• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Jbs of Denmark

JBS of Denmark bambus:

Med en mission om at skabe undertøj der skal være rart at have på, og i øvrigt passe til din personlige stil, har JBS fremstillet undertøj siden 1939. Indledningsvis primært med fokus på undertøj til mænd, og som noget relativt nyt også til kvinder. 

JBS kan bryste sig af mere end 80 års erfaring med design og udvikling at kvalitets undertøj, og det er forsat ambitionen. JBS har endvidere taget nogle væsentlige skridt der skal understøtte den grønne omstilling,  herunder produktion af undertøj i bambus, og det er præcis årsagen til at du nu kan finde JBSs bambus undertøj i Svanebutikkens udvalg. JBS dame serien omfatter blandt andet jbs tights og jbs briefs i bambus.

bambus kjole fra JBS

jbs bambus natkjole

389,95 DKK
T-shirt bambus - JBS of DK

jbs of denmark dame t-shirt

199,95 DKK
Spaghetti strop toppe

Spaghetti strop top 2 pak sort og hvid

259,95 DKK
Spaghetti strop Top - hvid

Hvid top med tynde stropper - bambus

149,95 DKK
Bambus top i sort

Bambus top

149,95 DKK
Undertrøje bambus - greymelange

bambus singlet

149,95 DKK
Bambus undertrøjer JBS

jbs of denmark bambus undertrøjer

259,95 DKK
Klassisk hvid dame undertrøje

hvid undertrøje dame

149,95 DKK
JBS undertrøje bambus

jbs undertrøje bambus

149,95 DKK
20%
jbs bambus undertrøje

jbs bambus undertrøje

119,95 DKK 149,95 DKK
Hvid bambus t-shirt dame

bambus t-shirt kvinder

199,95 DKK
JBS t shirt bambus greymelange

JBS t shirt bambus

199,95 DKK
Sort bambus t-shirt til damer - JBS

JBS bambus t shirt dame - sort

199,95 DKK
JBS dame trusser i bambus

jbs dame trusser

269,95 DKK
JBS of Denmark - dame trusser

jbs of denmark bambus trusser

269,95 DKK
Pyjamasbuks til damer

jbs pyjamas bukser - dame

369,00 DKK
Sort sove t-shirt til kvinder

sove t shirt dame

389,95 DKK
23%
Nat t-shirt dame - bambus

nat t shirt dame

299,95 DKK 389,95 DKK
JBS hipster bambus

JBS hipster bambus

269,95 DKK
JBS dame hipster - sort

jbs dame hipster

269,95 DKK
dameunderbukser med høj talje

dameunderbukser med høj talje

269,95 DKK
trusser med høj talje - jbs

trusser med høj talje

269,95 DKK
Natdragt bambus - JBS of Denmark

natdragt bambus

449,95 DKK
Natdragt i bambus fra JBS

bambus natdragt

449,95 DKK
Bambus shorts sort

bambus shorts

199,95 DKK
jbs bambus underbukser - maxitrusse

jbs bambus underbukser

99,95 DKK
Bambus underbukser kvinder

bambus underbukser kvinder

99,95 DKK
Bambus trusser til kvinder - tai

JBS bambus trusser til kvinder

99,95 DKK
JBS bambus trusser - tai model

jbs bambus trusser

99,95 DKK
Bambus hipster sort

Bambus hipster sort

99,95 DKK
bambus hipster dame

bambus hipster dame

99,95 DKK
JBS bambus tights

Jbs bambus tights

249,95 DKK
Jbs tights bambus til damer

jbs tights bambus

249,95 DKK
Sort langærmet t-shirt - dame

Sort langærmet t shirt - bambus

249,95 DKK
Bambus bluse - greymelange

Bambus bluse - gråmeleret til damer

249,95 DKK

JBS of Denmark dame:

Bambus undertøjet fra JBS er i skrivende stund under omstilling til en ”2. generation” af undertøjet, der siden den første introduktion er ved at undergå en mere gennemgribende grøn certificering.

Det betyder konkret at bambus undertøjet fra JBS forventes at være FSC-certificeret inden for en relativ kort tidshorisont på omkring eet til halvandet år. Normalt forbindes en FSC-certificering med bære-dygtigt skovbrug samt produktion af træ og papir relaterede produkter.

Det er lige præcis den læring der nu er grundlaget for at opnå en tilsvarende certificering af bambus undertøjet. Certificeringen kommer desuden til at omfatte hele processen fra dyrkning på plantagen, udvinding af bambus viskosen, til spinding, strikning og færdig produktion af JBS-undertøjet.

Ud over at råvaren selvfølgelig stammer fra FSC certificeret dyrkning, bliver viskosen udvundet i et lukket system der genbruger vand og hjælpestoffer igen og igen. Det reducerer forbruget af ressourcer ganske meget og medvirker således til at mindske det miljømæssige aftryk.

Når FSC-certificeringen er en realitet får du som forbruger sikkerhed for at bambus undertøjet kommer fra en plantage, hvor der ikke er drevet rovdrift på beplantningen, så plantagen gives ro til at regenerere sig selv. Det giver dig også garanti for at dyr og anden vegetation er beskyttet, og at der er ordentlige forhold for dem der arbejder på plantagen.

Bambus undertøjet fra JBS produceres for så vidt allerede under helt de sammen forhold, dog skal de sidste formaliteter omkring certificeringen være på plads, og hele processen omkring mærkning og sporing af undertøjet skal implementeres og iværksættes. 

Transparens, åbenhed og ordentlighed er i det hele taget de grundsten som JBS ønsker at bygge deres bæredygtige strategi på. Derfor indgår certificeringer som det element der underbygger og cementere netop det. JBSs egne fabrikker er allerede GOTS certificerede og FSC-certificeringen har været et naturligt næste skridt i den videre grønne omstilling.

Bambus undertøjet fra JBS indeholder en nøje afmålt kombination af bambusviskose, økologisk bomuld og elastan. Kombinationen giver dig en lang holdbarhed kombineret med et helt utrolig blødt og behageligt stykke undertøj.

Udvalget af JBS of Denmark hos Svanbutikken.dk består af det følgende hovedkategorier:

JBS of Denmark bambus t-shirt

Udvalget fra JBS of Denmark spænder blandt andet over meget enkle og lækre bambus t-shirts til damer. Underforstået i en lækker kvalitet, som JBS er indbegrebet af. 

JBS of Denmark underbukser til damer

De er efterhånden meget populære bambus underbukserne til damer. For som det gælder for det øvrige udvalg i bambus, så er de fremstillet i det blødeste materiale du kan tænke dig. I tilgift får du alle de egenskaber der gør undertøj i bambus til et særdeles godt bekendtskab; det er temperaturregulerende, svedtransporternede og åndbart. 

JBS of Denmark bambus nattøj dame

Alle de ovenstående egenskaber gør ligeledes nattøj i bambus til noget af det allermest behagelige du kan sove i, og det gælder for så vidt uanset om det er koldt eller varmt. Bambus fremmer din huds naturlige respiration, og er næsten et fantastisk godt bud til dig der døjer med kulde, varme eller sved om natten. 

JBS bambus dame tilbud:

Bambus undertøjet fra JBS of Denmark er fremstillet som en del af en slow fashion strategi. Derfor vil du heller ikke finde at undertøjet er på udsalg i tide og utide. MEN du kan sagtens finde fordelagtige pakketilbud her på siden, ligesom du kan tilmelde dig Svanebutikkens kundeklub, såfremt du ønsker at modtage aktuelle kampagner. 

JBS og Denamrk - Fit 400x400JBS og Denamrk - Fit 400x400JBS og Denamrk - Fit 400x400JBS og Denamrk - Fit 400x400JBS og Denamrk - Fit 400x400