• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uld bluser med lange ærmer

Uld bluse damer:

De skønne bluser eller langærmede undertrøjer til damer  har et utal af anvendelsesmuligheder. Det er selvfølgelig allermest oplagt, at bruge ulden som undertøj når det er hunde koldt og vinter, men faktisk kan du have lige så meget glæde af uld produkter når det er varmt. Det faktum skyldes, at ulden besidder nogle helt unikke egenskaber, som for eksempel, at være svedabsorberende og temperaturregulerende. Eller måske søger du istedet bluser i uld silke? Har du appetit på mere viden, kan du finde mere information nederst på siden. 

Joha merino uld bluse

joha merino uld bluse

349,95 DKK
Joha uld bluse dame - printet

Joha uld bluse dame - med print

349,95 DKK
Joha uldbluse med print

Joha bluse merino - lavendel med print

349,95 DKK
Joha bluse merino uld

Joha bluse merino uld

349,95 DKK
Joha merino bluse - cafelatte

joha merino uld bluse - cafelatte

349,95 DKK
Joha bluse uld - 100% merino

Joha bluse uld - brændt orange

349,95 DKK
Joha uld bluse

Joha uld bluse med blondekant - naturhvid

329,95 DKK
Merinould bluse til damer fra Joha

Bluse i merino uld fra Joha, mørkeblå

349,95 DKK
Uld bluse med lange ærmer

Joha bluse i uld - sort merino med blondekant

329,95 DKK
Dame ski undertøj fra Joha

Uld langærmet bluse - sort Joha

349,95 DKK
Merino uld bluse dame - gråmeleret

Merinould bluse dame - grå Joha

349,95 DKK
Hvid uldundertrøje med lange ærmer

Uld bluse til kvinder natur hvid Joha

349,95 DKK

Uld til kvinder:

Med andre ord, holder ulden dig varm, når det er koldt, og nedkølet når det er varmt. Det er præcis de samme egenskaber, der gør ulden, til næsten et mirakelmiddel, hvis man har problemer med gigt eller led, eller som i al almindelighed giver dig en helt fantastisk fornemmelse af velvære. Nattøj i uld til damer, kan også medvirke til at forbedre din søvn, og særlig hvis du lider af nattesved. 

Hvis du høre til dem, der har et udendørs arbejde, året rundt eller til dem der elsker at fordrive fritiden med udendørs aktiviteter, som camping, fiskeri eller cykling, så  gætter jeg på, at du allerede er flittig bruger og tilhænger af uldprodukter, hele året rundt. De allerfleste ved dog, og anerkender at ski undertøjet af uld, er den ultimative løsning, når der skal pakkes kuffert til skiferien. 

Tynde uld bluser damer

Find den rette for dig:  

Vær til en start opmærksom på at ulden findes i forskellige kvaliteter. En merino uldbluse findes både som let ribbet uld og en helt glat uld. Det ændre ikke på uld blusens funktionalitet, men derimod på udtrykket og udseendet. Da det kan være svært at se på billederne, skal du finde netop den information i varebeskrivelsen. Den ribbede uldtbluse vil virke en anelse mere let og elastisk end den glatte. 

De fleste foretrækker at ulden sidder tæt, særlig når uldundertøjet bruges til sport. Bruger du derimod uld bluserne som helt almindeligt dame tøj eller hverdagstøj, så følger du bare dine personlige præferencer. Men du vil utvivlsomt få brug for at rådføre dig med vores størrelsesguide.

En lille del af uld bluserne er forsynet med blonder, og det er nok ikke det allerbedste valg, hvis uld blusen skal bruges til sport eller fritid. Primært fordi blonder kan være ualmindelig skrøbelige, men de kan også være lidt i vejen, hvis du f.eks. skal stå på ski eller vandre. 

Alle de uld bluser du finder her på siden er fremstillet i 100% ren merinould. Man kan i princippet også kalde dem for en tynd langærmet uld bluse.  Hører du til de sarte i forhold til uld mod huden, så kan jeg varmt anbefale dig, at gå på opdagelse i vores ret store udvalg af uld silke bluser. Kombinationen med silke tilføre ekstra blødhed til ulden, og det får den eventuelt kradsende fornemmelse til, at forsvinde som dug for solen.

Da fleste uld bluser kan kombineres med matchende uld leggings, hvis du ønsker at bruge hele sættet til enten undertøj, skiundertøj, nattøj eller til at hygge i derhjemme. Er du mere til en bluse med korte ærmer kan jeg anbefale dig at gå på opdagelse i udvalget af uld t-shirt dame eller uld silke t-shirts dame.

Uld strik dame:

Svanebutikkens udvalg består i skrivende stund primært af det skønne uld undertøj til såvel damer som herre. Dog udvider vi løbende vores sortiment, og kan herunder præsenterer dig for et tiltagende udvalg af merino uld tøj til damer, og til mænd for den sags skyld. Har du mere brug for en uldbluse til herre eller måske en merino uld sweater til damer, så kan det være at du finder svaret, hvis du tager et kig på kategorien uldtøj.