• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

uldundertøj

Uld undertøj

Her finder du uld undertøj til mænd og kvinder. Uld undertøj i den bedste og mest bløde kvalitet. Alt uld undertøj, her på siden er fremstillet af 100% ren merinould, eller i en kombination med silke. Har du uld inderst på kroppen, får kroppen de allerbedste betingelser for at være i temperaturmæssig balance. Samtidig er uld både svedabsorberende, åndbart og bidrager til at fremme din huds respiration. Og det er de overvejende årsager til at uld kan bruges både når det er koldt og når det er varmt.

Uld t-shirts til mænd - Joha uld herre

Merino undertrøje - t-shirt facon - Joha

379,95 DKK
Uld leggings til mænd

Lange uldne underbukser til mænd - Joha

449,95 DKK
uld undertrøje til mænd

Uld undertrøje herre - sort merino

329,95 DKK
Uldundertrøje mænd - råhvid

Uldundertrøje mænd - naturhvid

329,95 DKK
Uld boksershort til herre

Uld underbukser herre - sort - Joha

249,95 DKK
Hirsch uldsokker - unisex

Hirsch uldsokker - unisex

129,95 DKK
Uld handsker herre

Uld handsker herre - Joha

189,95 DKK
merino uld strømper - unisex

merino uld strømper - sort

59,95 DKK
Sokker merinould Hirsch

sokker merinould

129,95 DKK
59%
Kort strik vest med v-hals

kort strik vest

279,95 DKK 699,00 DKK
Joah uldsokker voksne

joha uldsokker voksne

89,95 DKK
40%
merino undertrøje dame - cafelatte

merino undertrøje dame

179,95 DKK 299,95 DKK
50%
merino pullover

merino pullover sort

499,95 DKK 999,95 DKK
60%
Turtleneck dame - kort ærme

Turtleneck dame

279,95 DKK 699,95 DKK
Strikket uld hue til mænd

Uld hue herre - antrasitgrå

329,00 DKK
60%
Uldstrik Claire Woman

uld striktrøje - lime

399,95 DKK 999,95 DKK
mørkeblå cardigan dame

blå cardigan dame - uld silke

649,00 DKK
50%
merino bluse - græsgrøn

tynd merinould bluse dame - grøn

499,95 DKK 999,95 DKK
3

Merino uld undertøj til mænd

Uld undertøj er ikke bare uldundertøj, og slet ikke som de allerfleste har en forestilling om. Uld undertøj og uldtøj til mænd og til kvinder er i dag fremstillet i den reneste form af tynd og fin merino uld. En uldkvalitet der slet ikke tåler sammenligning med den gode, gamle og udskældte uld. En anden variant du kan finde her på Svanebutikken, det er merino uld der er blevet forædlet med silke. Sidstnævnte vil typisk være i en fordeling med henholdsvis 85/15 % eller 70/30 % merino uld og silke.

Fælles for udvalget af merino uld undertøjet til mænd (og til kvinder), er at det er fremstillet i Europa. Det gælder endvidere for alle de ovennævnte kvaliteter. Joha uldundertøj som du måske bedre kender under tilnavnet Johansen er sammen med Engel Natur de mærker som Svanebutikken har valgt at repræsenterer. Engel Natur fremstiller primært uldundertøj i uld og silke, og har endvidere økologi som sin kerneforretning. Joha uldundertøj bliver fremstillet af en velfunderet og velrenommeret dansk producent, der primært arbejder med oeko-tex 100 certificering af sine produkter.

Uld undertøj herre

Uldundertøjet her på siden falder for en stor del, ind for rammerne af det man kalder for slow-fashion. Det er med andre ordre basis produkter, som du kan finde tilgængelige det meste af året. Det betyder også at det IKKE så ofte er produkter der lander på det store brogede udsalgsmarket, og at du kan købe præcis det produkt du er blevet glad for igen, igen og igen.    

Uld undertøj dame

I de store linjer gælder helt de samme retningslinjer for merino uld undertøjet til damer. Det er de samme producenter og samarbejdspartnere, dermed også den samme produktsammensætning. Dog kan du, i tilgift til uld undertøjet fra Joha og Engel Natur, finde endnu en producent, og det er Claire Woman. Svanebutikkens udvalg fra Claire består ligeledes af uld og silke tøj, samt af produkter i 100% ren merinould. Claires produkter er fortrinsvis designet og tænkt som ydrebeklædning, og ikke som undertøj. Du kan med andre ord anskaffe dig et uld undertøj sæt til damer fra alle de ovennævnte producenter. 

Uldundertøj sæt dame..

og uldundertøj til herre, som du sagtens kan bruge til skituren. Her kan du i princippet bruge både uld og uld silke, og du sammensætter blot et uldundertøj sæt der kan imødekomme dine ønsker og krav. Den rene uld er lidt tættere og lidt mere kompakt end uld og silke, hvorfor de fleste vil foretrække at bruge den rene uld. Men har du meget sensitiv hud, kan du sagtens bruge uld og silke til samme formål. Det samme gælder selvfølgelig hvis du skal bruge undertøj til andre former for udendørs aktiviteter som at gå på jagt, vandre, ride eller at løbe. Men du skal være opmærksom på er at den merinould eller uld og silke som vi forhandler, ikke indeholder nogle former for kunststoffer der giver uldtøjet den slim effekt du kender fra sportstøj.  

Tilbehør til skiundertøjet eller vandre undertøjet

Skal du på skitur, vandretur eller er du bare på udkig efter sokker, huer, handsker eller tørklæder, som kan bidrage til at du holder varmen, så er du landet det helt rigtig sted. Som det er tilfældet med merino uld undertøjet, så kan du vælge imellem en masse lækkert tilbehør der enten er oeko-tex certificeret eller økologisk. Søger du økologi kan det anbefales at du kigger efter brands som Hirsch, Pure Pure og Engel Natur.  

Sådan vælger du merino uld undertøj:

Du skal selvfølgelig tage udgangspunkt i det konkrete behov du har, og måske også tidspunktet for anskaffelsen. Det kan være en rigtig god ide' af prøve sig lidt frem, så du får en fornemmelse af kvalitet og velvære, inden du gør dig en større investering. Du kan til hver en tid læne dig op at de størrelsesanvisninger der fremgår at varebeskrivelsen, men du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har sprørgsmål til størrelser, mærkning eller de enkelte producenter. Det er også en mulighed at finde mere information via de artikler der er udgivet på Svanebutikkens blog.

Sådan behandler du dit merino uld undertøj:

Er du i tvivl om hvordan du passer på dit uldundertøj, så vil du givetvis blive overraske over, hvor nemt det er. I udgangspunktet følger du bare de anvisninger du finder på vaske labelen i uldtøjet. Det allermeste merino uld undertøj, som findes her på siden, kan tåle helt almindelig maskinvask.

Ønsker du at passe ekstra godt på dit uldundertøj og på miljøet, så kan du indimellem, og med fordel, vælge at hænge dit uldundertøj ud til luftning, meget gerne i friskt og fugtigt vejr, og endelig ikke i direkte sollys. Så sparer du både lidt på holdbarheden af dit uldtøj, men også lidt på energien.

Merino uld undertøj tilbud

Fælles for uld undertøjet til såvel kvinder som mænd er, at udvalget her på siden primært er sammensat af basis produkter. Produkter du såfremt, du er blevet tilfreds med dem, kan vende tilbage og anskaffe dig med måske flere års mellemrum. Tøjbranchen ynder også at kalde netop det for slow-fashion. 

Ud over de åbenlyse fordele for dig, er det en langt mindre miljø belastende produktionsmåde, fordi frekvensen imellem produktionen er langt mindre hyppig, set i forhold til meget modeprægede produkter. Ja, måske det gi'r sig selv?