• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-
55%
Leopard tørklæde til damer.

Leopard tørklæde til damer.


Leopard tørklæde til damer.

Leopard tørklæde til damer.

Leopard tørklæde til damer

599,00 DKK 269,55 DKK

InStockPå lager

Leopard tørklæde

Lækkert tørklæde til damer med feminint leopard print. Farven i bunden er næsten sort, med et fint anstrøg af olivengrøn. Det fremstår næsten som tone i tone, med de helt sorte leopard pletter, og vi vover den påstand at du kan kombinere denne farve med stort set alt.

Halstørklædet er fremstillet i en blød og lækker uldkvalitet der både er åndbart og fugt absorberende. Størrelsen på tørklædet er ca. 190 x 70 cm og det kan derfor anvendes på mange forskellige måder.

Det er dansk Claire der har designet og produceret tørklædet. Claire arbejder meget målrettet på at imødekomme FNs 17 verdens mål, der tilgodeser dyrevelfærd, social ansvarlighed samt miljø og klima. Claire har blandt andet en SA8000 certificering der understøtter præcis de samme forhold. 

  • 100% uld
  • One Size

 

Vaskeanvisning:

Vi anbefaler at du håndvasker dit halstørklæde separat, uden brug af vaskepulver der indeholder optisk hvidt. Halstørklædet kan stryges, dog ved max. 150 grader. Du skal undgå at udsætte dette halstørklæde for både tørring i tumbler samt rensning.