• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

ULD undertrøje dame

Uldundertrøje til damer i merinould

Ulden hjælper kroppen med at holde på varmen, den lader din hud ånde og er samtidig svedabsorberende. Så en uldundertrøje allerinderst kan gøre en stor forskel i forhold til hverdagens temperaturudsving. Uanset om du har et fysisk arbejde, hvor du er i konstant bevægelse, eller om du her et meget stille siddende arbejde, hvor der kan være risiko for træk, så gør ulden inderst den helt store forskel, da den medvirker til at regulerer din kropstemperatur. 

Joha uld undertrøje til kvinder.

Merino uldundertrøje dame - marineblå

229,95 DKK
Hvid ski undertrøje til kvinder

Hvid skiundertrøje dame

229,95 DKK
Hvid uld undertrøje til kvinder

Joha uld undertrøje dame natur

199,95 DKK
Sort uldundertrøje til kvinder

Merino uldundertrøje dame sort

229,95 DKK
Grå uldundertrøje

Joha uld undertrøje-greymelange

229,95 DKK
Sort uldundertrøje med blonde kanter

Sort uldundertrøje med blonder

199,95 DKK

Hjælp til at vælge størrelse og model:

Måske har du ikke tidligere købt uldent undertøj eller uldundertrøjer fra Joha, og har brug for hjælp til at finde den rette størrelse?. Hvis ja, så kan du blot klikke på fanen størrelsesguide, den finder du lige ved siden af vare beskrivelsen.

Har du svært ved at vælge model og farve? Så forstår jeg det godt. Der er mange skønne modeller at vælge imellem. Hvis det er til hjælp, så tænk på, hvad formålet er med din nye uldundertrøje. Skal du bruge den til sport eller fritid? Vil det være en god ide med blonde kanten? Måske skal du bruge undertrøjen til sport, og finder det lidt upraktisk med for mange blonder? Så bør du vælge en skiundertrøje.

Alle de uld undertrøjer til kvinder som du finder her på siden er blevet til med stor omsorg for vores miljø og klima. Det indebære blandt andet at undertrøjerne er fuldstændig fri for sundhedsskadelige kemikaler. Det certifikat der følger med kaldes Oeko-tex 100 certificering.

Søger du uld undertrøjer med silke eller med ærmer ? 

Fandt du ikke hvad du søgte her på siden så bør du kigge på mulighederne i kategorien uld silke undertøj. Her finder du et lækkert udvalg af Joha uld/silke dame undertrøjer eller Engel uld silke dame undertrøjer. Det kan være at du ønsker dig nogle flere farver at vælge imellem, eller det kan være at du har en lidt senitiv hud der skal tages ekstra hensyn til.

Søger du en ulden undertrøje med t-shirt facon eller en undertrøje med lange ærmer, så behøver du heller ikke at gå så langt væk. Det kan du finde i kategorien uld bluser til kvinder eller uld silke bluser til kvinder.

Søger du uld undertøj udsalg ?

En meget stor del af de produkter du finder på Svanebutikken.dk er slow fashion produkter der ikke er udsat for de store modemæssige udsving. Det betyder også, at du sjældent finder uld undertøj på udsalg. Men ingen regler uden undtagelse, for det sker selvfølgelig at kollektioner eller farver meldes  fra eller til. Så kig bare fordi indimellem.