• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

ULD bluser med lange ærmer

Uld bluse dame:

De skønne bluser eller langærmede undertrøjer til damer  har et utal af anvendelsesmuligheder. Det er selvfølgelig allermest oplagt, at bruge ulden som undertøj når det er hunde koldt og vinter, men faktisk kan du have lige så meget glæde af uld produkter når det er varmt. Det faktum skyldes, at ulden besidder nogle helt unikke egenskaber, som for eksempel, at være svedabsorberende og temperaturregulerende. Eller måske søger du istedet bluser i uld silke? Har du appetit på mere viden, kan du finde mere information nederst på siden. 

Uld bluse med lange ærmer

Sort uldbluse med blondekant - Joha merinould

289,95 DKK
Joha uld bluse

Uldbluse med blondekant - Joha uldundertøj dame

289,95 DKK
Merinould bluse til damer fra Joha

Bluse i ren merinould fra Joha, marineblå

299,95 DKK
Merino uld bluse dame - gråmeleret

Merino uld bluse dame - gråmeleret

299,95 DKK
Joha bluse Aqua

Joha bluse uld

299,95 DKK
25%
Uldtrøje med lynlås dame

Uldtrøje med lynlås dame

336,25 DKK 449,95 DKK
25%
Blåmønstret bluse merinould

Joha uld bluse dame - skibluse

224,95 DKK 299,95 DKK

Uld undertøj dame:

Med andre ord, holder ulden dig varm, når det er koldt, og nedkølet når det er varmt. Det er præcis de samme egenskaber, der gør ulden, til næsten et mirakelmiddel, hvis man har problemer med gigt eller led, eller som i al almindelighed giver dig en helt fantastisk fornemmelse af velvære. Nattøj i uld til damer, kan derudover medvirke til at forbedre din søvn, og særlig hvis du lider af nattesved. 

Hvis du høre til dem, der har et udendørs arbejde, året rundt eller til dem der elsker at fordrive fritiden med udendørs aktiviteter, som camping, fiskeri eller cykling, så  gætter jeg på, at du allerede er flittig bruger og tilhænger af uldprodukter, hele året rundt. De allerfleste ved dog, og anerkender at ski undertøjet af uld, er den ultimative løsning, når der skal pakkes kuffert til skiferien. 

Tynde uld bluser damer, 

find den rette for dig:  Vær til en start opmærksom på at ulden findes i forskellige kvaliteter. En merino uldtrøje findes både som let ribbet uld og en helt glat uld. Det ændre ikke på uld blusens funktionalitet, men derimod på udtrykket og udseendet. Da det kan være svært at se på billederne, skal du finde den information i varebeskrivelsen. Den ribbede uldtrøje vil virke en anelse mere let og elastisk end den glatte. 

De fleste foretrækker at ulden sidder tæt, særlig når uldundertøjet bruges til sport. Bruger du derimod uld bluserne som helt almindeligt dame tøj eller hverdagstøj, så følger du bare dine personlige præferencer. Men du vil utivlsomt få brug for at rådføre dig med vores størrelsesguide.

En lille del af uld bluserne er forsynet med blonder, og det er nok ikke det allerbedste valg, hvis uld blusen skal bruges til sport eller fritid. Primært fordi blonder kan være ualmindelig skrøbelige, men de kan også være lidt i vejen, hvis du f.eks. skal stå på ski eller vandre. 

Alle de uld bluser du finder her på siden er fremstillet i 100% ren merinould. Man kan i princippet også kalde dem for en langærmet t-shirt uld dame. Hører du til de sarte i forhold til uld mod huden, så kan jeg varmt anbefale dig, at gå på opdagelse i vores ret store udvalg af uld silke bluser. Kombinationen med silke tilføre ekstra blødhed til ulden, og det får den eventuelt kradsende fornemmelse til, at forsvinde som dug for solen.

Da fleste uld bluser kan kombineres med matchende uld leggings, hvis du ønsker at bruge hele sættet til enten undertøj, skiundertøj, nattøj eller til at hygge i derhjemme. Du finder de tilhørende uld legging her: leggings i merinould. Er du mere til en bluse med korte ærmer kan jeg anbefale dig at gå på opdagelse i udvalget af uld t-shirt dame eller uld silke t-shirts dame.