino uld sokker dame med striber

149,95 DKK
knæstrømper i uld

knæstrømper uld med mønster

139,95 DKK
Lange knæstrømper - øko uld

knæsokker i uld - Hirsch Natur

139,95 DKK
Hirsch knæsokker i uld

Uld knæstrømper til kvinder

139,95 DKK
Uldsokker Hirsch Natur

hirsch natur sokker

129,95 DKK
Økologiske sokker i uld

økologiske sokker i uld

139,95 DKK
Hirsch uldsokker - unisex

Hirsch uldsokker - unisex

129,95 DKK
Sokker merinould Hirsch

sokker merinould

129,95 DKK
Merinould sokker Hirsch

Merinould sokker

129,95 DKK
Tykke uldsokker fra Hirsch

tykke uldsokker - unisex

129,95 DKK
Norske uldsokker - økologisk uld

Norske uldsokker

129,95 DKK
Skridsikre sokker i økologisk uld

Skridsikre sokker gråmeleret

159,95 DKK
Skidsikre sokker til voksne

skridsikre sokker voksne - antrasitgrå

159,95 DKK

Hirsch uldsokker

Hirsch blev grundlagt allerede i 1928, og i øvrigt af en krofatter, der satte de allerførste strømpemaskiner i kroens balsal. Der skulle åbenbart ske noget helt nyt, og Franz Kloppenborg, satte dermed ”ål i strømperne” på sit menukort. I den spæde fase blev der primært fremstillet solide uldsokker til arbejdsbrug, og sidenhen er fremstilling af uldsokkerne blevet koncentreret om helt naturlige produkter og økologi. Hirsch Natur er stiftende medlem af Natural Textile Industry (IVN) og har fra start været med til at sætte økologi på dagsordenen.

Hirsch sokker

Hirschs uldsokker er fuldt ud produceret i Tyskland, nærmere bestemt i Münsterland-regionen, og med bæredygtighed som det faste omdrejningspunkt. Ulden stammer fra kontrolleret økologisk dyrehold og er desuden ren jomfru merinould. Produktionen og virksomheden Hirsch er certificeret til fremstilling af GOTS produkter.

En del af produktionen er mekanisk, ligesom en del processer stadig foregår ved håndkraft. Hirsch har forsynet deres fabrikker med solcelle anlæg, der i dag forsyner virksomheden med op til halvdelen af deres forbrug af elektricitet. Det er også en målsætning at udvide solenergien til at dække behovet fuldt ud. Affald fra produktion og emballering genanvendes fuldt ud af andre virksomheder i nærmiljøet.  

Jomfru ulden kommer fra økologisk dyrehold i Patagonien, da det område egner sig allerbedste til økologisk avl af merinofår. Patagonien er ikke fri for frost og derfor heller ikke disponeret for de parasitter der lever på fåret, i mere regnfulde områder. Der anvendes kun økologisk foder i forbindelse med avlen, ligesom kunstige tilsætningsstoffer ikke er tilladt, herunder heller ikke forebyggende behandling med pesticider.

Hirsch benvarmere:

Under de helt samme principper og arbejdsmetodikker udbygger Hirsch Natur løbende sit sortiment. Du kan såldes også få GOTS certificerede benvarmere fra Hirsch Natur, dog fortrinsvis i vinterhalvåret - og perioden midt august til februar. 

 

Hirsch Natur - Fit 400x400Hirsch Natur - Fit 400x400Hirsch Natur - Fit 400x400Hirsch Natur - Fit 400x400Hirsch Natur - Fit 400x400Hirsch Natur - Fit 400x400