• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Joha udsalg

Joha udsalg og udvalg

Svanebutikken fører primært Johas uldundertøj til voksne. Joha har et omfattende program af undertøj til voksne, der indbefatter uldundertøj til damer, uldundertøj til mænd samt uldsokker. 

De allerfleste serier til voksne er basisprodukter, der er godt indarbejdet hos Joha, og som har været i Johas sortiment igennem, måske flere år. Konceptet kan man også kalde slow fashion, det vil sige klassiske produkter, der ikke udgår fra den ene sæson til den anden, grundet de modemæssige udsving. Det er selvfølgelig også en forudsætning, at produkterne, kan stå en vis distance, når det kommer til god kvalitet, og det kan Joha.  

Slow fashion giver rigtig god mening, fordi konceptet er med, at begrænse de miljømæssige påvirkninger. Forstået på den måde, at produkternes levetid og holdbarhed er meget mere langstrakt, end det vi kender fra fast fashion, som til sammenligning måske har nye kollektioner 4-8 gange om året. Kollektioner som alle skal produceres på ny, med forbrug af energi, vand, råvare og mange andre ressourcer, som efterhånden er mere eller mindre knappe.    

Men det betyder derfor også, at der i nogle perioden, kan være et meget  begrænset udvalg af restpartier, når det kommer til Johas uldundertøj til voksne. Men kig ind på siden en gang imellem, for der er jo aldrig regler uden undtagelser. 

 - Fit 400x400 - Fit 400x400 - Fit 400x400 - Fit 400x400 - Fit 400x400 - Fit 400x400