• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Pure Pure

Pure Pure by Bauer

For den rene er alting rent, og i særdeleshed for Pure Pure der har gjort naturlige materialer til sin hjertesag. Ved siden af børnetøj er PURE PURE ophavsmænd til dette særdeles lækre tilbehør, som er fremstillet i enten jomfru uld, merinould eller en kombination af merinould og kashmir.  Velkommen til PURE PUREs lille univers af tilbehør der kan holde dig varm om øren, hænder og hals. Fremstillet i Europa.

Lette uldhandsker til herre

Uld handsker til herre sort

249,00 DKK
Strikket uld hue til mænd

Uld hue herre - antrasitgrå

329,00 DKK
merino uld handsker mænd

Uld handsker mænd - antrasitgrå

249,00 DKK
50%
PURE PURE - merino og kashmir

merino tørklæde med kashmir

324,50 DKK 649,00 DKK
Tynde uld handsker dame

Tynde uld handsker

269,95 DKK

Pure Pure:

Pure Pure har en erklæret målsætning om at behandle både mennesker og naturen med respekt. Pure Pure har som mange andre uld producenter bygget deres virksomhed op omkring produktion og salg af børnetøj, og har sidenhen udvidet programmet til at omfatte et mindre udvalg til voksne. 

Pure Pure indkasserede allerede i 2013 en GOTS certificering, dog af deres hatteproduktion til børn, og den er måske bedre kendt som Pure Pure by Bauer solhat? Pure Pure har sidenhen udviklet sig til et helt univers af lækkert tilbehør. Tilbehør der er nøjsomt fremstillet af eller med jomfru uld, merinould eller i en luksus kombination af merinould og kashmir.  

Ikke alt er økologisk, men fælles for de dejlig bløde tilbehørs produkter er at de alle er fremstillet i Italien eller i Tyskland, altså indenfor EU. Pure Pure arbejder lidt under det samme motto som jeg, nemlig ”at naturlige, nedbrydelige og vedvarende materialer er den rette vej mod at tage ansvar for miljøet, og som bonus føles det bare fantastisk at have på”.

Pure Pure by Bauer er medlem af den organisation der hedder International Association of Natural Textiles, også kaldet og forkortet til IVN. IVN har blandt andet til opgave at definerer standarder for økologisk avl og produktion, og IVN ser det i øvrigt som sin mission af fremme brugen at naturlige tekstiler.

IVN er en anerkendt og striks organisation der har til formål at evaluerer på både de miljømæssige, sociale og helbredsmæssige aspekter af produktion og forretningsdrift. Ethvert trin i produktionskæden bliver testet på stedet, og er med til at sikre meget høj grad af troværdighed.

Svanebutikkens udvalg fra Pure Pure består fortrinsvis af de følgende produkt kategorier, der fortrinsvis er tilgængelige i perioden fra august til februar: 

Pure Pure vanter...

..og handsker. Her kan du typisk vælge blandt en del farver og styles. Og det samme gælder i princippet for:

Pure Pure tørklæder..

..og halsedisser til såvel herre som damer. Alle produkter fra Pure Pure er fremstillet med merino uld og økologi som det faste omdrejningspunkt. 

Pure Pure huer..

er ligeledes en fast og tilbagevendende artikel hos Svanebutikken. Vi bestræber os selvfølgelig også på at købe ansvarligt ind, forstået på den måde at vores lagre rækker til en respketive sæson. Altså vil du hen over sommeren ikke kunne finde det store udvalg fra PurePure her på siden. 

..

 

 

Pure Pure by Bauer - Fit 400x400Pure Pure by Bauer - Fit 400x400Pure Pure by Bauer - Fit 400x400Pure Pure by Bauer - Fit 400x400Pure Pure by Bauer - Fit 400x400Pure Pure by Bauer - Fit 400x400