• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Joha uld silke udsalg

Joha uldsike udsalg

Svanebutikken fører primært Johas uldundertøj til voksne. Joha har et omfattende program af undertøj til voksne, der omfatter uldundertøj for kvinder, uldundertøj for mænd samt uldsokker. 

De allerfleste serier til voksne er basisprodukter, der er godt indarbejdet hos Joha, og som har været i Johas sortiment igennem, måske flere år. Konceptet kan man også kalde slow fashion, det vil sige klassiske produkter, der ikke udgår fra den ene sæson til den anden, grundet de modemæssige udsving. Det er selvfølgelig også en forudsætning, at produkterne, kan stå en vis distance, når det kommer til god kvalitet, og det kan Joha.  

Slow fashion giver rigtig god mening, fordi konceptet er med, at begrænse de miljømæssige påvirkninger. Forstået på den måde, at produkternes levetid og holdbarhed er meget mere langstrakt, end det vi kender fra fast fashion, som til sammenligning måske har nye kollektioner 4-8 gange om året. Kollektioner som alle skal produceres på ny, med forbrug af energi, vand, råvare og mange andre ressourcer.    

Men det betyder også, at der i nogle perioden, kan være et meget  begrænset udvalg af restpartier, når det kommer til Johas uldundertøj til voksne. Men kig ind på siden en gang imellem, for der er jo aldrig regler uden undtagelser. 

50%
Uld kjole med silke

Joha uld kjole med silke

199,95 DKK 399,95 DKK
26%
Engel Natur uld silke bluse - marineblå

Langærmet blonde bluse i uld

499,95 DKK 679,95 DKK
55%
Claire Cardigan uld silke

Claire cardigan

269,95 DKK 599,95 DKK