• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Uldtøj

Uldtøj dame - og lidt til ham

I kategorien her kan du finde en masse lækre og bløde uldtrøjer, herunder bluser, strik og cardigans, mest til damer, men også lidt lækkert til ham. Sammen med det vil jeg gerne byde dig velkommen til et lille spændende univers af tilbehør som, huer, handskser og tørklæder, til begge køn. Alt sammen i uld, uld silke eller uld kashmir. Svanebutikkens uldtøj er udelukkende kvalitetsprodukter fra danske og tyske producenter. 

Vælg en kategori


Alle produkter

joha uld/silke hue

joha uld/silke hue - antrasitgrå

249,95 DKK
Joha vanter i uld - herre

Joha vanter uld

189,95 DKK
Uldbluse til mænd fra Joha

Merino uld langærmet undertrøje - sort Joha

449,95 DKK
Uld bluse med lynlås til mænd

merino uldtrøje mænd Joha

499,95 DKK
Uld handsker herre

Uld handsker herre - Joha

189,95 DKK
Lette uldhandsker til herre

Uld handsker til herre sort

249,00 DKK
Strikket uld hue til mænd

uld hue herre - antrasitgrå

329,00 DKK
merino uld handsker mænd

uld handsker mænd - antrasitgrå

249,00 DKK
50%
Kort strik vest med v-hals

kort strik vest

349,50 DKK 699,00 DKK
50%
Strik sweater - vinrød

Strik sweater til kvinder

499,95 DKK 999,95 DKK
Poncho - 100% merinould

Poncho merino uld - lys beige

699,95 DKK
Uld poncho fra Claire

Uld poncho fra Claire

699,95 DKK
50%
Cardigan uld dame

cardigan uld dame

449,95 DKK 899,95 DKK
2

Joha uldtøj

Joha har producerert uldtøj til børn i mere en 50 år, og har indenfor de sidste årtier også udvidet programmet til at omfatte uldtøj til voksne. Joha har et meget omfattende udvalg, til voksne fortrinsvis undertøj og sokker. I 2021 har Joha yderligerer føjet handsker og vanter til voksen udvalget, og det finder du selvfølgelig her på Svanebutikken. Johas uldtøj er oeko tex 100 certificeret.   

Engel uldtøj

Engel er indbegrebet af tysk grundighed, som du kender den allerbedst. En GOTS certificering stiller store krav til produktionen, som desuden foregår i Tyskland. Engel har økologi som hele deres forretningsgrundlag, så hvis du søger økologi så er Engel det oplagte valg. Hos Svanebutikken finder du fortrinsvis økologisk uldundertøj samt uldtøj i form af halsedisser, huer og tørklæder. Engels uldtøj er GOTS eller IVN certificeret. 

PurePure uldtøj

Pure Pure er også et tysk mærke der udemærker sig ved at arbejde med økologi og GOTS. Som det også er tilfældet med Joha og Engel har Pure Pure by Bauer indledningsvis bygget deres forretning op omkring børnetøj. Pure Pure har sidenhed valgt også at fokuserer på det marked der hedder tilbehør, og i form af handkser, vanter, tørklæder m.v. Svanebutikken har i 2021 føjet Pure Pure til udvalget. Pure Pure er GOTS eller IVN certificeret.

Claire uldtøj

Claire er en dansk designvirksomhed med integreret fokus på CSR samt også miljø. Claire er igang med at indarbejde en stor del slow fashion, på deres vej frem i den grønne omstilling. Claire har fokus på bionedbrydelig materialer og arbejder meget med merinould, uld silke og bambus. Det er fortrinsvis den del af Claires produktudvalg du kan finde her på Svanebutikken. Claires uldtøj er for en stor del oeko tex 100 certificeret. 

Billig uldtøj

Hos Svanebutikken går god kvalitet og hensyn til miljøet forud for prisen. I udgangspunktet arbejder vi med god kvalitet til rimelige priser, så uldtøj i den meget lave lave ende af prisskalen er ikke det, som vi har valgt at prioritere. Til tider kan du selvfølgelig være heldig at finde et rigtig godt  tilbud.