• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

uldundertøj

Uldundertøj til herre og damer

Her finder du uld undertøj til mænd og kvinder. Uld undertøj i den bedste og mest bløde kvalitet. Alt uld undertøj, her på siden er fremstillet af 100% ren merinould, eller i en kombination med silke. Har du uld inderst på kroppen, får kroppen de allerbedste betingelser for at være i temperaturmæssig balance. Samtidig er uld både svedabsorberende, åndbart og bidrager til at fremmer din huds respiration. Og det er de overvejende årsager til at uld kan bruges både når det er koldt og når det er varmt.

Sokker merinould Hirsch

sokker merinould

119,00 DKK
Joha natkjole - merinould

joha natkjole

459,95 DKK
Uld fingerhandsker Pure Pure

Uld fingerhandsker

319,00 DKK
MP uld strømpebukser

mp uld strømpebukser

249,95 DKK
Uld halstørklæde - sort - unisex

Uld halstørklæde

369,00 DKK
Joah uldsokker voksne

joha uldsokker voksne

79,00 DKK
Joha beanie dame

Joha beanie dame

149,95 DKK
pandebånd dame i uld

pandebånd dame uld

299,00 DKK
Joha bluse Aqua

Joha bluse uld

299,95 DKK
leggings i uld - fuchsia

leggings uld Joha

299,95 DKK
Legging merino - Aqua

legging merino

299,95 DKK
Hue merinould - fuchsia

hue merinould - fuchsia

149,95 DKK
Halsedisse merinould - aqua

halsedisse merinould

149,95 DKK
uld halsedisse dame

uld halsedisse dame

149,95 DKK
undertrøje merino - aqua

undertrøje merinould

249,95 DKK
Joha merino uld undertrøje

Joha merino uld undertrøje

249,95 DKK
3

Merino uldundertøj til mænd

Uld undertøj er ikke bare uldundertøj, og slet ikke som de allerfleste har en forestilling om. Uld undertøj og uldtøj til mænd og til kvinder er i dag fremstillet i den reneste form af tynd og fin merino uld. En uldkvalitet der slet ikke tåler sammenligning med den gode, gamle og udskældte uld. En anden variant du kan finde her på Svanebutikken, det er merino uld der er blevet forædlet med silke. Sidstnævnte vil typisk være i en fordeling med henholdsvis 85/15 % eller 70/30 % merino uld og silke.

Fælles for udvalget af merino uld undertøjet til mænd (og til kvinder), er at det er fremstillet i Europa. Det gælder endvidere for alle de ovennævnte kvaliteter. Joha, som du måske bedre kender under tilnavnet Johansen er sammen med Engel Natur de mærker som Svanebutikken har valgt at repræsenterer. Engel Natur fremstiller primært uldundertøj i uld og silke, og har endvidere økologi som sin kerneforretning. Joha er en velfunderet og velrenommeret dansk producent, der primært arbejder med oeko-tex 100 certificering af sine produkter.    

Uldundertøj dame

I de store linjer gælder helt de samme retningslinjer for merino uld undertøjet til damer. Det er de samme producenter og samarbejdspartnere, dermed også den samme produktsammensætning. Dog kan du, i tilgift til uld undertøjet fra Joha og Engel Natur, finde endnu en producent, og det er Claire Woman. Svanebutikkens udvalg fra Claire består ligeledes af uld og silke tøj, samt af produkter i 100% ren merinould. Claires produkter er fortrinsvis designet og tænkt som ydrebeklædning, og ikke som undertøj.

Uldundertøj merinould til skituren

Leder du efter undertøj der er anvendeligt til skituren, kan du i princippet bruge både uld og uld silke. Den rene uld er lidt tættere og lidt mere kompakt end uld og silke, hvorfor de fleste vil foretrække at bruge den rene uld. Men har du meget sensitiv hud, kan du sagtens bruge uld og silke til samme formål. Det samme gælder selvfølgelig hvis du skal bruge undertøj til andre former for udendørs aktiviteter som at gå på jagt, vandre, ride eller at løbe. Men du skal være opmærksom på er at den rene uld eller uld og silke, ikke indeholder nogle former for kunststoffer der giver uldtøjet den effekt du kender fra sportstøj.  

Tilbehør til skiundertøjet eller vandre undretøjet

Skal du på skitur, vandretur eller er du bare på udkig efter sokker, huer, handsker eller tørklæder, som kan bidrage til at du holder varmen, så er du landet det helt rigtig sted. Som det er tilfældet med merino uld undertøjet, så kan du vælge imellem en masse lækkert tilbehør der enten er oeko-tex certificeret eller økologisk. Søger du økologi kan det anbefales at du kigger efter brands som Hirsch, Pure Pure og Engel Natur.  

Sådan vælger du merino uld undertøj:

Du skal selvfølgelig tage udgangspunkt i det konkrete behov du har, og måske også tidspunktet for anskaffelsen. Det kan være en rigtig god ide' af prøve sig lidt frem, så du får en fornemmelse af kvalitet og velvære, inden du gør dig en større investering. Du kan til hver en tid læne dig op at de størrelsesanvisninger der fremgår at varebeskrivelsen, men du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har sprørgsmål til størrelser, mærkning eller de enkelte producenter. Det er også en mulighed at finde mere information via de artikler der er udgivet på Svanebutikkens blog.

Sådan behandler du dit merino uld undertøj:

Er du i tvivl om hvordan du passer på dit uldundertøj, så vil du givetvis blive overraske over, hvor nemt det er. I udgangspunktet følger du bare de anvisninger du finder på vaske labelen i uldtøjet. Det allermeste merino uld undertøj, som findes her på siden, kan tåle helt almindelig maskinvask.

Ønsker du at passe ekstra godt på dit uldundertøj og på miljøet, så kan du indimellem, og med fordel, vælge at hænge dit uldundertøj ud til luftning, meget gerne i friskt og fugtigt vejr, og endelig ikke i direkte sollys. Så sparer du både lidt på holdbarheden af dit uldtøj, men også lidt på energien.