• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Joha uldtæppe

JOHA uldtæpper

Recyckling er en vigtig del af den cirkulære økonomi og har særlig stor værdi når der er tale om anvendelse af et affaldsprodukt, der ellers var blevet kasseret. Joha har i deres zero waste projekt valgt at omdanne overskydende stofrester fra deres produktion til disse skønne uldtæpper, som du kan købe til en meget fornuftig pris. Det gi’r måske sig selv at tæpperne er unika tæpper, som kun findes i enkelte eksemplarer.

Der er ingen produkter, kom tilbage senere.

Mere om Joha uldtæpper:

Uldtæpperne er sammensat af rester fra Joha’s produktion, hvilket for så vidt også er forklaringen på  at tæpperne er lavet i patchwork. Uldtæpperne kan du bruge til et utal af formål og hvis du vælger at købe et støtter du samtidig op om hele den cirkulære økonomi.

Cirkulær økonomi gi’r rigtig god mening, og det væsentligst er selvfølgelig at bruge nogle af de ressourcer der ellers ville være kasseret. Det under-liggende formål er naturligvis at undgå unødig rovdrift på mange af de ressourcer der efterhånden er knappe, og samtidig med det at spare på den energi der bliver forbrugt til, at producerer og skabe noget helt nyt, fra bunden.    

Hvis du køber et af tæpperne, må du ikke sidde med en forventning om at alt er snorlige. Det er selvfølgelig tilstræbt af lave et kvalitetsprodukt der matcher de produkter du måske ellers kender fra Joha’s hånd. MEN små og uvæsentlige skønhedsfejl er nok forventeligt, dersom tæpperne er syet af rester. Du kan heller ikke regne med at finde to tæpper der er helt ens. På den anden side kan du købe de skønne tæpper til en helt fantastik god pris.

Brug tæpperne når du skal på sommer picnic eller på stranden. Brug dem som plaid hjemme, i sommerhuset eller på bagsædet af bilen. Måske vil de pynte på børneværelset, det er i hvert fald stort nok til at dække en barneseng – og måler ca. 175 x 135 cm.

Ja’ det er jo kun fantasien der sætter grænserne.